Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forum yönetiminin tamamen twitter haberlerini kaldırmasada çok güzel bir filtreleme yapması gerekiyor..Emre Eramil nedir abi? Geçen hafta 1 takipçili insanın tweetleri getirildi buraya..Nasıl bir psikolojidir bu anlamıyorum

Emre Eramil kolpacının önde gidenidir ...

Geçen sene getirdiği adamlarla dünya kadrosu kuruyoduk ...

Bu sene Pato diyodu 2 hafta önce ...

Cuma akşamı o yönetim kurulu üyesi Sneijder şu saatte uçağa bincek dediğinde bu kolpacıda saat 12 gibi Sneijder uçakta diye twit attı şerefsiz çok biliyo gibi ...

Ayrıca Yeni Şafak gazetesi GS muhabiri diyo kendine ama basından kimsenin tanıdığı yok bu şerefsizi ne hikmetse ...

Büyük ihtimal 13-14 yaşlarında ergen bi arkadaş takip listemden çıkardım geçen hafta ...

Bir de nedense sadece transfer dönemlerinde çıkıyor, ağustostan eylüle kadar tweet yok. Acayip bir muhabirmiş :o

Sneijder cevap vermek zorya. Bisey de ki kap a aciklama yapsin kulub

emre eramile inanıp sövüp durmayın..malın teki o

beyler

rica ediyorum zaten ortalık gergin, ergenlerin kendi götlerinden uydurma twitlerini paylaşmayın...

Ben de açayım bir tane afilli hesap. XXX gazetesi YYY muhabiri diye.2-3 transfer haberi vereyim herkes inanır başlangıçta.Cidden bu kadar kolay bazı şeyler.İnanmayın böyle adamlara.Twitter'i kaynak görmek dünyanın en saçma şeyi.

Emre Eramil geçen sene:

Emre Eramil ‏@EramilEmre_

"Berbatov ile 3, kalou ile 4,5 yillik ön protokol imzaladi. Kaynak: Semih Haznedaroğlu."

Yahu bu nasıl iş arkadaş. Ben bizim taraftara şaşırıyorum artık. Ey forum ahalisi hala elalemin twitterini paylaşıyorsunuz. Hala akıllanmadı mı kimse?

Dün gördünüz gelinen noktayı.. Bir kendinize gelin lütfen. Bu salak duyumcuları yazmayın.

Forum yönetimi artık bu twitter duyumcularını taşıyanlara lütfen ceza verin.

Sneijder ne paradan, ne kariyerden ödün vermek istemiyor. Adamın kafa bi hayli karışık.

bu arada Sneijder teklifi gerçekten redetmiş olabilir, orası ayrı bir konu...

ama bu ve bunun gibi açıklamaları yetkililerden duyalım artık...

ve bu durumda interde kalmaz, sanmıyorum...

Sneijder İnter'de kalacağını açıkladı nah kalır İnter'de...

Bize gelmiyorsa bile muhakkak başka takıma gidecek...

5-6 ay daha futbol oynamamayı kim göze alabilir ?

Bu taraftar dün havalimanı yerine Fulya tarafındaki Beyaz tv binasının önüne gitseydi gece ve ana avrat söverek tezehürat yapsaydı anlarlardı dalga geçmeyi..Biri çıkıpta demedim arkadaş siz kimle dalga geçiyorsunuz oturmuşsunuz oraya 5 şerefsiz diye

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

BAMvOD8CEAAFg39.jpg

Emre eramil denen fake hesap bu işte.

Şeref Aydın'ın bende çok seviyorum açıkçası bişeyler söylediğinde bende inanıyorum ama abartmamak lazım ...

Geçen sene yaz transfer döneminde ortada Adebayor haberleri dolaşmaya başlayınca GS sözlükteki bölümünde Adebayor resmi paylaşmıştı ...

Aynı şekilde Fabiano olaylarının en çok konuşulduğu dönemde yine Fabiano ile ilgili üstü kapalı sanki işaret veriyomuş gibi paylaşımları olmuştu ...

Shaqiri ve Podolski olayları zaten herkes tarafından biliniyo ...

Yani büyük ihtimal biyerlerde tanıdıkları var iyi tutturduğu şeylerde var ama foruma girdiği zaman herkes ağzının içine düşüyo " bokunu yiim abi " diyenini gördüm ya yuh yani abartmayın :asd::asd:

Sneijder İnter'de kalacağını açıkladı nah kalır İnter'de...

Bize gelmiyorsa bile muhakkak başka takıma gidecek...

5-6 ay daha futbol oynamamayı kim göze alabilir ?

kesinlikle... belki bize de gelmez ama açıklama bu şekilde olamaz...

31 ocaka kadar bekleyecem daha önümde zaman var şeklinde bir açıklama bekliyorum olumsuz durumda...

yemin ederim transferden soğuttular..:mad:

bu kadar amatör davranılmaz ki ben neden alamadınız demiyorum normaldir almazsın bazen hatta yıldızda alamıyor olabilirsin eyvallah ama olacakmış kesin bitmiş gibi şaçma sapan açıklamalar yapamazsın!!!yok hagi olacakmış yok bilmem ney...ben bunlara kızıyorum yoksa transfer olmuş olmamış önemli değil.üzüntümüzü yaşarız eyvallah deriz takımımızı desteklemeye devam ederiz.

Kasimpasa ve Besiktas maclarinin ilk 11´i. Bi terslik olmazsa tabiki

_____________________Muslera_______________________

____Hamit_________Semih______Dany__________Riera_________

____Aydin______________________________Emre_________

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt