Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi gerçekten geliyor olsa bile ne die havaalnına gidilir onu da anlamam..Sağlam timsah..

ya yalan herkesden beklerim bizi timsaha getirmesini de galatasaraylı adam yapıyor bunu rasim ozan

Rasim boyle işlere girmezdi ama belli ki oda kandırıldı şuan

adamlar reyting yapiyor ama buna inanip simdi yolla cikan taraftarimiz vardir

inanmayin su medya maymunlarina ve en önemlisi izlemeyin bu cakkalari

Radara baktım Milandan kalkan ve Istanbula inecek olan uçak bile yok su an

duyumu aldıkları kişi de trabzonlu bi yerel gazeteciymiş. normalde olayın içinde trabzon varsa kesin alırız:D:D:D ama akıl var mantık var ucakdan abdurrahim msj attırır mı. böle bi adamı yanına alır mı. hadi aldı bu olaydan sonra onun yüzüne bakar mı

Spor gecesinde bişey diyorlar mı

beyler bu medya üzerinden yapılan bi TİMSAH OLTAYA GELMEYİN.. bizim taraftarımız böyle oltalara gelmez şikeci şerefsizler rahat olun siz. ancak o satılık medya oltaya gelir

İyide 2 satır yalanlama gelsede taraftar timsah olmasa

Rasim Ozan Kütahyalı ‏@RasimOzan_K

01.30 civarı Atatürk havaalanında Sneijder ve menajeri bir yönetici ile geliyor.

galatasaray-manchester-united-macina-dogru-4104739_2322_300.jpg

:D

Hazirda bekliyormus komando timi :asd::asd:

rasim kendisi diyor ki haber kaynağım tarbzonlu bir haberci.ben mi yanlış duydum.yani biri twit atmış bu da inanmış.millet te bunun arkasından gidiyor:SS:

Albayrak ve Sneijder le ucaktamis o haberci ama :asd:

Lan ele güne rezil etmeyin bizi. Gitmeyin sakın.. Hoş klübün taraftarın timsaha gelmememesi için açıklama yapmamasıda çok ilginç..

Beyler bunu ciddi yazıyorum. Kaynağım bu forumda cok popüler herkesin inandıgı kişi adını söylememe gerek yok sanırım. Kendisi arkadasım Faceimde ekli. Ama burda paylaşmamı istemediği için gizli yazıyorum. Bülent Tulun'un yarın sabah 8 de italyaya imza için gideceğini söyledi. Su anda ucakta oldugu dogru deil.

.

Eğer yalan haberse havaalanına gidenler ordan beyaz tv stüdyosunu bassınlar. Hakediyor bu dingiller

Sneijder Ocak'ta Fener'de diye Son Dakika geçenler, şimdide bu iddiayı atmış ortaya hiç gereği yok gitmesin kimse, Sneijder'i aldığımız doğrudur ancak bu gece gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt