Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adriano bir zamanlar interde oynamıştı sanırım karıştırıyor

Serhat ulueren twitter;

Özür dilerim arkadaşlar, Abdürrahim Albayrak'ın sahte hesabıymış :D

Bunların tweetyle hava alanına giden insanlarda gram akil yoktur

Selam beyler ben Rasim Ozan Kütahyalı. Sizleri aydınlatmak için bu üyenin hesbaından giriş yapıyorum. Bana gelen bilgi Sneijderin bu gece saat 1- 1:30 arası istanbula ineceği yönünde. Heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor. Benden haber bekleyin. Öptüm kib bye.

selam rasim ben de serhat.

Hep öyle deniyor ya bitti deniyor ya da bir duyumcu bir taş atıyor kimse çıkaramıyor.Sneijder gerçekten geliyorsa bile İstanbulu görüp kararını ondan sonra vermek içindir.

Selam beyler ben Rasim Ozan Kütahyalı. Sizleri aydınlatmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Bana gelen bilgi Sneijderin bu gece saat 1- 1:30 arası istanbula ineceği yönünde. Heyecanlı bekleyişimiz devam ediyor. Benden haber bekleyin. Öptüm kib bye.

erman-toroglu-aziz-yildirim-dan-sikayetci-old-2892683_o.jpg

Sosyal medyayı görseydi o adam " tüfenk icat ldu mertlik bozuldu" demez tüfenkden özür dilerdi.

uçak filan yoktur ya transfere inancım yüzde yüz o ayrı konu sneijder imzayı bile atmış olabilir ama 1 bucukta gelecegine hiç inanmıyorum

Bu iddiaya itimat edip havaalanına gidenler Sneijder'siz dönerse cidden dalga konusu oluruz.İnşAllah kimse gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt