Bekleme olayı bitmez abi. Bu oyuncuları aldıktan sonra başka isimler atılır ortaya. Başka isimleri bekler oluruz. Sniejder biter, Kaka'yı isteriz. O bitsin diye bekleriz. O biter başka bir oyuncu istenir. Transfer bitmez lafının özü de aslında bu.
Söylediklerimden kesinlikle senin düşüncelerine karşı olduğumu düşünme sakın. Bende herşey olsun bitsin sadece futbol konuşalım, sahada güzel bir oyun görelim istiyorum.
Şu madde madde yazdıkların hakkında da kısaca düşüncelerimi yazayım.
- Tulun&Terim çatışması benim de hoşuma gitmesede aslında bu çatışma düzgün kullanıldığı taktirde olumlu sonuç verebilir. Bir nevi iktidar muhalefet ortamı gibi hem Terim hem de Tulun hata yapmaktan çekinmek zorunda kalacaktır.
- Belli bir aşamayı aşmış futbolcuların neredeyse hepsi kaprislidir. Bu kaprisler benim de en sevmediğim özellikleri. Bu konu hakkında yapabilecek pek bir şey yok açıkçası. Özellikle bu tip oyuncular Türkiye'ye gelmeyi futbol yaşantılarının sonlarına yaklaştıkları düşüncesi ile pek istemiyorlar. Bu durumu düzeltmenin yolu ise ligin kalitesini arttırmak. Bu sadece Galatasaray'ın büyüklüğü ile olabilecek birşey değil. Diğer takımlarında büyümesi gerekli bu durumun değişebilmesi için.