Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah belanı vermesin ROK ismini söyleyemiyorsun daha..

ROK = Kartal belediye reisi Carlinhos'un gelmesi lazım diyor katılıyorum :b5:

gelsin vay süper adam, mükemmel, inanmazdim böyle karekterli, yakisikli adam buraya gelirmi diye, böyle kariyerli...

iki hafta sonra, bu ne tip, adam böyle mi gezer, hanimi ne öyle acik acik, elbise niye giyinmedi adam, tshir le gezinir mi, bu sac ne öyle, dazlak lara benziyor filan

hepsini yasadik Rijkaard la ne güzel iki hafta dan en iyi dost en b.tan düsman oldu birden, ne yaptiysa yanlis

Sneijder bu saatte karısına sarılmış horul horul yatıyor bizim cefakar taraftar hava alanı yollarında,Hay ben senin adaletine Dünya gibi..

dunya cok adil bir yer bence.. malligin "pardon cefakarligin" da bir bedeli olmali.. malsan cezasini cekersin.. bence cok adil.. sen ben niye gitmedik havaalanina?

[video=youtube;vE1ttwYrBOg]https://www.youtube.com/watch?v=vE1ttwYrBOg[/video]

reis yengeye fena aşık beyler :( tam futbolcu gibi konusuyor adam gelsede şöyle bi basın toplantısı yapsa :(

serdar demir

adriana lima geliyor deseler benim için osura osura uyurum yinede...

evliyim çünkü :):D

Geliyo mu gelmiyo mu?

Ayak yapıyorlar biz gelir diye bilgi aldık.gelirse gelir gelmezse de biz haberciyiz vermemiz lazımdı gibisinden.

goruyosunuz dimi yayin i bitirdiler sirf reyting icin birileri baglansinda prim yapsinlar diye blof yaptilar ... umarim kimse gitmemistir hava alanina bu zibidilere guvenipte!!!!

beyler tehlikenin farkındamısınız en son pires te uçacağa binmişti, biniş o biniş hala inemedi :happynew:

bu transferin bence daha 1 haftası var cumaya açıklanırsa şükredelim.

Re: Transfer Nöbeti

Ben messi gelse gitmem

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Bak bak bak görüyonmu simsarları, yok geldi aha geliyo valla gelecek diyerek bu saate kadar izlettiler kendi saçma sapan programlarını

Ondan sonrada bizim kulübe kabahat buldular, neymiş efendim yönetime kızacakmışız. Niye ? Yalanlamamışlar diye.

Ulan sen yalan yanlış haber yapıyorsunda suc sende olmuyor, suç biz öyle mi ?

Ne kadar akıllsınız siz öyle. Ondan sonrada hiç birşey yokmuş gibi programı kapatıp güzelce gidiyorlar.

Şerefsizsiniz.

dunya cok adil bir yer bence.. malligin "pardon cefakarligin" da bir bedeli olmali.. malsan cezasini cekersin.. bence cok adil.. sen ben niye gitmedik havaalanina?

Sizi bilmiyorumda forumda ki çoğu insan istanbulda yaşamadığından gitmemiş olabilir:haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt