Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bunu ciddi yazıyorum. Kaynağım bu forumda cok popüler herkesin inandıgı kişi adını söylememe gerek yok sanırım. Kendisi arkadasım Faceimde ekli. Ama burda paylaşmamı istemediği için gizli yazıyorum. Bülent Tulun'un yarın sabah 8 de italyaya imza için gideceğini söyledi. Su anda ucakta oldugu dogru deil.

bizim yönetim niye yalanlamıyor ozaman. herşeyi yalanlıyorlar.

Abi adamlar dalga geçiyor şu an Sneijder uçakta olsa İtalya'da kimse bilmeyecek mi ?

bence de gelmez. ama beyaz tv delikanlıysa programı en az 2 ye kadar bitirmesin

rasim kendisi diyor ki haber kaynağım tarbzonlu bir haberci.ben mi yanlış duydum.yani biri twit atmış bu da inanmış.millet te bunun arkasından gidiyor:SS:

B. Tulun yalanlamis... beyaz tv ye göre... ama net belli birsey yok ortada

tulun yalanlamis . gitmeyin looooo

sakin gitmeyin arkadaslar pisman olacaksiniz kendi sahsi düsüncem ben gelecegine inanmiyorum...

galatasaray-manchester-united-macina-dogru-4104739_2322_300.jpg

:D

son dakşka biocchini: (kanalturkte) yarın transfer tamamlanabilir demis

Milanodan uçak yok ancak roma ve amsterdam dan var

Adamlar dalga geçiyor 15 dakka rötarlı geliyor diyor şimdi de Sinan Engin

inanmayın şu adamlara lütfen gözünüzü sevim

Yönetim resmi siteden bir aciklama yapar,hayir sneijder gelmiyor d"bunu yapmazsan taraftar havalimanini yikar

Yönetimden kimse haber vermeyince iste medya böyle oluyor, ben de katiliyorum, taraftar "lideri" olarak kulübün transfer konularinda bu sekilde duyumculuk yapmak cok yanlis

Abi duyumculuğu geçtim bu adam yılda 5 6 kez tv ye çıkıyor neyin peşinde bu adam ya gerçekten bak çok takdir ediyorum tribün showları falan ama bu işler böyle olmaz . Tvde 2 3 armut bir şey salladı diye yönetim bunları ciddiye alıp açıklama yapamaz ki saat kaçlara kadar abuk sabuk tv programları var bizim yöneticiler bunları izlemek zorunda değil ki biz taraftar olarak kime inanıp inanmayacağımızı seçmeliyiz.Eğer bunlara inanıp gidenler varsa zaten kendi problemleri gitsinler bu soğukta bekleyip dönsünler bizim timsah olduğumuz yok akıllı adam zaten gitmez böyle bir durumda.

burası antuya döndü fenerliler cirit atıyo resmen

Şerefsiz hepsi dalga geçer gibi konusuyorlar arka planda gülüsüyor hepsi şerefsiz sürüleri.

Bu olay büyük ihtimalle yalan. İnsanlar havaalanına gidip hayal kırıklığına uğradıklarında etrafa saldırmazlar umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt