Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizi heyecanlandıran Mehmet Aslan'dır. Ne yapsak ?

Bu sneijder aile görüşeleli kaç saat oldu...

İnsan 1 saatte karar vermez mi...?

ya arkadaslar siz bakmayın karısına yok kirli oyunlar bilmem ne ...adam kulup arıyo işte sucu morattiye atıyo karısı

1. Skadeglädjer ‏@10arti3

@YamanAkinci olumlu ya da olumsuz, her turlu bu gece bitti

2. 7 dkMK ‏@MrtcnKrpnr

@YamanAkinci @10arti3 aleni soruyorum o halde sen kimsin?

3. 3 dkMK ‏@MrtcnKrpnr

@10arti3 @YamanAkinci Kaynağın güvenilirliği açısından önemliydi oysa ki, neyse bekleyelim bakalım.

4. 2 dkSkadeglädjer ‏@10arti3

@MrtcnKrpnr @YamanAkinci yok ben duyumcu degilim, o yuzden dedim, bildigimi yazdim.

1 dkYaman Akinci ‏@YamanAkinci

@10arti3 @MrtcnKrpnr hic ihtiyaci yok bunu soylemis olmama ama ben kefilim ilk defa burda birine

Sohbeti gizle

9:12 PM - 14 Ocak 13 · Detaylar

Transfer Nöbeti

Veliye kayacaklarına demin iddaya giren bi tane adam mı ne vardı ona kaysınlar. Velinin ne suçu var

Yalnız Inter cephesinden, İtalya'dan haber gelmiyor hiç. Sneijder ile Inter toplantısı bitmedi mi? Ya da bizim yönetim toplantısı bitmedi mi?

Inanilmaz bilgi kirligi var bu Trasferde nedense. Belki Türkiye tarihinin en büyük Tansferi olacak ama ayni anda da Ortalikda dolasan en büyük bilgi kirligi dönemini yasiyoruz :SS:

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Doç. Dr. T. Kadıoğlu @TeomanKadioglu [/TD]

[TD="class: timestamp"]37 saniye [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray başkanının %95 tamam dediği bir konuda benim ümitsiz olma hakkım olamaz; bu transfer olacak inşallah. Biraz daha sabır

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

zsv2N.jpg

ne adamlar var ya Veli Yiğit'e t-shirtü lc waikiki'den mi aldın diye sormuşlar o da koton'dan diye cevap vermiş:D

Ingilterede kazancin %50 si vergiye gider.. Ingilizler bizim odedigimiz parayi odeyemez ona.. Ayrica spurs kimmis Galatasarayin yaninda???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt