Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 3.107
- 3.283
- 1.893
Cevap: Transfer Nöbeti
Bizle ilgili fiyaskolarından bahsettim sadece
Belhanda
Bizle ilgili fiyaskolarından bahsettim sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda
Merak etme. Sadece Sniejder'de gelse herkes bayram yapar. Gerek yok 3 kişi getirmelerine. Ha bu isimleri istermiyim? Kesinlikle. Ama 3 yabancı biraz ağır gelir takıma. Bırakta yaz transfer döneminde de adam bekleyelim![]()
O değil de ben ROK'u iyi bir Galatasaray'lı bilirdim.
birde millete karşı ahlak temsili kesilir
size komplo teorisi üreteyim mi
moratti zırt pırt açıklama yapıyor adama ya git ya kal diye
ama gerçek olan şey giderse parasını vermicek oradan yırtcak sneijderden parayı almadan gitmem derse kalıcak o zaman seve seve alıcak yada uefalık olucaklar
bu arada olan gs taraftarına oluyor her yönetici açıklama yapıp sürekli wesleyi basın önüne atıyor
çıkıp sneijderin alacagı var ondan bekliyoruz diyemiyor
albayrak fedakarlık yapması gerek dedi yani interdeki parasını bırakması lazım dedi bi anlamda
karısı oyunlar dönüyor ortaya çıkıcak dedi
interde kalırsa bişi ortaya çıkmaz 6ay yatmak zorunda kalır sonra parasını alır
bize gelirse herşey ortaya çıkar ama o parayı hibe edermi wesley
morattide melek değil şeytan bizi kullanarak adama yeni sözleşme imzalatmak istiyor.
size komplo teorisi üreteyim mi
moratti zırt pırt açıklama yapıyor adama ya git ya kal diye
ama gerçek olan şey giderse parasını vermicek oradan yırtcak sneijderden parayı almadan gitmem derse kalıcak o zaman seve seve alıcak yada uefalık olucaklar
bu arada olan gs taraftarına oluyor her yönetici açıklama yapıp sürekli wesleyi basın önüne atıyor
çıkıp sneijderin alacagı var ondan bekliyoruz diyemiyor
albayrak fedakarlık yapması gerek dedi yani interdeki parasını bırakması lazım dedi bi anlamda
karısı oyunlar dönüyor ortaya çıkıcak dedi
interde kalırsa bişi ortaya çıkmaz 6ay yatmak zorunda kalır sonra parasını alır
bize gelirse herşey ortaya çıkar ama o parayı hibe edermi wesley
morattide melek değil şeytan bizi kullanarak adama yeni sözleşme imzalatmak istiyor.
Benim tahminim bu adam bizim teklifi reddedemiyor çünkü çok önemli bir mebla önerildi. Diğer taraftan hemen imza atmıyor ki daha iyi bir teklif gelirse kaçırmış olurum diye.
güzel yazmıssın ama ben acayip bıktım bu sabaha kadar bekliyordum bişiler ama artık yeter ya dalga geçer oldular... taraflı basının agzına sakız ettiler
Bir iş döndüğü kesinde.bu arada biz maşa oluyoruz farkındaysan.Temiz duygularımızla oynanıyor)
Olay açık Çetin.
Bu adamın ve özellikle menajerinin alacak verecek olayı var. Sponsorluk olsun başka birşey olsun alacağı var kulüpten. Onu tahsil etmeye çalışıyor. Nasıl biz takımdan çıkarılan ve borcumuz olduğu oyuncuya atıyorum 7m Euro iken 4-5'e anlaşalım diyorsak bu da benzer durumda. Sorun bu.
Eşi diyoruz bak eşi dün söyledi. Birileri yalan söylüyor kıvıryor dedi.Yani kötü işler çeviriyorlar dedi. Sorun Galatasaray-İstanbul-Lig kalitesi değil dedi. Ayrıca, Albayrak dedi 2 kez tekrar etti bu adam gelip Hagi gibi sevilmek istiyor dedi.
moratti ya parayı almadan git diyor karlı çıkar o halde
yada kal paranı düşür diyor yine karlı çıkar
tam çakal sneijder tek.kabul etti ama moratti parayı bırakıp gidiceğini düşünmüyor yani ama 6ay daha yatar mı sneijder görücez
arkadaslar refik arkan %95 kabul edecek dedi transfer %95 bitti demedi karıstırmayın bunları yani %95 refik arkanın hayalinden ibaret
moratti ya parayı almadan git diyor karlı çıkar o halde
yada kal paranı düşür diyor yine karlı çıkar
tam çakal sneijder tek.kabul etti ama moratti parayı bırakıp gidiceğini düşünmüyor yani ama 6ay daha yatar mı sneijder görücez
sayın yönetim çok afedersiniz ama içine tüküreyim yapacağınız transferin. yahu şunları gizli gizli yapsanız, oyuncuyu adam gibi ikna edip son aşamada kapa bildirseniz olmazmı, yada başkan azıcık çenesini tutmayı öğrense. mundar ettiniz lan transferi. millete bıkkınlık geldi, artık o ilk günkü heyecanımız da kalmadı. hadi getirin şimdi ne getiriyorsanız, allah sizi bildiği yapsın ne diyim başka, ha bide bu kadar isteksiz adam buraya gelip nasıl bir performans gösterecek o da ayrı bir muamma bence. paramızı da sokağa atabiliriz
Paylaşılan resimler ManU maçından ama gidenler de olmuş az da olsa
Taraftar, Havalimanından Eli Boş Döndü
webtv.hurriyet.com.tr/4/44027/0/1/ataturk-havalimani-nda-saatlerce-sneijder-i-beklediler.aspx
Levent ;mümkünse beklemeyelim.beklemeler kangrene dönüşüyor.melo gelecek diye 3 ay beklendi.Artık bekleme olayı bitsin.
a-bülent tulun&terim arası çekişmeden
b-kaprisli oyuncuların transfer ağrılarından[bkz.melo-hamit]
mümkünse uzak duralım .gına geldi resmen.3-4 sene boyunca takımımız aynı olsun.