Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hani ucaktaydi dandik rasim ,simdide binecek diyor

hani ucaktaydilar. rok simdi de yeni biniyor dio...

kanalturk asparagas diyor 1:30 olayina.. bildigimiz mevzu.. adamlar gelmeyecegine o kadar emin ki programi bitirdiler.. gelecek olsa ne yapar eder 30 dk daha uzatirlardi programi..

uykusu olan varmı veya şimdi yatacak olan :)

15112009141721.jpg

:asd: :asd:

12 numara ne la. onlar kim truva yapacak. durmadan timsaha yatan sanki başkası :omg:

oğuz altay uçakda geliyor falan demiyor ki şu anda. buyrun:

[h=2]Tweetler[/h]

• 2 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Ortadaki bilgi kirliliğini kaldırmak için uğraştığımızı unutuyorsunuz. Lütfen...

• 3 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

İnsanların yönlendirildiğini görüyorum şu saatte yazık! Sırf bir kişi bile mağdur olmasın diye onlarca kaynaktan söylenenleri doğrulatıp >>

• 4 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Güzel kardeşlerim; eleştirmek için türlü türlü neden arayanlar var önemli değil ama ben bana gelen onlarca telefon, binlerce tweet'den >>

• 9 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Söylemek istediğim kısaca kimse duyumlar ve iddialar üzerinden Galatasaray taraftarını yönlendirmeye çalışarak mağduriyet yaratamaz!

• 11 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Bazıları ya yazdığımı okumuyor yada anlamak istemiyor, herkes bir şeyler söylüyor herkes bir şeyler duyuyor!

• 16 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Az önce TV'de söylediğim gibi Kulübümüzün bu kadar iletişim kanalı varken "duyumlarla" hiç bir hareket yapmayın.

• 41 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Hiç bir resmi kaynak doğrulamadan gece yarısı sokaklara dökülmenin alemi yok, olaylar netleştiğinde buradan yazacağım lütfen takipte kalın.

• 44 dkOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Mesajlarınızı okuyorum ama yetişemiyorum nerdeyse, hepsi transferle alakalı.

• 1 saOğuz Altay ‏@Oguz_Altay

8 ocakta " İş bitmeden yorum yapmak doğru değil ve Sneijder'a ne yorum yapılabilir ki? " demişim yorumum hala aynı.

Reyting pesindeler bu ..... :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt