Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne imaj hakkı hiç duymadığım saçma şeyler neden bizi buluyor ki bu imaj hakkı.Zaten mevzuya da pek inanmıyorum.Yönetim herkesi yemliyor.Bu işin sonu kötü eğer bu transfer yatarsa çok büyük laflar yiyecekler hiç yoktan yıpranacaklar.

Selam beyler...

Dün gece'den beri yoktum...

gelişmeler alabılırmıyım ?

Hakan Durmaz ‏@HakannDurmazz

@YolantheCabau Moet je eens kijken hoeveel liefde we jullie tonen :)) Er zijn nog MİLOENEN supporters die jullie in istanbul willen zien :))

2 dk Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

@HakannDurmazz ja ik word er stil van..' Ongelofelijk lief.. Waardeer het enorm! Er spelen dingen die niet eerlijk zijn' Ik wacht ook.. Kusx

ne demiş?

Görmüyormusunuz sizi nekadar sevdigimizi, milyonlarca taraftar sizi istanbul'da görmek istiyor.

Konusmak istemiyorum, inanilmaz tatli, bilmediginiz gercekler var, bende bekliyorum.

Asagi yukari böyle birsey.

Tipinden belli huysuz olduğu nursuz ya..

hyhb9.jpg

4 gün sonra Kasımpaşa maçımız var biz hala transfer yapacaz ölme eşeğim ölme...

moratti adama git diyor

snejder alacakları yasal hakları için diretiyormuş.

birilerinde çıkıp demiyorki, snejder de burda oynamak için istekli, kulubu ile yasal sorunları hallettikten sonra bitecek diye..

şimdi soru:her yöneticimiz kararını bekliyoruz diyor, bu ne şimdi peki??

Dostum gel sen bi sigara içelim sen gerilmişin:b5:

15.20 - Anche Ismael Aissati
, fantasista olandese che gioca in Turchia, ha detto la sua su

Wesley Sneijder
: "Sarebbe un gran colpo per il Galatasaray, Wesley è tra i migliori giocatori del mondo".

Antalyalı Aissati birşeyler demiş herhalde. :D

Sneijder Galatasaray icin büyük transfer olur, dünyanin en iyi futbolcularindan birisi demis Aissati asagi yukari

Yolanthe'nin tweetlerinden anladığım şu anki durum; Yolanthe bir tweetinde "kapalı kapılar ardında ne oluyor bilmezsiniz adil olmayan bir durum var" diyor. Buradan anlaşılıyor ki Inter gitmeden önce Sneijder'den alacağı olan paranın bir kısmını hibe etmesini istiyor. Yani iş Inter'le Sneijder arasında. Tahminimce yarın da çözemezlerse yönetimimiz devreye girip aralarındaki anlaşmazlığı kendi çözecek. Yarını bekleyelim Sneijder konusunda.

Albayrak diyordu ya sneijder fedakarlık yapmak zorunda diye bu dediği interden alacağı para sanırım bizde az paraya oynaması felan degil.

ben inanmıyorummm imaj parası muhabbetine. bizi yöneticlerin hepsi snejderin kararı bekliyoruz diyor.

biri anyaaaaaaa biri konyaaaa...........

[video=youtube;qS1Wq_qr-Fk]https://www.youtube.com/watch?v=qS1Wq_qr-Fk[/video]

ben dedım size moratti salak yapıyor 2 tarafada oynuyor bize satarsa süper iş yapmış olucak ama ınterde kalması ıçın ödemek istemiyor borçlarını böylelikle bizde kal ve ücretini düşür taktigi uygulıycak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt