Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya yuh bunlara ne söylicehimi bilmiyorum.

Bize Haber geldi vermemiz lazimmis.

Bumu gazetecilik ?

Bunu forumda zaten herkes yapiyor ozaman biz hepsimiz gazeticimiyi ?

Gazeteci haberci dedigin gelen haberi arastirir dogru mu degilmi diye dogruysa verir dogru degilse veya sakincaliysa vermez.

Bu yüzden Türkiyede zaten dogru durüst medya yok cunkü hepsi birseyi duydugu zaman incelemeden etmeden haber diye veriyorlar serefsisler.

Yönetimin yüzünden hep bunlar ama cıkıp sen bi acıklama yap şu zaman gelecek kararını su zaman verecek gibi millet ona buna inanmasın

sıktılar,salladılar,attılar,üfürdüler kapadılar programı gittiler. Şimdi gider işkembe çorbası içip,kokoreç yerler.

Karadelik mi icine cekiyor napiyor bunlarin ucaklarini,en son Pires'i paralel evrende Galatasaray formasiyla gormusler.

İlk saniyeden beri yönetici bağlansın yalanlasın diye bağırdılar, kimse bağlanmayınca da delirdiler taraftara yönetiminizi suçlayın diyorlar bir de utanmadan. Siz geri zekalıysanız niye yönetimi suçlayalım.

Amaçları ilgi çekmek ve bir yöneticiyi yayına almaktı sadece, bizimkiler sallamayarak en doğrusunu yaptı.

Twitter da çakalın teki " Sneijder i karşılamaya giden Galatasaray taraftarları yavaş yavaş toplanıyor " diye koyun sürüsünün oldugu bir resmi paylaşmış. 2-3 bin civarı takipçisi var.... bende ona " çoban belli ama şu sol köşedeki belli belirsiz İT sen misin " dedim fenevli ağzını bozdu :) ( ben daha pis bozdum tabi )

Renkdaşlar,ben bu rok un ajan olduğunu düşünüyorum.belkide doğrudur.ayrıca en son Oğuz Altay da söyledi dedi...:SS:

adnan öztürk: her verdiğimiz şey hoşunuza gidiyorsa mikrofon yerine artık ona konuşun :D

yönetim olsam yarın iyi bir giydiririm.

Ihtibat aldim. Senijder su anda Madrid havalimaninda. Saat: 4:30 Istanbulda.

GS.org yalanlamadi

Bunlar tam şerefsiz yönetim inşallah şu adamı getirir de köpeklere ( fbli ,bjkli,medya) iyi bir ders vermiş oluruz.

ertem sener ve rasimi takip etmeyi biraksa herkes belki bi tepki olusur ben biraktim bile.

Sizi bilmiyorumda forumda ki çoğu insan istanbulda yaşamadığından gitmemiş olabilir:haha:

valla ben 15 dk mesafedeyim.. sneijder degil messi gelse gitmem.. cok patladiysa gelip elimi opebilir :asd: saka maka harbiden eger bu aksam ki o mallar gidip havaalaninda rezil olmasaydi, dunya hakkatten adaletsiz bir yer derdim.. ama adil ki, mallik yaptigin zaman karsiliksiz kalmiyor..

Ha :sleeping::happy0025: jeton yeni düştü.İnsan başka tarafıyla okuyunca böyle oluyor.:asd:

Ben böyle şerefsizlik görmedim. Sen götünden haber uydur son dakika diye geç alt yazı yaz koca koca, geliyor uçakta binmiş binlerce kişiyi kandır. Sonra suçu taraftara, yönetime at ulan senin işin yalan haber yapmak mı şerefsiz ? Ben Ertem Şener'i düzgün adam sanırdım onun da bunlardan farkı yok. Birde yüzsüzler utanmadan son dakika diye geçiyorlar.

Bizim takımda da hata var son dakika diye geçtiklerinde anında yalanla reyting alamasın şerefsizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt