Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tüm türkiye calkalaniyor ama sneijder su an tuvalette gazete okuyup büüyük yapiyordur :D

parasını trabzona ödedip bedavamı aldık lan yoksa :)

Abi Albayrak da tek y var hesabı bu _aalbayrak ortada çift y var inanmayın Abdürrahim Abinin tweeti değil

Ertem de baya kafasız adam Borsa'dan dolayı hemen yalanlar falan diyor... Lan oğlum Borsa açık mı bu saatte? Alkolik misin sen?

Dengemizin içine ettiler vallahi ya :D

Bu ne lan uçakta geliyor uçak kalktı geri indi gelmiyor harbi kafayı yiyeceğiz ya :D

Oğuz Altay ümitlendirdi beni ya.

Arkadaşlar karekteri bozuk niyeti belli olan insanların twittlerini lütfen paylaşıp prim yaptırmayın. paylaştıkça istemedende olsa reklam yaptırıyosunuz

arkadaş yönetim yalanlasın bunu ya bi sürü yönetici var havaalanına gidip eli boş dönmek ne demek lan

yemin ediyorum elim ayağım boşaldı. şirazem kaydı :D

bence aldık yaa ben diyeyim oguz altay biliyor caktırmamaya calısıyor cunku yonetim kargasa filan istemiyor

oğuz atay hollandadaki haber siteleri diyor yalnız onlarda haberi buradan alıp kullanmışlardır

yav ben bu kadar yalanın dolandığı bir transfer yaşamamıştım.mide bulandırıcı bir durum.ünlüler ünsüzler hepsi yalancı çıktı yahu.böyle bir dünyada yaşıyoruz vay be

Arkadaşlar sakin :ayatollah:

la olm ultraslan cidden havaalanına mı gidiyor? fena timsah oluruz he.

Yaa bu oğuz sen tribün liderisin senin ne haddine transfer duyumu vermek yönetim vermiyorken bu adam neden ekrana çıkıp kendini ön plana çıkartıyor sen kendi işini yapsana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt