Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu saçmalamayın Sneijder uçağa binse ortalık yıkılır

böyle gizli kapaklı getirebilirler mi ???

Database Error

Madem Sneijder gelmiyor Ultraslan almaya gidiyor herhalde İtalya'ya, ondan gidiyorlardır havaalanına...

Ynt: Transfer Nöbeti

Iyide şuanda havada milano istanbul seferi yapan ucak görünmüyor. Flight radar 24 de yok. Bir tane siteden daha baktım göremedim. Tabi yanlış bakmista olabilirim inşallah sallama bir haber değildir.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abdürrahim Albayrak diye bahsedilen tweet fake arkadaşlar Asıl Hesap @_aalbayrak fake olan @_aalbaYYrak

lan bu 12 numaranın sanal truvası olmasın uyanık olun bu saatte ne Sneijder'i...

Konuşmadan çıkan sonuc şu;

Şu anda uçakda oldugu haberini almışlar, öngörü bu şekilde..

Yalnız timsah olmamak adına taraftarın havalimanına doluşacağını bildiğinden kesin bir beyan vermiyor.

su saatte sneijder gelecek diye havaalanina gidenin beyni sulanmistir..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Iyide şuanda havada milano istanbul seferi yapan ucak görünmüyor. Flight radar 24 de yok. Bir tane siteden daha baktım göremedim. Tabi yanlış bakmista olabilirim inşallah sallama bir haber değildir.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Özel uçak deniyor.

Havalimanında güvenlik önemleri alınmış.

Havaalanında guvenlık onlemleri alınmıs SİNAN ENGİN AGLAYACAK NEREDEYSE BEEE HAHAHAHAHAHA

:GOOL::GOOL::yoji::kupa::m26::m26::m26::m26: havaalanında güvenlik önlemleri alınmış.Geliyor geliyor

Beyaz TV kalpten götürecek adamı, geliyor diyorlar

Oğuz Altay yanlış yaptı bence..Hiç bağlanmayacaktı...Hollanda filan karıştırmayacaktı.

Büyük timsah var. Bunu ancak transfer bir şekilde olursa temizleriz. Benden söylemesi..Umarım kimse gitmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt