Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pes be körü körüne savunmak diye buna derim işte. Kabul edin yahu düpedüz saçmalıyorlar. Türkiyede uzatılan her mikrofana bir yöneticisinin konuştuğu başka bir kulüp var mı bizden başka?

Arkadaş anlamıyorum ki bi biri çıkıp açıklama yapsın hiçbirşey bilmiyoruz bekliyoruz diyorsunuz. Konuşsalar niye konuşuyorlar diyorsunuz adamlar ne yapsa suç olacak zaten bu bariz o yüzden taraftarın sözüne bakmadan hareket ederlerse çok iyi yaparlar bence. Bize göre ne yapsalar iki ucu toplu değnek.

şu ntv spor numarası varmı beyler acayıp ayar oldum lavuga

Arkadaş anlamıyorum ki bi biri çıkıp açıklama yapsın hiçbirşey bilmiyoruz bekliyoruz diyorsunuz. Konuşsalar niye konuşuyorlar diyorsunuz adamlar ne yapsa suç olacak zaten bu bariz o yüzden taraftarın sözüne bakmadan hareket ederlerse çok iyi yaparlar bence. Bize göre ne yapsalar iki ucu toplu değnek.
arkadas benim vercegim cevabi vermis.transfer olmadigi icin ne yapsalar kabahat su anda bugun aciklaninca bizim yonetim dunyanin en ciddi yonetimi olucak.maclardan sonra skora gore konusan yorumlar gibi istee bu tarz elestiriler su anda transfer gerceklestigi ann u donusu olucak tipki son anda 90.dakkada atilan bir gol sonrasi yazilarin gazetelerde degismesi gibi

fuat akdag denen dıngıl de azızın tasmalısıdır .....

Ynt: Transfer Nöbeti

Transfer ilk patladıginda reklam olduğunu soylemistim. Bunu farkeden medya şimdi uğraşiyor yönetim ve taraftarla. Bana sorarsaniz prim veren lütfi a. oldu. Gelmese de reklam yaptık denilir mi ? Futbolcu bunu duyduğu an parasal sıkıntı yaratir. Ilk 16 ya kalmış bi takımın reklamı nedir ? Sessiz bir biçimde halledip basın organlarini çalıştirmaktir. Amatör oldu bu iş, gelse de reklam olur ama image yerlerde surunur. Yönetimin web sitesini gece idare Edicek.bi yönetici dahi yok ? Sosyal sorumlu nerde? Bırakın transferi bitane adam tutun sosyal medya da sorumlu olan. Yazık , günah. Rezil oldunuz

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yanı simdi bu transfer ınterle sneıjderın arasındakı para krızı muhabbetındenmı yatacak

Şeref'in eski yönetimden birisini tanıdığını düşünüyorum bir-iki kez o zaman tahminde bulundu sonra millet onu kral ilan edince gaza geldi bu yönetimde de duyum vermeye çalışıyor ama hepsi fos,yani artık şeref de twitter da ki kolpa birinden farklı değil benim için son örnek uçak olayı.

Şu ırmak kazığının ne dediğini bir dökün buralara..

S.a Cumleten Gunaydin Renkdaslar..Onemli gelismeler varmi...

Dun en son yatmadan once sneijder havaalimanina gelecekti..:SS:

Şeref'in eski yönetimden birisini tanıdığını düşünüyorum bir-iki kez o zaman tahminde bulundu sonra millet onu kral ilan edince gaza geldi bu yönetimde de duyum vermeye çalışıyor ama hepsi fos,yani artık şeref de twitter da ki kolpa birinden farklı değil benim için son örnek uçak olayı.

Şeref Bey uçağı beklemeyin yarın (bugün sabah) yöneticiler gidecek dedi. Uçak işi ROK dan çıktı :)

Hayır yanlış anlıyorsun, taraftarın yönetim bazında beklediği tek açıklama resmi açıklamadır. Açıklayın da kirli bilgiliği sona ersin diyoruz. Önüne gelen kafasına göre sallasın demiyoruz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Irmak kazuk: benim beklentim her an olabileceği yönünde.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konu futbol kardes. Bende futboldan bahsediyorum. Ne diyorum ben? Bu transfer olmazsa reklam yaptiklari ortaya cikacak.

Her sene ayni numara cünkü. Dünya yildizi diye tutturup birsey beceremeyen de kendileri.

Sonra Selcuk´un frikikleri disinda heyecanlanmiyormus Baskanimiz :) Allah Allah, hayret :)

Planlama diyoruz. Nerde planlama? Al lig basliyor 3 gün sonra. Takim iyi degil dedik, üstüne 2 ilk 11 oyuncusu da kaybettik ilk 3-4 hafta icin.

10 gündür Sneijder Sneijder. Ya diger bölgeler? Bu mu profesyonel yönetim simdi?

Fatih Terim surat asiyorsa, morali bozuksa bir nedeni vardir. Alayini cebinden cikarir Galatasaraylilik konusunda. Strateji yanlis diyorum

Fatih Terim surat asıyormuş bir de bu moda oldu arkadaş. Adamın işi gücü yok surat asıp trip atacak yönetime. Memnuniyetsizliği olduğunda çıkp açık açık söylüyor zaten basın toplantısında orada burada. Komplolara gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt