Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelirse Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi olur acayip reklam yaparız adama verdiğimiz bonservisi onun satılan formalarından geri kazanırız zamanında fenerin anelkada yaptığı gibi ama gelmezsede 1 gr üzülmem biz çok rahat şampiyon oluruz ligde hiç transfer yapmasakta

yönetim cıksın bugün olumlu yada olumsuz bu iş bitti dıye acıklama yapsın yeter adamın kapısında yattıklar eğer bir hafta daha adamın peşinden koşarda alamazlarsa çok büyük infial olur bu ne ya

Rakiplerimiz de bizim gibi saçma sapan puanlar kaybetmese puan farkı yaparlardı şimdiye. Gereksiz puan kaybediyoruz, oyun kapandığından açacak adam yok, ligi toplamda 13-14 kişiyle götürüyoruz. Eksikleri doldurmasak da olur diyorsun yani :)

Bunu birazda oyunculara bağlamak gerekmez mi Mertcan? ManU maçlarında mükemmel top oynayan, Cluj maçlarında çok iyi futbol ortaya koyan, Braga ilk maçında iyi oynayan (bence) bir takımın lig maçlarında nal toplamasının sebebi maç seçmelerinden kaynaklanıyor olamaz mı?

Bunu birazda oyunculara bağlamak gerekmez mi Mertcan? ManU maçlarında mükemmel top oynayan, Cluj maçlarında çok iyi futbol ortaya koyan, Braga ilk maçında iyi oynayan (bence) bir takımın lig maçlarında nal toplamasının sebebi maç seçmelerinden kaynaklanıyor olamaz mı?

Abi ben bu sene takımı sadece ilk Manu maçında beğendim o da konsantrasyon farkındandı, Manu bizi küçümsedi falan filan. Ondan başka ilk yarının tamamında leştik. İlk Braga maçında iyi oynamadık, sadece top oynadık. İyi oynayan takım 3 tane atardı o Bragaya.

Rakiplerimiz de bizim gibi saçma sapan puanlar kaybetmese puan farkı yaparlardı şimdiye. Gereksiz puan kaybediyoruz, oyun kapandığından açacak adam yok, ligi toplamda 13-14 kişiyle götürüyoruz. Eksikleri doldurmasak da olur diyorsun yani :)

Deplasmanda 1 galibiyet alan takımmı fark atacak bize sanmam biz en kötü halimizle bile ilk yarıyı lider kapattık iyi bi takım ve birazda şans yanımızda olursa ligin 2.yarısında liderlikten düşmeden şampiyon oluruz

Sneijder gelirse Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi olur acayip reklam yaparız adama verdiğimiz bonservisi onun satılan formalarından geri kazanırız zamanında fenerin anelkada yaptığı gibi ama gelmezsede 1 gr üzülmem biz çok rahat şampiyon oluruz ligde hiç transfer yapmasakta

Aynen , yani gelmezse saçma son dakika transferi yapılmaz en azından

Maç seçmeyi bilemem de CL maçlarından önce lige odaklanamadığımız kesin.

Deplasmanda 1 galibiyet alan takımmı fark atacak bize sanmam biz en kötü halimizle bile ilk yarıyı lider kapattık iyi bi takım ve birazda şans yanımızda olursa ligin 2.yarısında liderlikten düşmeden şampiyon oluruz

İşte bu etkiyi ortadan kaldırmak için eksikleri gidermek gerek. En basitinden elimizde 4 tane stoper var 1'i belki sezonu kapattı, diğeri her sezonun %60'ı sakat. 2 sol bek var 2 si de amatör küme takımına bile direnemiyor açık oyuncusu solbek oynuyor.

71514_10200224140995811_1057080876_n.jpg

Daha bu reisler başlamadı şova arkadaşlar ona rağmen lider bitirdik ilk yarıyı 6 puan farkla. Sneijder gelmezse de bunlar çözer olayı merak etmeyin :b5:

'Demek ki Sneijder olmayacak!' - Futbol

Al sana olumsuz açıklama. Ulan bukadar bekledikten sonra zaten birşeyler olacağı belliydi.

ben bu semih haznedaroğlu kadar boş konuşan bir adam görmedim. Adam sözde yönetim kurulu üyesi ama hiçbirşeyden haberi yok. bizler gibi yorum yapıyor adam. sezon içinde de bazı açıklamalar yapıp sıkıntı yaratmıştı.

Hıncal Uluç uzun süredir unutulmuştu..Eee Prim yapması lazım tabi..

Yönetimi veya başkasını savunmuyorum ama Hıncal Uluç CL şampiyonluğunu bile eleştirebilir.

Sneijder transferinin sonu bizim için hüsran gibi gözüküyor malesef.

Abi ben bu sene takımı sadece ilk Manu maçında beğendim o da konsantrasyon farkındandı, Manu bizi küçümsedi falan filan. Ondan başka ilk yarının tamamında leştik. İlk Braga maçında iyi oynamadık, sadece top oynadık. İyi oynayan takım 3 tane atardı o Bragaya.

Normalde atardı. Ama bazen top girmiyor işte içeri. Ben CL maçlarında takımı son maç dışında beğendim. İçeride de bir kaç maç çok güzel futbol oynadı takım. Antalya maçı, Kayseri maçı gibi. Diğer bütün maçlarda çok kötüydü ben de katılıyorum buna.

Neyse kötü oyunun sebepleri çok aslında. Sniejder sorunlardan birinin çözümü bana kalırsa. Gelmesini çok istememe rağmen, Sniejder geldiğinde oyundaki bütün sıkıntıların bir anda ortadan kaybolacağını düşünmek bizi yanılgıya götürür. Önemli olan bu düşünceyi kafamıza yerleştirmeden silmek. Yoksa suçu günahı olmayan bir çok önemli ismi kaybetmemiz sözkonusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt