Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'i basına sızdırmadan bitirmek diye birşey olmaz

basına sızar belki ama inkar edersin böylelikle taraftarın bu kadar beklenti içine girmez..eğer getirebilirsende ilgilenmiyoruz dedikten sonra kahraman olursun..ben geleceğini düşünüyorum ama yanlış politika izlendiğini de düşünüyorum

Şeref'in eski yönetimden birisini tanıdığını düşünüyorum bir-iki kez o zaman tahminde bulundu sonra millet onu kral ilan edince gaza geldi bu yönetimde de duyum vermeye çalışıyor ama hepsi fos,yani artık şeref de twitter da ki kolpa birinden farklı değil benim için son örnek uçak olayı.

Adam kaç kere diyecek artık anlamadım ki. Duyumculuk falan yapmıyorum medyadan gördüğümü yorumluyorum sadece diyor. Ya da sağdan soldan duyduğu şeyleri söylüyor adamın doğru söylemek yanlış söylemek gibi bir kaygısı yok. Kendinin bildiğini bizim de bilmemizi istiyor sadece ya. Sabırsızlıktan memnuniyetsizlikten kime sallayacağınızı şaşırıyorsunuz arkadaş.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Şeref'e isteyen inanır isteyen inanmaz. yok padişaymış yok başka şeymiş ayıp oluyor.

bizim yönetim transfer adabını bilmiyor bu kadar net arkadaşlar. bu transferi ellerine yüzlerine bulaştırdılar, şu saatten sonra sneijder gelse bile birçoğumuzun o ilk günkü heyecanı kalmadı. benim söylemek istediğim bu. transferi munda ettiler, sağda solda boş konuşarak

İlk heyecan kalmadı mı :)

Resmi açıklama gelsin bi hele de, görürüm ben buraları oraları :D

Yekta kanatlarda ve forvet arkasinda oynuyordu Kasimpasa´da

Gelmiyor adam anlayamıyormuyuz hala?

Artık Sneijder konuşulmasın arkadaşlar lütfen. Vallahi daral geldi herkese, Forumcak karar alalım, Şu konu hakkında daha fazla ne haber girilsin ne yorum yapılsın.

Yeter vallahi. Gelmeyecek işte.

GEL-ME-YE-CE-ĞİM diye bağırıyor adam neden hala umutlananlar var?

Emre Eramil ‏@EramilEmre_ Sneijder tesekkur edip reddetti teklifi. Suan hedef hernanes yarin teklif yapilacak

Emre Eramil kolpacının önde gidenidir ...

Geçen sene getirdiği adamlarla dünya kadrosu kuruyoduk ...

Bu sene Pato diyodu 2 hafta önce ...

Cuma akşamı o yönetim kurulu üyesi Sneijder şu saatte uçağa bincek dediğinde bu kolpacıda saat 12 gibi Sneijder uçakta diye twit attı şerefsiz çok biliyo gibi ...

Ayrıca Yeni Şafak gazetesi GS muhabiri diyo kendine ama basından kimsenin tanıdığı yok bu şerefsizi ne hikmetse ...

Büyük ihtimal 13-14 yaşlarında ergen bi arkadaş takip listemden çıkardım geçen hafta ...

Gelmiyor adam anlayamıyormuyuz hala?

Artık Sneijder konuşulmasın arkadaşlar lütfen. Vallahi daral geldi herkese, Forumcak karar alalım, Şu konu hakkında daha fazla ne haber girilsin ne yorum yapılsın.

Yeter vallahi. Gelmeyecek işte.

GEL-ME-YE-CE-ĞİM diye bağırıyor adam neden hala umutlananlar var?

Başka bir emrin varsa söyle onu da yapalım

günaydın yenimi anladın... ama bu forumda şerefe tapanlar padişah sananlar var

Adama sempati duyuyoruz sadece. Diğerleri gibi sallayıp reklam yapmaya çalışmıyor. Duyduğunu bizimle paylaşmaya çalışıyor. Samimiyetine dürüstlüğüne güvendiğimiz biri yani senin anlayacağın. Saygı görmesi çok normal

Twiter olayının b...ku çıktı resmen.. Buna bir standart getirmek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt