Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Alex De Souza 26 ocakta çıkıyormuş ilk kez sahaya :D

Şeref Adın geçen ntvspor haberiyle birlikte net konuştunuz sizde neden bu zaman kadar kaldı

Biz Galatasaray taraftari cok sabirsiziz. Halbuki olur da oyuncu yarin imzalarsa, bu transfer yildiz oyuncu transferleri arasindaki en hizlisi olacak. Bir an kendimizi sneijder'in yerine koyup dusunmemiz gerekiyor. Sabir..

Biraz Tv'ye geçelim.. Derin Futbol var.

abi kuruttular ya bıktım sıkıldım bugün bitcek yarın bitcek. böyle eziyet görmedim nasıl bir iştir bu psikolojim bozuldu.2 ay sonra bunları okur okur güleriz :D

Abi şu adama patlamazsın inşallah falan demeyin ya adam gazeteci falan değil bildiklerimi duyduklarımı söylüyorum diyor hep. Bencede bildiği kadarını her zaman dürüstçe söylüyor. Patlasa ne patlamasa ne..

Bakış açımız farklı belli

İnş patlamassın derken patlamamasını istiyorum yani

Keşke Hepsiburda.com dan alsaydık 3 iş gününde elimizdeydi bu adam.

Abi be Şeref Aydın Şeref Aydın diyorlardıda bende twitterda arıyodum seni :D yeminle sınavım var ama buraları okumak hoşuma gidiyor :D

Destek için 12 saatlik MYC ister misin?

Şaka mısınız abicim, ders mi önemli transfer mi? (Transfer diyeni vururum) :)

Biz Galatasaray taraftari cok sabirsiziz. Halbuki olur da oyuncu yarin imzalarsa, bu transfer yildiz oyuncu transferleri arasindaki en hizlisi olacak. Bir an kendimizi sneijder'in yerine koyup dusunmemiz gerekiyor. Sabir..

Abi şu italya seferini bi ayrıntılı anlatsan ya.

italya seferinin amacıyla ilgili bi bilginiz var mı ? pazarlık mı yoksa oyuncuyu alıp gelmek mi amaç

Sneijder bu gece intere dönebilir çok uzadı bu iş

Sky Bet ‏@SkyBet

Betting has been suspended for Sneijder as it is expected a move to Galatasaray will be confirmed tomorrow.

Skybet, sneijder "nereye" iddasini kaldirmis, Sneijder yarin gelecege tahmin ediliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt