Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Merak etme. Sadece Sniejder'de gelse herkes bayram yapar. Gerek yok 3 kişi getirmelerine. Ha bu isimleri istermiyim? Kesinlikle. Ama 3 yabancı biraz ağır gelir takıma. Bırakta yaz transfer döneminde de adam bekleyelim :asd:

Levent ;mümkünse beklemeyelim.beklemeler kangrene dönüşüyor.melo gelecek diye 3 ay beklendi.Artık bekleme olayı bitsin.

a-bülent tulun&terim arası çekişmeden

b-kaprisli oyuncuların transfer ağrılarından[bkz.melo-hamit]

mümkünse uzak duralım .gına geldi resmen.3-4 sene boyunca takımımız aynı olsun.

size komplo teorisi üreteyim mi

moratti zırt pırt açıklama yapıyor adama ya git ya kal diye

ama gerçek olan şey giderse parasını vermicek oradan yırtcak sneijderden parayı almadan gitmem derse kalıcak o zaman seve seve alıcak yada uefalık olucaklar

bu arada olan gs taraftarına oluyor her yönetici açıklama yapıp sürekli wesleyi basın önüne atıyor

çıkıp sneijderin alacagı var ondan bekliyoruz diyemiyor

albayrak fedakarlık yapması gerek dedi yani interdeki parasını bırakması lazım dedi bi anlamda

karısı oyunlar dönüyor ortaya çıkıcak dedi

interde kalırsa bişi ortaya çıkmaz 6ay yatmak zorunda kalır sonra parasını alır

bize gelirse herşey ortaya çıkar ama o parayı hibe edermi wesley

morattide melek değil şeytan bizi kullanarak adama yeni sözleşme imzalatmak istiyor.

günaydın arkadaşlar... kaç gundur uzak durayım dedim buralardan ama yok iyice dalga geçer oldular üstüne Fatih Terim gerginligi yarattılar tulun ayagına... nefret ettirmeye başladılar kendilerinden almayın kardeşim birşey al bi sol bek stoper bari sneijder diye ömrümüzü yediler gözümüzü boyayacaklar hesabına yeter harbiden ne heyecan bıraktılar nede başka birşey 27 ocakta beşiktaş derbisi var vs vs adam gelicekte oynicakta ohhoo melo olayı oldu..

bu transfer konularında yönetim çok becereksiz bunu bilirim bunu söylerim...

ama gerçek olan şey giderse parasını vermicek oradan yırtcak sneijderden parayı almadan gitmem derse kalıcak o zaman seve seve alıcak yada uefalık olucaklar

bu arada olan gs taraftarına oluyor her yönetici açıklama yapıp sürekli wesleyi basın önüne atıyor

albayrak fedakarlık yapması gerek dedi yani interdeki parasını bırakması lazım dedi bi anlamda

morattide melek değil şeytan bizi kullanarak adama yeni sözleşme imzalatmak istiyor.

güzel yazmıssın ama ben acayip bıktım bu sabaha kadar bekliyordum bişiler ama artık yeter ya dalga geçer oldular... taraflı basının agzına sakız ettiler

Bir iş döndüğü kesinde.bu arada biz maşa oluyoruz farkındaysan.Temiz duygularımızla oynanıyor:))

Benim tahminim bu adam bizim teklifi reddedemiyor çünkü çok önemli bir mebla önerildi. Diğer taraftan hemen imza atmıyor ki daha iyi bir teklif gelirse kaçırmış olurum diye.

Olay açık Çetin.

Bu adamın ve özellikle menajerinin alacak verecek olayı var. Sponsorluk olsun başka birşey olsun alacağı var kulüpten. Onu tahsil etmeye çalışıyor. Nasıl biz takımdan çıkarılan ve borcumuz olduğu oyuncuya atıyorum 7m Euro iken 4-5'e anlaşalım diyorsak bu da benzer durumda. Sorun bu.

Eşi diyoruz bak eşi dün söyledi. Birileri yalan söylüyor kıvıryor dedi.Yani kötü işler çeviriyorlar dedi. Sorun Galatasaray-İstanbul-Lig kalitesi değil dedi. Ayrıca, Albayrak dedi 2 kez tekrar etti bu adam gelip Hagi gibi sevilmek istiyor dedi.

güzel yazmıssın ama ben acayip bıktım bu sabaha kadar bekliyordum bişiler ama artık yeter ya dalga geçer oldular... taraflı basının agzına sakız ettiler

Bir iş döndüğü kesinde.bu arada biz maşa oluyoruz farkındaysan.Temiz duygularımızla oynanıyor:))

bizim yönetim bugun italyaya gidiyormus bu işi çözüp dönücekler yada moratti-sneijder inadı yüzünden en iyi trasnferlermizden biri yatıcak. morattide az çakal değilmiş sneijderde bu zamana kadar hibe edemediğine göre konusulan 6m€ doğru demek o parayı hibe etmek kolay değil.gelmezse şaşırmam adam bu yuzden yatarsa yatar :(

Olay açık Çetin.

Bu adamın ve özellikle menajerinin alacak verecek olayı var. Sponsorluk olsun başka birşey olsun alacağı var kulüpten. Onu tahsil etmeye çalışıyor. Nasıl biz takımdan çıkarılan ve borcumuz olduğu oyuncuya atıyorum 7m Euro iken 4-5'e anlaşalım diyorsak bu da benzer durumda. Sorun bu.

Eşi diyoruz bak eşi dün söyledi. Birileri yalan söylüyor kıvıryor dedi.Yani kötü işler çeviriyorlar dedi. Sorun Galatasaray-İstanbul-Lig kalitesi değil dedi. Ayrıca, Albayrak dedi 2 kez tekrar etti bu adam gelip Hagi gibi sevilmek istiyor dedi.

moratti ya parayı almadan git diyor karlı çıkar o halde

yada kal paranı düşür diyor yine karlı çıkar

tam çakal sneijder tek.kabul etti ama moratti parayı bırakıp gidiceğini düşünmüyor yani ama 6ay daha yatar mı sneijder görücez

sayın yönetim çok afedersiniz ama içine tüküreyim yapacağınız transferin. yahu şunları gizli gizli yapsanız, oyuncuyu adam gibi ikna edip son aşamada kapa bildirseniz olmazmı, yada başkan azıcık çenesini tutmayı öğrense. mundar ettiniz lan transferi. millete bıkkınlık geldi, artık o ilk günkü heyecanımız da kalmadı. hadi getirin şimdi ne getiriyorsanız, allah sizi bildiği yapsın ne diyim başka, ha bide bu kadar isteksiz adam buraya gelip nasıl bir performans gösterecek o da ayrı bir muamma bence. paramızı da sokağa atabiliriz

tam çakal sneijder tek.kabul etti ama moratti parayı bırakıp gidiceğini düşünmüyor yani ama 6ay daha yatar mı sneijder görücez

6 ay psikolojik çöküntü de var. Bir de İnter'den kazanacağından "kesinlikle" en az aynısı olmak + üstünde olmak kaydıyla bir para vereceğiz biz. O zararını da gözetiyor.

Bakın arkadaşlar, arkanıza yaslanıp azcık mantık kurun;

Sneijder'in birkaç gün önce "daha zaman var sakinim ben 2 hafta var bitmesine" demesinin tek sebebi Inter'e restini gördüm demesi. Başka da sebebi yok.

Bizim yönetim gercekten transfer yapmasını bilmiyor...

arkadaslar refik arkan %95 kabul edecek dedi transfer %95 bitti demedi karıstırmayın bunları yani %95 refik arkanın hayalinden ibaret

O da bizim yönetimin çakallığı aslında. Resmi böyle konuşmak yerine bir yerlere mahsuz demeç gönderiyorlar hem Sneijder'e göz dağı hemde Inter'e acele et çağrısı bu. Yoksa atıyorlar.

bu kadar laflardan sonra sneijder hiç birşey olmamış gibi ücretini indirip interde kalmaz, kalırsa formayı göstermezler...

kıçının üstünde oturur para alır mı? hollandalılar idealist adamlar o yüzden sanmam oturduğu yerden para kazanmak isteyeceğini oynayamadıktan sonra...

sayın yönetim çok afedersiniz ama içine tüküreyim yapacağınız transferin. yahu şunları gizli gizli yapsanız, oyuncuyu adam gibi ikna edip son aşamada kapa bildirseniz olmazmı, yada başkan azıcık çenesini tutmayı öğrense. mundar ettiniz lan transferi. millete bıkkınlık geldi, artık o ilk günkü heyecanımız da kalmadı. hadi getirin şimdi ne getiriyorsanız, allah sizi bildiği yapsın ne diyim başka, ha bide bu kadar isteksiz adam buraya gelip nasıl bir performans gösterecek o da ayrı bir muamma bence. paramızı da sokağa atabiliriz

Çok haklısın abi.Yani şu andan itibaren Sneijder gelmiş o gelmiş bu gelmiş bir önemi kalmadı ki nedir yani kaç gün önce KAP'a bildirmenin mantığı adamı getiremiyorsun hem kendi taraftarını rezil ediyorsun hem de taraftarın gözünde ki değerini düşürüyorsun.Bir de yönetimde TERİM'i istemeyen bir takım insanlara fırsat sunuyorsun TERİM'le yönetimin arasını iyice açmak için.Başkan böyle devam ederse uzun vadede ya Fatih TERİM istifa edecek ya da yönetim değişecek.

Paylaşılan resimler ManU maçından ama gidenler de olmuş az da olsa

Taraftar, Havalimanından Eli Boş Döndü

webtv.hurriyet.com.tr/4/44027/0/1/ataturk-havalimani-nda-saatlerce-sneijder-i-beklediler.aspx

Beynine tükürdüğümün seni. Finalleri bırakmış Sneijder'i avuçlayacakmış. Akrabası rahatsızlansa kalkıp gitmez o saatte.

Neyse gece 00.00-01.00 arası aramızda ne kadar çok şikebahçeli varmış görmüş olduk.

Levent ;mümkünse beklemeyelim.beklemeler kangrene dönüşüyor.melo gelecek diye 3 ay beklendi.Artık bekleme olayı bitsin.

a-bülent tulun&terim arası çekişmeden

b-kaprisli oyuncuların transfer ağrılarından[bkz.melo-hamit]

mümkünse uzak duralım .gına geldi resmen.3-4 sene boyunca takımımız aynı olsun.

Bekleme olayı bitmez abi. Bu oyuncuları aldıktan sonra başka isimler atılır ortaya. Başka isimleri bekler oluruz. Sniejder biter, Kaka'yı isteriz. O bitsin diye bekleriz. O biter başka bir oyuncu istenir. Transfer bitmez lafının özü de aslında bu.

Söylediklerimden kesinlikle senin düşüncelerine karşı olduğumu düşünme sakın. Bende herşey olsun bitsin sadece futbol konuşalım, sahada güzel bir oyun görelim istiyorum.

Şu madde madde yazdıkların hakkında da kısaca düşüncelerimi yazayım.

1. Tulun&Terim çatışması benim de hoşuma gitmesede aslında bu çatışma düzgün kullanıldığı taktirde olumlu sonuç verebilir. Bir nevi iktidar muhalefet ortamı gibi hem Terim hem de Tulun hata yapmaktan çekinmek zorunda kalacaktır.
  2. Belli bir aşamayı aşmış futbolcuların neredeyse hepsi kaprislidir. Bu kaprisler benim de en sevmediğim özellikleri. Bu konu hakkında yapabilecek pek bir şey yok açıkçası. Özellikle bu tip oyuncular Türkiye'ye gelmeyi futbol yaşantılarının sonlarına yaklaştıkları düşüncesi ile pek istemiyorlar. Bu durumu düzeltmenin yolu ise ligin kalitesini arttırmak. Bu sadece Galatasaray'ın büyüklüğü ile olabilecek birşey değil. Diğer takımlarında büyümesi gerekli bu durumun değişebilmesi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt