Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adam kararımı vermedim diyo kimileri çıkıp kesin geiyor diyor kimileri gelmiyor diyor kimileri yüzdeye vuruyor olay açık kuluple anlaşıldı adam kariyeri açısından hem karısıyla hem ailesiyle görüşüp fikir alıyor aslında türkiyeyi son olarak düşünüyor ama teklif çok cazip olunca kararsız ama yarın son yarın ya geldi ya gelmedi ama hala cıkıp kesin diyenlere anlamıyorum neden kesinde bize işkence ediliyor ? neden adamın ne kendisi ne ailesi kimse açık vermiyor diyecegim borsada kaıtların yükselmesi için ama ailesi ipucu vermiyor adam karar aşamasinda türkıyede karıyerım bitermı zirvemı yaparım derdinde yoksa aynı teklıf ingiltereden alsaydi sanırım atlayarak giderdi inşallah gelir gelmessede napalim ona göre kendimizi hazırlayalım sonra sinir yapıyoruz gelmezsede başkana teşekküler amacı çilek getirtmekti çabaladi adam gelirmi gelmezmi görecez gelmezsede en büyüğüz gelirsede en büyüğüz :)

Yok bence Yolanthe açık konuştu. Alacaklar konusunda Sneijder'i pazarlıkta zor duruma düşürmemek için tam net söylemedi ama bence transfer bitti. Şu alacak meselesi çözülmeye çalışılıyor.

Moratti :mad:

[video=youtube;a_47UA4oE6s]https://www.youtube.com/watch?v=a_47UA4oE6s[/video]

Ünal Aysal Sneijder-İnter görüşmelerine de bi el atsa valla çok iyi olacak bizim ruh sağlımız için..

Benim bildiğim moratti o parayı sittin sene vermez .Adamın gözlerinden belli.Zaten Bilgin Gökmen dün bi laf etti.İtalya'da iki adam vardır bir Berlusconi iki Moratti

abicim ne 18 ocakı ya lan delircem yemin ederim ya :mad:

Moratti ne yapmıs la

Moratti adamsan ver gencin ekmek parasını, o kadar paranın içinde bu yaşta üçün beşin hesabını yapma!!!

Hakan Durmaz ‏@HakannDurmazz

@YolantheCabau Moet je eens kijken hoeveel liefde we jullie tonen :)) Er zijn nog MİLOENEN supporters die jullie in istanbul willen zien :))

2 dk Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@HakannDurmazz ja ik word er stil van..' Ongelofelijk lief.. Waardeer het enorm! Er spelen dingen die niet eerlijk zijn' Ik wacht ook.. Kusx

ne demiş?

Ya abdurrahim Albayrak abimize söyleyelim neyse alacağı versin 3 'e 5'e sonra Moratti'yi basar alırız :D

15.20 - Anche Ismael Aissati
, fantasista olandese che gioca in Turchia, ha detto la sua su
Wesley Sneijder
: "Sarebbe un gran colpo per il Galatasaray, Wesley è tra i migliori giocatori del mondo".

Antalyalı Aissati birşeyler demiş herhalde. :D

Ünal Aysal, cocuklar yapmayin etmeyin diyip orta yolu buldursun bunlara. 3 tarafta memmun olsun.

Transfer Nöbeti

Sneijder "parami ver la" diyordur.

Muratti de "o madde sakat, sen kac aydir kadro disisin, imajimizi bozdun bi de kalkmis imaj parasi istiyon, de get" diyordur.

hyhb9.jpg
bunu alın dışarı

moratti adama git diyor

snejder alacakları yasal hakları için diretiyormuş.

birilerinde çıkıp demiyorki, snejder de burda oynamak için istekli, kulubu ile yasal sorunları hallettikten sonra bitecek diye..

şimdi soru:her yöneticimiz kararını bekliyoruz diyor, bu ne şimdi peki??

Merhaba :-)

Ben forumda yokken bazi arkadaslar sneijder meselesi icin beni sormuslar. Kusura bakmayin yogunlugumdan dolayi foruma fazla giremiyorum.

Biz sneijder'le anlastik. Ayni sekilde kulübüyle de. Ancak oyuncunun kulübünden alacaklari var deniyor. Saniyorum kamuoyunda dillendirilen "sponsor parasi" denilen seyle alakali olan da bu. Biz tamamen aradan cekilmis, oyuncuyla kulübünün arasindaki pürüzlerin giderilmesini bekliyoruz. Eger oyuncu inter'le alacaklari konusunda anlasamaz da inat ederse kulübünde kalip oynamamayi tercih edecek. Fakat ben böyle bir seye pek ihtimal vermiyorum. Zira sneijder gibi bir oyuncu, sirf inat ugruna sezon boyunca mac yapmamayi tercih etmeyecektir. Bir diger ihtimalse oyuncu inter'in istedigi sartlardaki sozlesmeyi kabul eder ve kulübünde kalir. Ancak moratti oyuncuyu tamamen gozden cikarmis olmali ki, sneijder'in bize transfer olmasi icin surekli demecler veriyor. Zaten resmi protokol yapmis olmasi da bunu gosteriyor. Bu hesapta herkesin bildigi üzere yalnizca haber bekliyoruz. Su anda yapilabilecek tek sey bu.

Bu arada ntv spor'daki arkadaslarin istihbarati da kaynagi da cok saglam. Haberi geri cekmemelerinin nedeni de oyuncu ve kulübüyle anlasildigini biliyor olmalari.

Yani ozetlemek gerekirse; oyuncunun bizden baska bir kulübe gitmesi son derece zayif bir ihtimal.

Ayrica kamuoyunca yanlis bilinen bir seyi düzeltmek istiyorum. Bizim inter'le yaptigimiz protokolun bitis tarihi sanildigi gibi 15 ocak degil, 18 ocak tarihine kadardir.

Moratti'nin kullandigi "İlginc bir teklifle geldiler" tabirininse Arda Turan'la ilgili olmadigini soyleyebilirim. Kamuoyuna pek yansimadi ancak moratti'nin kastettigi ilginc sey sanirim bonservisin odeme planiyla ilgili. ben diyeyim 10 taksit, siz deyin 20 taksit :asd:

Hepinize iyi nobetler diliyorum, gorusmek uzere

Sevgiler,

Oyuncunun bizden başka klübe gitme ihtimali %5 :)

Ne komik dünya.Dün moratti buraya yumruk havaya diyenler simdi adamı bir kasık suda boğacak.Adam enayi mi bu kadar bizi desteklesin beleşe. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt