Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hıncal Uluç:

Bence yok! Gökhan dört tane Cris eder. Semih'in de ebediyen sakat kalacak hali yok.

Semih iyileşir, Gökhan da oynar, Dany de oynar.

Ama şu dönemde Galatasaray'ın Sneijder mastürbasyonunu bir kenara atıp ciddi işler yapması lazım. Bunun için de ciddi bir başkan lazım, ciddi yöneticiler lazım. Galatasaray'da ciddi yönetici de yok.

Ali Dürüst nerede, Abdurrahim Albayrak nerede? Gıkları çıkmıyor! 'Transfer sezonu bitiyor hey ahali ne yapıyorsunuz!' diyen yok.

Fatih Terim'i tek başına bırakmışlar...

Terim'in sırtında yumurta küfesi yok. Tekrar söylüyorum; alır şapkasını gider.

Bozuk saat misali yine ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK doğru söylemiş adam.

Bu ya resmen bu abi. Yönetimin tek amacı vizyonunu geniş tuttuğunu göstermek.

Sneijder Türkiye'ye gelmek gibi bir aptallık yapar mı. 2 gün sonra transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlandığında bana sövenler yönetime sövecek. Yalan mı ? değil mi ? o zaman görüşürüz. Sneijder falan boş hayaller bunlar.

OYUNUN KİLİDİNİ AÇACAK ADAM YOK YOK YOK. Hala Sneijder hayalleri.

Lig başladı,CL maçı yaklaştı. Tarihi bir fırsat var elimizde ama bunu yöneticiler egolarını tatmin edeceğim kullanmıyor.

Hıncal Uluç:

Başından beri söylüyorum ki; Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal değil. Ünal Aysal lisecilerin eline düşmüş, onların öne koyduğu bir adam... Galatasaray'ın gerçek başkanı İnan Kıraç...

Onun adamı da Bülent Tulun... Galatasaray'ın yöneticileri bunlar!.. Ünal Aysal söyleneni yapıyor. Söylenenin de ne olduğunu ben tahmin ediyorum.

Liseliler değil, bu ayrımı tekrar tekrar yapıyorum, liseciler, Fatih Terim'i Galatasaray'a yakıştıramıyor oldum olası

Dostlar Adnan Polat yöetimi transfer yapmayı biliyorduda noldu üstelik meloyu selçuğu burak yılmazı muslerayı hangi yönetim getirdi hemen yönetimi suçlamayın tarihinin en kötü dönemini geçiren bi takımı ertesi yıl şampiyon yapanda bu yönetim sneijderi alsada olur almasada benim görüşüm bana göre doğru olan bu

yasak mı bilmiyorum ama doğruluk payı var mı sizce renktaşlar

üstad mutlaka ince hesaplar dönmüştür o transferde de ama örtbas edip dediğin gibi parayı bastırıp almışlardır...

çok kolay oldıuğunu sanmıyorum o transferin de...

bir kere Ronaldo'nun kişisel en az 3 sponsoru var...

Bu biraz oyuncunun durumuyla alakalı. Bence Sneijder'da az değil yani. Biraz paracı ki bunu bilir zaten çoğusu.

Dostlar Adnan Polat yöetimi transfer yapmayı biliyorduda noldu üstelik meloyu selçuğu burak yılmazı muslerayı hangi yönetim getirdi hemen yönetimi suçlamayın tarihinin en kötü dönemini geçiren bi takımı ertesi yıl şampiyon yapanda bu yönetim sneijderi alsada olur almasada benim görüşüm bana göre doğru olan bu

Sorun Sneijder değil, gerekli takviyelerin zamanında yapılmaması. Sneijder'de gelmeyecek dımdızlak kalıcaz ortada sezon başlayınca...

Sorun Sneijder değil, gerekli takviyelerin zamanında yapılmaması. Sneijder'de gelmeyecek dımdızlak kalıcaz ortada sezon başlayınca...

niye dımdızlak kalalımki ilk yarıyı lider bitiren takımdan bi oyuncuyumu sattık onun yerini doldurmamızmı gerek ?

Beyler yarın kesin açıklama yapılıyormuş. Ancak "yarının" ne zaman olacağı başka bir zaman açıklanacakmış

hocam bu adam ne için alınmak isteniyor?

kapalı takımlara karşı şut bile çekemiyor, adam gibi yan top yapamıyorsun...

Aga, bu adam gelir mi bize ? Gelmeyeceği daha net olan adam için '' ya gelirse '' diyoruz. Transfer dönemi bitiyor.

Çıldırmak üzereyim.

niye dımdızlak kalalımki ilk yarıyı lider bitiren takımdan bi oyuncuyumu sattık onun yerini doldurmamızmı gerek ?

Rakiplerimiz de bizim gibi saçma sapan puanlar kaybetmese puan farkı yaparlardı şimdiye. Gereksiz puan kaybediyoruz, oyun kapandığından açacak adam yok, ligi toplamda 13-14 kişiyle götürüyoruz. Eksikleri doldurmasak da olur diyorsun yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt