Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Bozuk saat misali yine ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK doğru söylemiş adam.
Bu ya resmen bu abi. Yönetimin tek amacı vizyonunu geniş tuttuğunu göstermek.
Sneijder Türkiye'ye gelmek gibi bir aptallık yapar mı. 2 gün sonra transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlandığında bana sövenler yönetime sövecek. Yalan mı ? değil mi ? o zaman görüşürüz. Sneijder falan boş hayaller bunlar.
OYUNUN KİLİDİNİ AÇACAK ADAM YOK YOK YOK. Hala Sneijder hayalleri.
Lig başladı,CL maçı yaklaştı. Tarihi bir fırsat var elimizde ama bunu yöneticiler egolarını tatmin edeceğim kullanmıyor.
Hıncal Uluç:
Bence yok! Gökhan dört tane Cris eder. Semih'in de ebediyen sakat kalacak hali yok.
Semih iyileşir, Gökhan da oynar, Dany de oynar.
Ama şu dönemde Galatasaray'ın Sneijder mastürbasyonunu bir kenara atıp ciddi işler yapması lazım. Bunun için de ciddi bir başkan lazım, ciddi yöneticiler lazım. Galatasaray'da ciddi yönetici de yok.
Ali Dürüst nerede, Abdurrahim Albayrak nerede? Gıkları çıkmıyor! 'Transfer sezonu bitiyor hey ahali ne yapıyorsunuz!' diyen yok.
Fatih Terim'i tek başına bırakmışlar...
Terim'in sırtında yumurta küfesi yok. Tekrar söylüyorum; alır şapkasını gider.
Bozuk saat misali yine ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK doğru söylemiş adam.
Bu ya resmen bu abi. Yönetimin tek amacı vizyonunu geniş tuttuğunu göstermek.
Sneijder Türkiye'ye gelmek gibi bir aptallık yapar mı. 2 gün sonra transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlandığında bana sövenler yönetime sövecek. Yalan mı ? değil mi ? o zaman görüşürüz. Sneijder falan boş hayaller bunlar.
OYUNUN KİLİDİNİ AÇACAK ADAM YOK YOK YOK. Hala Sneijder hayalleri.
Lig başladı,CL maçı yaklaştı. Tarihi bir fırsat var elimizde ama bunu yöneticiler egolarını tatmin edeceğim kullanmıyor.