Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ırmak kazuk-------hep aynı seylerı soyluyor tek engel ımza her an olabılır benım kaynagım saglam ve bu ısın bıttıgını soyluyor falan dedı..

Her an olabilir dedi bıktım bu her andan dakikadan .....

Şeref'in eski yönetimden birisini tanıdığını düşünüyorum bir-iki kez o zaman tahminde bulundu sonra millet onu kral ilan edince gaza geldi bu yönetimde de duyum vermeye çalışıyor ama hepsi fos,yani artık şeref de twitter da ki kolpa birinden farklı değil benim için son örnek uçak olayı.

şeref abıyı reelden tanıyorum bahsettıgınız tarzda bırı degıl ayrıca dun gece herkes uçak falan derken o saatler önce nobetı bırakıp cıkıp uyuyun ders calısın dedı yanı gelen gıden yok demeye getırdı adamı tanımadan sallamayın

Bunu Fenerbahceliler yapsa bizde dalga gecerdik. Nasil yaparlar böyle birsey anlamiyorum.

O ROK kazmasina mi inandi bu taraftarlar? Ilginc bir milletiz harbiden ya. Isterse Messi gelsin, kilimi kimildatmam valla.

Transfer Nöbeti

Bence yönetimden birilerinin bugün İtalya'ya gittiği aberleri doğruysa bu akşam net bir sonuç çıkar. İnter ile Sneijder arasında sponsorluk anlaşmlarından doğan anlaşmazlıkların sonucu geciktirdiği haberleri de büyük ihtimalle doğrudur.

sneijder transferi artık çok başka boyutlara ulaştı dün akşam ki havaalındaki görüntülerden de belli olduğu gibi.Reklam yapıyoruz isim yapıyoruz bütün avrupa bizi konuşuyor derken rezil olmayalım...benim fikrim Haldun Üstünel zamanındaki gibi basına sızmadan bitirilmeli...

Sneijder'i basına sızdırmadan bitirmek diye birşey olmaz

Transfer Nöbeti

Irmağa kalsa Sneijder şimdiye kadar 10 sefer gelmişti

Irmak Kazuk'un haberinin arkasında durması normal.

Ynt: Transfer Nöbeti

M. Demirkol da Havalimanına giden gs taraftarı dedi durdu. Adam bildiğin dalga geçiyor.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şeref'in eski yönetimden birisini tanıdığını düşünüyorum bir-iki kez o zaman tahminde bulundu sonra millet onu kral ilan edince gaza geldi bu yönetimde de duyum vermeye çalışıyor ama hepsi fos,yani artık şeref de twitter da ki kolpa birinden farklı değil benim için son örnek uçak olayı.

günaydın yenimi anladın... ama bu forumda şerefe tapanlar padişah sananlar var

şeref abıyı reelden tanıyorum bahsettıgınız tarzda bırı degıl ayrıca dun gece herkes uçak falan derken o saatler önce nobetı bırakıp cıkıp uyuyun ders calısın dedı yanı gelen gıden yok demeye getırdı adamı tanımadan sallamayın

Kim olduğunu söyle herkes tanısın.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

M. Demirkol da Havalimanına giden gs taraftarı dedi durdu. Adam bildiğin dalga geçiyor.

Dalga geçilmeyecek gibi mi? O adamların stada bile alınmaması lazım o kafayla

Ynt: Transfer Nöbeti

Bunu Fenerbahceliler yapsa bizde dalga gecerdik. Nasil yaparlar böyle birsey anlamiyorum.

O ROK kazmasina mi inandi bu taraftarlar? Ilginc bir milletiz harbiden ya. Isterse Messi gelsin, kilimi kimildatmam valla.

Beyler rok u manipüle eden aziz uşağı s. Engin dir buyrun ekşi de bir renkdasin süper entrysi :

ekşi sözlük

ara

bugüngündemgirişkayıt ol…

wesley sneijder

paylaş

araştır takip et içinde

öncelikle:

(bkz: #31740084)

(bkz: #31740341)

dün gece neler olup bittiğini yazmıştık. fenerbahçe medyası diyoruz ya, fenerbahçe dün gece dezenformasyonun kralı nasıl yapılır gösterdi.

hatırlarsınız komik bir fenerbahçe mitingi olmuştu, allahtan ibb' nin kamerası vardı da ne olup bittiğini an ve an seyrettik, miting alanının hali, saat 11:30 miting başlamasından yarım saat geçmiş:

https://img69.imageshack.us/img69/9276/miting.png

basın neler yazmış bu büfe kalabalığına:

--- spoiler ---

- fenerbahçeli taraftarlar ellerinde pankartlar, yüzlerinde aziz yıldırım maskeleriyle kadıköy'e akın ediyor.

- havanın yağışsız güzel olmasını bilen taraftarlar tezahüratlarla mitingin yapılacağı kadıköy'e doğru ilerliyor.

- binlerce taraftar kadıköy'de bulunan cafeleri doldurmuş durumda. coşku giderek artıyor.

- kadıköy meydanı fenerbahçe tezahüratlarıyla inliyor.

- fenerbahçe'nin efsaneleri can bartu, ömer çavuşoğlu ve ogün altıparmak da mitinge katıldı.

--- spoiler ---

inanılmaz medya desteği, medyanın sürekli dezenformasyonuna rağmen toplanabilen kalabalık sadece bu kadar, karınca koruma derneği için bu kadar pr yapılsa 5 misli insan toplanirdi, fenerbahçe medyasının tum gucuyle oluşturabildikleri kalabalık bu.

(bkz: #26704131)

galatasaray bir yürüyüş yaptı, emniyet izin vermedi, basın desteği sıfır, pr neredeyse sıfır, görüntü:

https://www.cumhuriyet.com.tr/medya.php?mn=95563

korkuyorlar, çok korkuyorlar, ellerinden gelen tüm gücü kullandıklarında toplayabildikleri kalabalık, işlek bir büfenin önünde ki kalabalık kadar, rakipleri şikeye, hırsızlığa karşı hayır yürüyüşünde meydanlara sığmıyor...

şimdi dün geceye dönelim, sinan engin sürekli telefonuna bakıp rasime birşeyler söylüyor, telden aldığı emirleri an ve an yerine götürüyor, hangi sinan:

https://p.twimg.com/aviy1sucmaitllp.jpg:large

işte bu sinan engin' den çıkıyor dün gece ki tüm uçak inme söylentileri, 3 temmuzda sonra fenerbahçe medyasının yaptığı dezenformasyon operasyonlarıyla birebir aynı özellikler.

-helikopter ihalesiymiş

-hasan çetinkaya aslında isviçreli menejermiş (kulliyen yalan, konuştuğu hat fenerbahçeye kayıtlı)

-aziz yıldırım tüm tapelerin yayınlanmasını istemişte hakim yayınlamamış asıl olaylar o tapedelermiş, doğrusu hakim kabul ediyor bu talebi şekip mosturoğlu ve ilhan ekşioğlu' nun itirazlarıyla tapelerin yayınlanması engelleniyor.

vs vs. örnekler inanılmaz fazla.

bu dezenformasyon ekibinin bir kısmı da bildiğiniz gibi ekşi sözlükte, zamanında eşek yükü yazar hesabı almışlar, hesaplar rezil rüsva oldukça yenileriyle devam ediyorlar, sürekli bir dönüşüm halindeler.

dün gece bu dezenformasyon ekibinin gücünü gördük, rasim yanında oturan sinan gibi sipariş haber yapan birine kandı, olaylar gelişti.

tüm bunlar utanılıp, yerin dibine girilmesi gereken hadiseler, galatasaray transfer yapıyor uğraştıkları işe bakın, yaşadıkları korkuya bakın, organize yalan söylemenin ustalığına bakın, tapelerde okuduğumuz tüm olayları an ve an canlı canlı yaşadık dün gece, hala şike yapıldığına inanmayan kaldı mı ? buyrun size bir sürü olay.

tüm tape kahramanlarının elbirliği ile, tüm güçlerini kullanarak transferini dezenforme etmeye çabaladıkları futbolcu.

korkuyorlar, çok çok korkuyorlar.

paylaş

15.01.2013 10:52

git z

şikayet

... tümünü göster ...

bilgi verin aydınlatın

kullanım koşulları iletişim hakkında eski dandik site twitter facebook

Yekta Kasımpaşa'da nerede oynuyordu kardeş? Kaç gol attı o pozisyona kardeş? 2 sezondur futbol seyrediyorsan hiç konuşmayalım.

Benimle hem fikir olmak zorunda değilsin ama sivilceleri patlamamış ergen tepkileri vereceksen, ne sen konuş, ne ben senin kalbini kırayım.

Sakin tosunum sakin...

Yekta'yı sol açığa koyuyorsan sen git kumda oyna..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

gelmeyen adamı karşılamaya gidersen millet de böyle dalga geçer. bu transfer olmazsa sen o zaman gör dalga nasıl geçiliyor. valla transfer olmazsa ben bir fenerli döverim gibi :troll:

Vay Rijkaard Sneijder'e olumsuz konuşmuş bizim hakkımızda. kaynak : akşam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt