Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son haberler tekrar

QgVGD.jpg

Akşamüstü Inter Milanın klüp binasını aradım muhasede bayan Clarissele konuştum. Kendisiyle Kral Hakan Şükürün İntere transferinden beri görüşmüşlüğüm var. Sneijder nereye transfer oluyor en doğru bilgiyi sizden alabilirim diye düşündüm dedim. Sezai Bey durun bakayım dedi. Gidenler dosyasını açayım bir saniye dedi. Bekliyorum teşekkür ederim dedim. Evet bir saniye, Wessleeey Sneijder evet bakıyooruuum evet, bir saniye evet Galatasaray SC Turchia ya gidiyormuş bilgisayarda ki son bilgi bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim bayan Clarisse dedim. Rica ederim dedi.

Ye0NJ.jpg

Aldığım son bilgilere göre Sneijder transfere bir türlü karar veremediği için inzivaya çekilmiş, tanınmamak için saç sakal bırakmış. En son Pariste görülmüş.

IsS8i.jpg

Sneijderin evinde gündelik işlerde yardımcı olan bayana ulaştım. Sezai Bey suan Mr. Sneijder evde yoklar rahat konuşabilirsiniz dedi. Size dün akşam Sneijderin ne yaptığını soracaktım dedim. Dün akşam Türkiyeden bir futbol maçı seyretti takımların adlarını bilmiyorum ama takımlardan birinde Mr. Sneijderin Dörk mu Derk mi bir arkadaşı oynuyormuş dedi. Peki o arkadaşı gol atınca sevindi mi Sneijder dedim. Yok sadece gol attı Dörk falan dedi öyle bir sevinme durumu olmadı dedi. Hmm demek ki Galatasaraylı olmaya hafiften başlamış Sneijder diye mırıldandım. Ne dediniz dedi yok bir şey demedim dedim. Peki transferiyle ilgili konuşuyor mu dedim, ben bir bilgi duymadım, telefonda konuşuyor birileriyle ama kendi anadilinde konuştuğu için ben anlamıyorum dedi. Bilgiler için teşekkür ederim dedim.

KzHJk.jpg

Hollandalı inşaat ustası sevdiğim bir abimle öğlenleyin konuştum. Bana göre Sneijder Galatasarayla her konuda anlaştı, kafasını kurcalayan bir kaç soru var onları da çözerse harekete geçer bir kaç güne dedi.

Sh28L.jpg

Biraz önce Hollandalı sevdiğim bir abimle konuştum. Sneijderin Galatasaraya transferi buraya yazıyorum bitti ben sana söyleyeyim dedi. Nasıl bu kadar eminsin dedim. 45 yıldır Milli takımı ve futbolu takip ediyorum o kadar tecrübemiz olsun dedi.

Xtj1G.jpg

Sneijder'in halasıyla konuştum biraz önce. Sezai Bey biz Avustralyadayız, kışları Amsterdam soğuk oluyor eşimle burada ki evimize geliyoruz dedi. İyi yapıyorsunuz, şimdi orası ışıl ışıldır dedim. Evet evet çok güzel dedi. Ben size yeğeniniz Sneijder'in transfer durumunu soracaktım bir bilginiz var mı dedim. Eşim iki gün önce Wesleyle konuştuğunda Galatasaray İstanbul takımına transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu ama bir iki gün daha bekleyeceğini söylemiş eniştesine, öğrenebildiğimiz son haber bu dedi. Anlıyorum, sizi rahatsız ettim çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

Bi fikrim var arkadaslar bu böyle olmayacak dizel bi arabam var istanbul milano 1975 km miş 3 şoför 24 saate ordayız sneijder in evinin önünden en azından foruma dogru bilgi veriririz...yarın yarın derken kafayı yicez bu gidişle :)

Burası gereksiz renkdaş. Sanki araç dizel olmasa gitmeyecekmiş gibi bi mana çıkıyor :D

Bu Elemanın amcası Milano da bir şeydi ama neydi çıkaramadım.
v201205101020540911463.mp4.jpg

Arkadaşım ben dinlemiyorum bu tür adamları..Dinlemeyen arkadaşlar da vardır muhakkak ve ortam gerilir boş yere..

Ayrıca niye bu kadar takıyorsunuz bu boş adamları anlayamıyorum...

Sakin ol dostum. :)

Kimsenin taktığı ya da gerildiği yok bence, sen de gerilmemelisin. Şu güzel ortamın, keyifli muhabbetlerin tadını çıkartmalısın. Kolay kolay bulunmaz Gscde bu akşamki gibi ortam. :)

QgVGD.jpg

Akşamüstü Inter Milanın klüp binasını aradım muhasede bayan Clarissele konuştum. Kendisiyle Kral Hakan Şükürün İntere transferinden beri görüşmüşlüğüm var. Sneijder nereye transfer oluyor en doğru bilgiyi sizden alabilirim diye düşündüm dedim. Sezai Bey durun bakayım dedi. Gidenler dosyasını açayım bir saniye dedi. Bekliyorum teşekkür ederim dedim. Evet bir saniye, Wessleeey Sneijder evet bakıyooruuum evet, bir saniye evet Galatasaray SC Turchia ya gidiyormuş bilgisayarda ki son bilgi bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim bayan Clarisse dedim. Rica ederim dedi.

Güzel yavru.

Nöbette olan arkadaslar gonul rahatligiyla nobeti birakabilirler.

Sinavi olan genc arkadaslarimiz da derslerine yogunlassinlar bence. Bu gece hicbir sey olmaz :-)

nöbete yarin ögleden sonra baskayabilirsiniz. Zira bilmiyorum medyada cikti mi ama yarin sabah italya seferi var...

Sinavi olan genc arkadaslarimiz da derslerine yogunlassinlar bence. Bu gece hicbir sey olmaz :-)

nöbete yarin ögleden sonra baskayabilirsiniz. Zira bilmiyorum medyada cikti mi ama yarin sabah italya seferi var...

% kaç

[video=youtube;NKXZgoXYje8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NKXZgoXYje8[/video]

:asd:

vuu seref reyis yarın oglen bır beklentımı var

Transfer Nöbeti

Bugun de yalan oldu desenize.

Deme şeref :D

Beklediğimden çok daha olumsuz bi yazı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt