Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2d3383532bbc7bcc28f7a07e69cfe25e_bigger.png
Barack Obama ‏@BarackObama

Wesley Sneijder Galatasaray'da!

Obama ne zaman Türkçe öğrendi :sad007:

volkandemirel@volkandemirel

snejder galatasaray'da. vurduğu benim kıçımda:D

Mehmet Ali Birand Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun

Sabahta soylemistim.Sneijder ailesiyle gorusmenin son asamasinda. Yarin belli olacak.yuzde 95 is tamam

Yolante'den yeni açıklama

Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, kocasının Galatasaray'a transfer olup olmayacağı ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

aaa.jpg

Galatasaray'a transferi için kesin kararını vermesi an meselesi olan Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, sosyal medyada son gelişmelerle ilgili bir mesaj yayımladı.

Takipçilerine üzgün olmamaları konusunda tavsiyede bulunan Cabau; "Kimse kapalı kapılar Ardında gerçekten ne olduğunu bilemez. Ben de sabırlı olmak zorundayım. Bu sevmekle alakalı olan birşey değil. Yaşadağımız evreni çok seviyorum" şeklinde konuştu.

"İSTANBUL HARİKA BİR ŞEHİR"

Öte yandan Sneijder'in eşi İtalyan basınında çıktığı iddia edilen demecinde ise; İstanbul ile ilgili hiç bir problemi olmadığını belirterek; "İstanbul'da bir kaç defa bulundum ve gerçekten harika bir şehir" diye konuştu.

"KİRLİ OYUNLAR OYNANIYOR"

Kocasının kararı ile ilgili durumun henüz netleşmediğini de ifade eden Cabau; "Galatasaray ile ilgili gelişmeleri ben de bekliyorum. Bazı insanlar kirli oyunlar oynuyorLar. Yakında herşey açığa çıkacak. Herkes gibi ben de neler olacağını bilmiyorum. Bu süreç beni de tedirgin ediyor. Şu anda yaptığım tek şey beklemek. Inter'i de seviyorum özellikle de taraftarlarını" dedi.

S.aleyküm , Müspet mi? :D

Sneijder transferi yattı diyorlar twitterda don gelişmeleri bir renktaş yazabilecek mi belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt