Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

71514_10200224140995811_1057080876_n.jpg

yüzde yüz olsa o gün açıklarlar zaten bugünden ümitliyim olmazsa artık bırakalım gelirse gelir defan hattına bakalım eboue de yok bu gidişle ilk başlarda ki zorlu maçlara

riera-dany-semih-sabri ile çıkıcaz:SS::eek:

Sneijder-inter arasındaki sorunu açıkca söylesinler arkadaş bunu çözerse gelecek desinler birşey söylesinler. Artı sağlam bir stoper alsınlar yeter.

Sneijder bize gelse interle sorunu sonra çözseler olan bize oluyor:Z16:

Resmi siteden görüşmeye başladık dendi..Nedir bu yönetime sitem anlamış değilm..Rasim Ozan ,Sinan Engin gibi kolpacıların lafıyla , Ntvspor fiyaskolarıyla yönetime atıp tutuyorsunuz..Yahu adamlar kesin olarak Sneijderle anlaştık mı dedi ? Gelecek adam koskoca Sneijder daha 28 yaşında..Kayseriden Furkan Özçal'ı almıyoruz... Her kafadan bir ses çıkıyor .Tweetterda çakma hesap açsam Sneijder bu gece 10.00'da geliyormuş bir yöneticiden duyum aldım desem en az 50 kişi gider karşılamaya..

Biz önce kimi aldığımızın farkına varmalıyız..Abi Sneijder bu tabi ki naz yapacak adam.. Herkesi Necati gibi git denince gidecek gel denice gelecek mi sanıyorsunuz ? K.çı kırık Mehmet Topuz bile ortalığı nasıl karıştırmıştı bir hatırlayın ..

8 gecelik bu çileeee

bitsin artık bu geceeeeeee

:)

wesley-sneijder-konustu-4244243_5187_300.jpg

seni beklemekte güzel be.

ama b.kunu çıkartma artık

abi bu şeref yoksunu insanları izlemek mantıksız artık

resmen gece 1:30 da sneijder geliyor haberi yaptılar

komedi bunlar.

Hıncal Uluç:

Bence yok! Gökhan dört tane Cris eder. Semih'in de ebediyen sakat kalacak hali yok.

Semih iyileşir, Gökhan da oynar, Dany de oynar.

Ama şu dönemde Galatasaray'ın Sneijder mastürbasyonunu bir kenara atıp ciddi işler yapması lazım. Bunun için de ciddi bir başkan lazım, ciddi yöneticiler lazım. Galatasaray'da ciddi yönetici de yok.

Ali Dürüst nerede, Abdurrahim Albayrak nerede? Gıkları çıkmıyor! 'Transfer sezonu bitiyor hey ahali ne yapıyorsunuz!' diyen yok.

Fatih Terim'i tek başına bırakmışlar...

Terim'in sırtında yumurta küfesi yok. Tekrar söylüyorum; alır şapkasını gider.

Hıncal Uluç:

Bence yok! Gökhan dört tane Cris eder. Semih'in de ebediyen sakat kalacak hali yok.

Semih iyileşir, Gökhan da oynar, Dany de oynar.

Ama şu dönemde Galatasaray'ın Sneijder mastürbasyonunu bir kenara atıp ciddi işler yapması lazım. Bunun için de ciddi bir başkan lazım, ciddi yöneticiler lazım. Galatasaray'da ciddi yönetici de yok.

Ali Dürüst nerede, Abdurrahim Albayrak nerede? Gıkları çıkmıyor! 'Transfer sezonu bitiyor hey ahali ne yapıyorsunuz!' diyen yok.

Fatih Terim'i tek başına bırakmışlar...

Terim'in sırtında yumurta küfesi yok. Tekrar söylüyorum; alır şapkasını gider.

diyordum bu durumda nasıl olduda gıdaklamadı bu herif...

abi bu şeref yoksunu insanları izlemek mantıksız artık

resmen gece 1:30 da sneijder geliyor haberi yaptılar

komedi bunlar.

Rok'un her söylediği yalan birde kesinmiş gibi konuşuyor aptal herif..bie gün öncede Terimin Albayrağı otobuse sokmadıgını soyledi..Yalancı adamın teki..Gs'li olmasına ragmen adamdan her zaman aşırı derecede tiksinmişimdir..Nefret ediyorum heriften.

gelmedi mi la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt