Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Degerli yoldaslarim. Iyi bir gün olmasi dilegiyle herkese günaydinlar olsun... Sinayder olmasa da olur, ama olursa daha iyi olur. Önemli olan eksik bölgelere de transfer girisimlerinin olmasidir. Ki bence daha önem arz eden bölge defansin göbegidir. Burada lider profilinde uzun toplarla takimi hizli ataga kaldirabilen bir DC ilaj olur ve hatta "Sinayder'den" daha fazla katki saglayacagini tahmin ediyorum. Aslinda bu anlamda Ujfa cok iyiydi ama artik ondan bize ne kadar hayir gelir, orasi bilinmez... Bu özelliklere K.Toure uyuyor mu acep. Yoksa sol bek oynayabilen bir DC mi cazip olur. Defansimiz ofansimizdan daha fazla SOS veriyor. Belki TR'de ofans yapip yediginden daha fazla atip bu derdi bir nevi kamufle edebilirsin ama CL'de bu biraz zor olur kanimca :SS:

Bu adam yüzünden uyku sistem abuk sabuk oldu. Gecenin bir saatinde kalkıp gelmiş mi diye bakıyorum, sonra bilgisayarın başından kalkamıyorum, yine yatıyorum, sonra akşam 9'dan yatıyorum gece 1'de kalkıyorum, 4'e kadar oturuyorum aklıma bu geliyor yine kalkıp bakıyorum. :asd:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Allahtan 3-5 ergen gitmiş :D Demek diğer taraftarlar Rasim ve Ertem'in ipiyle kuyuya inilmeyeceğini biliyormuş...

Dün bir resim dolanıyordu etrafta... Ben bile kanmıştım o resime. O resmi piyasaya süren kuş beyinliler de bu videoyu bir yerlerine monte etsinler...

Saati açıklansa bile havaalanına gitmek bildiğin cahilliktir... Havaalanına anca kupa için gidilir.

Yeni geldim i$ten, uyucam simdi. Uyandigim zaman açiklanmis olur insallah.. Hayirli günler!

bugün de bişey çıkmaz

Bugün ;bu kadar keşmekeşi,bu kadar başağrısını,bu kadar psikolojik baskıyı ancak ve ancak

Sneijder

Djuricic

ve Ricardo Rodríguez. imza attırtarak temizleyebilirsiniz sayın başkanım.3 transfer getirin herkes süt dökmüş kediye dönsün.

gerisi kurtarmaz.

Yabancı kaynaklardan da bi şeyler okudum, dedikleri şu: Sneijder da Inter de teklifi kabul etti ama Inter ve Sneijder arasında bazı problemler bulunuyor.

Benim düşüncem şu şekilde Talha;

1. Sniejder da Galatasaray' ın teklifini kabul etti. Ancak İnter'den alacakları var ve o parayı almak istiyor. Şu anda sözleşme imzalarsa tüm alacaklarından vazgeçmiş sayılacak. İnter başkanının kafasında şöyle bir imaj yaratmaya çalışıyor. Benim bugüne kadar olan alacaklarımı kapatın, yoksa hiç bir takıma gitmem ve sözleşmemin sonuna kadarki tüm alacaklarımı çatır çatır alırım.
  2. Galatasaray ve İnter'in kendi aralarında anlaşmasından irrite oldu Sniejder. Oynayacak olan benim, benle niye kimse belli bir noktaya kadar konuşmadı dedi. Şimdi de inat yapıyor.

2. Olasılık çok az ihtimal bana göre. Bu yüzden sanki 1. ihtimal yüzünden bu transfer bu kadar sürüncemeye girdi.

Sneijder sırf o katır dişli karısı yüzünden gelmiyo bize

Benim düşüncem şu şekilde Talha;

1. Sniejder da Galatasaray' ın teklifini kabul etti. Ancak İnter'den alacakları var ve o parayı almak istiyor. Şu anda sözleşme imzalarsa tüm alacaklarından vazgeçmiş sayılacak. İnter başkanının kafasında şöyle bir imaj yaratmaya çalışıyor. Benim bugüne kadar olan alacaklarımı kapatın, yoksa hiç bir takıma gitmem ve sözleşmemin sonuna kadarki tüm alacaklarımı çatır çatır alırım.
  2. Galatasaray ve İnter'in kendi aralarında anlaşmasından irrite oldu Sniejder. Oynayacak olan benim, benle niye kimse belli bir noktaya kadar konuşmadı dedi. Şimdi de inat yapıyor.

2. Olasılık çok az ihtimal bana göre. Bu yüzden sanki 1. ihtimal yüzünden bu transfer bu kadar sürüncemeye girdi.

Durum boyleyse ki boyle gozukuyor transferin gerçekleşmesi cok zor.

Stoperle sol bek gelsin çilek, portakal vs istemiyorum.

angutun teki bile eşimi karşılamaya gittim kimse yok dedi. sarı karton kaldıran var o resimde. manu lu oyuncular gelirken yapmışlardı. o resmi koymuşlar. kendilerini tatmin ediyor mallar. kimsenin gittigi filan yok. gitse zaten kameralar çeker emin ol.

O resmi paylaşan gerzekte bu forumdan biri. Adını anmayayım şimdi. Beyinsiz iş yaptığını sanıyor.

Bugün ;bu kadar keşmekeşi,bu kadar başağrısını,bu kadar psikolojik baskıyı ancak ve ancak

Sneijder

Djuricic

ve Ricardo Rodríguez. imza attırtarak temizleyebilirsiniz sayın başkanım.3 transfer getirin herkes süt dökmüş kediye dönsün.

gerisi kurtarmaz.

Merak etme. Sadece Sniejder'de gelse herkes bayram yapar. Gerek yok 3 kişi getirmelerine. Ha bu isimleri istermiyim? Kesinlikle. Ama 3 yabancı biraz ağır gelir takıma. Bırakta yaz transfer döneminde de adam bekleyelim :asd:

Sneijder

Djuricic

gerisi kurtarmaz.

istese bile getiremez 2 yabancı hakkı kaldı takımın (Baros'un gittiğini varsayarsak o da)

Sneijder işi haftasonundan önce çözülmez.

Reyes, Forlan ve Keita'dan sonra Ntvspor'un 4.fiyaskosu olacak gibi duruyor Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt