Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ahhaa rasim: hocam kabul et,şu tazminat davası senin kimyanı bozdu dedi:asd:

Bu abuk subuk programlar milleti gaza getiriyor, onlar da kalkıp havaalanına gidiyor.

vallahi pes!

Sneijder'in bu gece Istanbul'a gelecegi haberleri uzerine Galatasaray taraftari munferit gruplar seklinde havalaanina gitmeye basladi.

tribündergi denen dingiller dergisi yazmış ama gerçek mi ki? çocuklar hayal kırıklığı yaşayıp arenayı yakmasın lan?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Aga montaj olduğu o kadar belli ki,hele hele daha da komiği güya telefonda Fransızca konuşuyorlar,ama Belhanda İngilizce "Yes" diye cevap veriyor :D Fransızca da Evet ne zamandan beri "Yes" oldu :D

helal bora aynisini yazicaktim da usendim yazmaya ... herif yes diye cevap veriyor... "Oui" ne zamandan beri yes oldu fransiz cada !!!!!

ister gelsin ister gelmesin. biz havaalanına futbolcu karşılamaya gitmeyi bırakmadıkmı. stada gelir. 50 bin kişi oraya gider. rezalet yaşanmasın. adam gecenin köründe niye gelsin hem.

Taraftar havaalanına gitmiyordur umarım. Çok büyük dalga konusu yapar basın bunu olumsuz bir durumda.

[video=youtube_share;fmcxSfGW7gs]https://youtu.be/fmcxSfGW7gs?t=1m15s[/video]

Beyler şu videoda 1.15'te xavi bildiğin 'muhteşem arkadşlar' demiyo mu :D

Transfer Nöbeti

ister gelsin ister gelmesin. biz havaalanına futbolcu karşılamaya gitmeyi bırakmadıkmı. stada gelir. 50 bin kişi oraya gider. rezalet yaşanmasın. adam gecenin köründe niye gelsin hem.

Misimovic sabahin korunde gelmisti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ula şu ümit özat barzosuna çok gıcık oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt