Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu kadar isteksiz gelecek bir Sneijder ne kadar fayda saglar tartisilir o da var

Sneijder ne paradan, ne kariyerden ödün vermek istemiyor. Adamın kafa bi hayli karışık.

Ya zaten adam Real'den İnter'e gelirken bile iki tarafta da kan kusturmuş maddi açıdan..

Adam paraya tapıyor resmen...

Benim anlamadığım niye hala bununla zaman harcıyoruz ?

Carlinhos hamlesi nerde ?

Ömer Toprak hamlesi nerde ?

Sneijder İnter'de kalacağını açıkladı nah kalır İnter'de...

Bize gelmiyorsa bile muhakkak başka takıma gidecek...

5-6 ay daha futbol oynamamayı kim göze alabilir ?

kalsa şaşırmam..sonuçta parasını alıcak ve hiç bir zaman piyasası düşmeyecek bir oyuncu ki yaşına 29 olur seneye..sene sonunu bekleyip PL'den teklif almayı bekler bakarsın..bu işler belli olmaz bence..bilemeyiz

gereksiz adamların twitlerini paylaşanlara 30 günden az olmamak üzere myc gelmeli

sımdı arkadaslar bıraz uzun olacak ama

1-bu serefsız turk spor medyasına sormak lazım 3 transfer yapacagız dıyen ezıkbahce nıye transfer yapamıyor nıye medya bunu hıc konusmuyor

2-sneıder uzerınden su an yogun bır saldırı basladı bıze yonelık ve yonetım ıle hoca arasını acmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar

3-bu saldırıyı bertaraf etmesı gereken yonetım ne yazık kı basta baskan olmak uzere semıh haznedaroglu bulnet tulun refık arkan aalbayrak gıbı ısımlerın cesıtlı ve bos bos acıklamaları nedenıyle dahada arttı ve medyanın elıne sahane bır koz gecmıs oldu...

4-alırsın yada almazsın ıkıde bır son gun son 48 saat evet dedı bıtıyor az sonra falan gıbı aptalca demecler vererek kamuoyunu ustune cekmeseydık bu kadar ınfıal olmazdı...

fterımın ıstedıgı sol bek transferıne oncelık verılmelıydı bıtırılmelıydı sonra olursa sneıder ıcın ugrasılmalıydı ...

baktıgımda tamamen yonetımın yanlıs hareketlerı ve acıklamaları olayı bu noktaya getırdı....ıınsallah sonu hayırlı bıter

Sözlükten Taffarel demiş

sneijder ile inter arasında neler oluyor hiçbir fikrim yok. bizimle birlikte olması hoş olur elbette. kendisinin yapacağı transferde tek etkenin para olacağı sır değil ve kesin olan bir şey var: başkanımız kendisini çok istiyor. ancak sneijder bu kulübün diğer bireylerine karşı sorumlu olacağını unutmamalı. terimin de kendisine sıcak baktığını söyleyebilirim; ancak buraya bize yardımcı olmaya gelmesi ve en az herkes kadar çok çalışması kaydıyla. burası harika bir şehir ve galatasaray gerçekten insana kendini iyi hissettiren bir kulüp. ancak bu her şeyin güllük gülistanlık olduğu anlamına gelmemeli. burası tatil yeri değil.

son cümleye dikkat. senin her yerine kurban olalım biz tafo.

bizim için sütsün, onlar için çokkolat

Aynen imzamı basarım.

Artık Sneijder ile uğraşacağımıza

Hocamızın istediği ve bizi şampiyon yapacak

Carlinhos+Stoper

2'lisinin transferine dönelim.

SA hayırlı nöbetler :tiphat:

Ya zaten adam Real'den İnter'e gelirken bile iki tarafta da kan kusturmuş maddi açıdan..

Adam paraya tapıyor resmen...

Benim anlamadığım niye hala bununla zaman harcıyoruz ?

Carlinhos hamlesi nerde ?

Ömer Toprak hamlesi nerde ?

Yönetimin transfer yapmaya niyeti yok, Sneijder olayı da bunun göz boyama şekliydi.

hava alanindaki görüntüler utanc verici. aziz yildirim'in emirlerine göre televizyonda yorum yapan sinan engin'e inananlar var hala. ayrica kolpaci rasim ozan :/ iki fenerliye gider yapinca kral oluyor sagda solda. keske prim vermesek reyting soytarilarina.

bu kadar isteksiz gelecek bir Sneijder ne kadar fayda saglar tartisilir o da var

İsteksiz olduğunu nereden biliyoruz ? İstekli olması için hop diye hemen atlayıp kabul edip gelmesi mi gerekiyor ?

Detayları bilmiyoruz, bizim teklifi kabul etti belki, söylenildiği gibi Inter'le olan muhabbeti çözmeye çalışıyordur belki.

Eşi de kaç defa dedi İstanbul'la problem yok seviyoruz zart zurt.

Sasa Ilic değil bu adam ya Sneijder, boru mu ?

gelmiycek diyenlere inat GE - LE - CEK

isteksiz oldugunu düşünmüyorum..olay para'dan ibaret..tabi ki ilk tercihi değilizdir ama böyle bir oyuncunun seçme şansı vardır..beklemeliyiz, zaten bügun netlik kazanır diye düşünüyorum ben

yemin ederim ciddi anlamda sıkıcı olmaya başladı bu mesele bugün bu iş bi şekilde bitecek arkadaşlar gelmiyorsa da gelmesin neyi bekliyorlar bizimkiler lan ya :mad:

İsteksiz olduğunu nereden biliyoruz ? İstekli olması için hop diye hemen atlayıp kabul edip gelmesi mi gerekiyor ?

Detayları bilmiyoruz, bizim teklifi kabul etti belki, söylenildiği gibi Inter'le olan muhabbeti çözmeye çalışıyordur belki.

Eşi de kaç defa dedi İstanbul'la problem yok seviyoruz zart zurt.

Sasa Ilic değil bu adam ya Sneijder, boru mu ?
boru mu diye diye ortada kalacagiz az kaldi :yenieek:

Belkide isteksiz değil işte olayı bilmiyoruzki ...

Sonuçta kendisine teklif yok deniliyo bizden başka... Albayrak'n Hagi açıklamasını da düşününce belki gerçekten gelmek istiyo bize ...

Ortada dönen bu İnter'le arasındaki sponsorluk bilmemne anlaşması yüzünden işin gecikiyo olma ihtimali bana mantıklı geliyo dünkü Yolanthe'nin bazı kötü oyunlar dönüyo twiti de bunu destekliyo sanki ...

Daha önceki transferlerimiz kaç gün sürmüş bir açıp bakın, Sneijder transferinin uzun sürmesi tabi ki doğal.

He beceremezler alamazlar, açıklama yapılır işte anlaşamadık, vazgeçtik diye, o zaman söversiniz.

Ulan Haznedaroglu...Karistirdin ortaligi. Bu adam gelenekci ya, kesin karsidir bu transfere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt