Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu %100 anlamına gelmiyor oda galatasaraya gelmesini istiyor işte aynı kapıya çıkıyor ama alacakları olduğu için interde onu halletmeye calısıyor hala aynı konumdayız.

Evet İtalyanca Bilen Reyizler iş başına

[video=youtube;qS1Wq_qr-Fk]https://www.youtube.com/watch?v=qS1Wq_qr-Fk[/video]

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Selam beyler ben Moratti burda bana sovenler varmis cevap vermek icin bu uyenin hesabindan giris yapiorum. Sneijder gider ayak ne koparirsam kardir felsefesinde. Bu sorunu cozmeye calisiyoruz bugun yarin hallolur. Haber bekleyin.Gorusmek uzere. Optum kib bye.

Kardeş bela mısın.

talyan haber ajansı ANSA’da yer alan habere göre, FC Inter Başkanı Moratti, bugün Milano’da ofisine girişte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Moratti, bir gazetecinin Galatasaray yöneticisi Refik Arkan’ın bugün bir radyo programına yaptığı bu transferin daha fazla uzamayacağına yönelik sözlerini anımsatarak, "Sneijder’in (Galatasaray’ın) transfer teklifine bugün bir cevabı olacak mı?" sorusuna, "O, bugün cevap verirse bu onun ciddiyetini gösterir. Galatasaray asbaşkanı haklı" yanıtını verdi.

Moratti’nin bu sözleri, İtalyan spor basınında "Sneijder’e kararını bugün ver" baskısı olarak yorumlandı.

AA

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Selam beyler ben Moratti burda bana sovenler varmis cevap vermek icin bu uyenin hesabindan giris yapiorum. Sneijder gider ayak ne koparirsam kardir felsefesinde. Bu sorunu cozmeye calisiyoruz bugun yarin hallolur. Haber bekleyin.Gorusmek uzere. Optum kib bye.

tamam Kiss X

morattiyi görsem şuan ezer geçerim bu başkanlardan ne çektiğimiz

brine serveti iteliyoduk adam hakkı rahmetine kavustu

yılın transferini yapıcaz lavuk adamın parasını vermiyor

:-):-) vallah moral sifir renkdas. Ama aksam aksam güldürdun beni, allah da seni güldürsün

[h=1]
logo-titre.jpg
Moratti: "Il serait sérieux que Sneijder réponde avant ce soir."[/h]

time.png

14/01/2013 à 18:12

günün özeti: Elbet bir gün buluşacağız

Bence eninde sonunda bize gelecek o kadar ay kalıp gene futbol oynamadan bekleyeceğini sanmıyorum elbet çözülür sorun ama iş uzadı işte şeref abi de yazmış ntvsporun dedikleri de doğru olay bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt