Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ROK Sneijder az önce uçakta geliyor demişti, şimdi havaalanında uçağa biniyormuş güya... Yarın Florya'da tören yapılır oraya gidersiniz diyor :asd:

Ya hayır millete dürüstlük martavalları okuyan bu dallamalar en deli olduğum konu bu... Önümde olsa boğardım... Bu karaktersizlere güvenmeyin dedikçe saf duygularınızı bu itlere alet ediyosunuz arkadaşlar ya... Hem de balık hafızalısınız k.bakmayın, burda çoğunuz inanmamıştım dicek ama içinizdeki acabaları malesef biliyorum

bu arada havaalanı bomboşmuş.

kim diyo 10bin kişi var diye

Rasim Ozan Kütahyalı ‏@RasimOzan_K

Rasim bey ben havalimanindan size yazıyorum Sneijder şu an burada ve uçağa binip Türkiye'ye geliyor. Saygılar Can Sapmaz.

ahaha bu nedir

o değil de gerçekten geldiğinde 12 numara neresine sokacak ergen beynini?

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaş bunlar sürekli kıvırıyor,

az sonrada uçağın yakıtı bitmiş yakıt koymak için pompaciyi bekliyorlar derse şaşırmam. En iyisi gidip uyumak. Snijder bu gece gelmez.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bugünde birsey cikmazsa sneijder konusunda ozaman bilin ki bu is olmayacak...

Şerefsizler dalga geçiyor arkadaşlar ya gülüyorlar pis pis inanmayın böyle şerefsizlere.

Neyse yatıyorum ben.

Belli ki yarın ögle saatleri hareketli geçecek.

Nöbetcilere selam olsun. İyi geceler.

bence geliyor yoksa yalanlanırdı her türlü aga... 70 milyon sınaydırı bekliyo nefesini tutup

Abuk subuk alakasız bantlar giriyorlar biz ne diyecez millete şimdi diye onun hesabını yapıyorlar.

Yalnız resmi twitter adresinden 2 kelam yazabilirdi kulüp bence.. O da ayrı bir sıkıntı:)

Sneijder yanlış uçağa binmiş arkadaşlar, Porto Riko uçağına binmiş herif. Bilgiyi hostesten aldım.

Toplasan 10 kişi havaalanına gider sonra 12 Numara çıkıp truva yaptık ayağına yatar aylarca anlatır. Bunların suçlusu da ROK olur haliyle. :)

Benim anlamadigim: Resmi site neden yalanlamiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt