Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yinede bu kadar emin konuşma bence abi. 5 Ay futbol oynamamış baroş değil yada linderoth değilki bu Bildiğin Sneijder elbet bi ateş vericektir

Alakasi yok snyder olsun messi olsun.

5 ay oynamayan adam öyle tak diye cikip 100% veremez.

En azindan 1-2 ay sürer tempo yakalamasi ve takima alismasi oda yani kendini verirse

qpr remy'i nasil aldi lan cok pahali degil miydi o

Şimdi baktığımız zaman Sneijder öyle aman aman bir oyuncu değil.

QgVGD.jpg

Akşamüstü Inter Milanın klüp binasını aradım muhasede bayan Clarissele konuştum. Kendisiyle Kral Hakan Şükürün İntere transferinden beri görüşmüşlüğüm var. Sneijder nereye transfer oluyor en doğru bilgiyi sizden alabilirim diye düşündüm dedim. Sezai Bey durun bakayım dedi. Gidenler dosyasını açayım bir saniye dedi. Bekliyorum teşekkür ederim dedim. Evet bir saniye, Wessleeey Sneijder evet bakıyooruuum evet, bir saniye evet Galatasaray SC Turchia ya gidiyormuş bilgisayarda ki son bilgi bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim bayan Clarisse dedim. Rica ederim dedi.

GALATASARAY uA@caferoren1905 SON DAKIKA !!! sneijder'in menajeri kulubumuze olumlu cevabi az once iletti. RESMI ACIKLAMA BIRAZDAN!"

Sneijder insallah gelir, serefsiz irkçi Hollandalilara de la kapaque olur!

Stresten bittik arkadaş 1 haftadır,Senijder aga ne yapıyorsun geciktirici mi kullanıyorsun anlamadım bir gelemedin..Bittik la burda..Dersler işler günlük hayat tepetaklak oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt