Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Lan hakkaten oyle altyazi mi gecti beyaz tv?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

bu sefer doğru bir şey söyledi ROK

Bu itlerin programı kaçta bitiyor? 1.29'da kapatırlar programı bu akşam bize ayrılan sürenin sonuna geldik diye.

Uçak havalanıp mı iptal olmuş? :D

Ciddi ciddi altyazı veriyor Beyaz TV. Allah Allah...

beyler ne merak ediyorum biliyor musunuz :) adamlar koskoca adamlar utanmadan arlanmadan adam için gelecekler diye yayın yapıyorlar gelmediği zaman nasıl bakacaklar insanların yüzüne :) ayrıca son bir haftadır dersimin düzenimin anasını ağlattın be insafsız gel artık geleceğimden olacam gel ne olur :sad007:

Oğuz Başkan aydınlatır birazdan..

Şu anda en geçerli kaynak o gözüküyor.

afedersin ama yönetim bu salak adamları ciddiye alıp açıklama yaparsa zaten hiç durmasınlar bulundukları konumda

Ne alakası var Ntvspor son dakika haberi geçtiğinde yalanladılar.Ünal Aysal olayını yalanladılar.Dünde Fatih Hocayla Abdürrahim Albayrak kavga ettiler haberinden sonra hemen Abdürrahim Albayrak telefonla bağlandı bence gayet ciddiye alınması gereken bir haber.Yalansa bile kasıtlı birşeyler yapılıyor en azından buna tavır göstermeleri gerekiyor.

serefsiz bunlar ya.. alayi serefsiz.. utanmadan sneijder 1:30 da istanbul'da yazmislar ekrana.. yuhh...

Sneijder de uçağa binmiş ve uçak kalkmış. Daha sonra Sneijder; "Bir saniye, ocakta yemeği unuttum." diyip uçak geri dönmüş.

beyler ne merak ediyorum biliyor musunuz :) adamlar koskoca adamlar utanmadan arlanmadan adam için gelecekler diye yayın yapıyorlar gelmediği zaman nasıl bakacaklar insanların yüzüne :) ayrıca son bir haftadır dersimin düzenimin anasını ağlattın be insafsız gel artık geleceğimden olacam gel ne olur :sad007:

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt