Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yeter artık be lan şu transferi bitirdiğiniz zaman bildirin borsaya yeterrr lannnnnnnnnnnnn:mad::mad::mad:

arkadaş Fatih Hoca 2012 mayıs ayından beri sol bek diye diye kendini yedi bitirdi

bir sol bek bile alamadılar böyle bir hocaya bıraksınlar gitsinler kardeşim.

Mevzu belli oldu Sneijder Ocak ayı maaşı için 500.000 euro hemen yatırılsın bende imza atarım diyormuş. Ama ne inter ne de Galatasaray yatırmak için yanaşmıyor.

Transfer Nöbeti

Yazık oldu sana o güzel düşüncelerinden mahrum kalacağız..

O zaman adam gibi konuşmayı öğren arkadaşım. Birfikre katılmıyorsan, adam gibi sebebini belirt, cevabını da hakettiğin gibi al. Hakaret edip adamın asabını bozma.

cuma gunu kasımpasa macı var umarım takım hazırdır kımsenın takımı taktıgı yok su ara ....

cok onemlı ıyı baslamak lıge hoca muslera-sabrı-dany-semıh-rıera-hamıt-melo-selcuk-emre-burak -elmander ıle cıkacaktır kesın ....engın aydın yekta umut gokhan hakanda yedek olacaktır su an en mantıklı kadro bu duruyor heralde..

kasımpasada ılk yarı bıze gantepde gol atan ıbrıcıc denen elemana ozerınhoya uche kalu ya dıkkat etmelı..en onemlı adamları djalma kampos afrıka kupasında ayrıca sol bek sancak ve stoper ılhan eker cezalı ...

Ya tamam Sneijder transfernin uzamasını anlayabiliyorum 2 haftalık bir transfer süresi çok uzun değil böyle bir adam için ama bari başka mevkilere takviye gelsin bu arada ya :s

Carlinhos olur , Ömer olur , Genç geleceğe yönelik Alper olur Frei olur ne biliyim yönetimi Sneijder konusunda eleştirmiyorum ama sadece ona bağlanıp başka transfer yapmamalarına inanamıyorum :SS:

interden ocak ayının parasını istiyomuş. bişeyler bişeyler işte biyerdede perşembe günü özel uçakla gelicek diyo.

kbrm8z.gif

woooaaaaaoooowwwwww woaaoow woooaaooww wooaaaooowww

Değerli forum üyeleri kpffftt kpfffft

ikili tartışmaya girenler konudan atılacaklar kpfffft kpffffffttt

woooaaaaaoooowwwwww woaaoow woooaaooww wooaaaooowww

2cmq9ll.gif

Not: Bu mesajımı alıntılayıp şikayet etmeniz size bir şey kazandırmayacaktır.

Hayatında kaç defa 500.000€ yu bir arada gördün renktaş:)

arkadaş bu soruyu git Sneijder' e sor.

transfer görüşmesini ben yapmıyorum.

bu adam transferini istiyorsa bu kadar incik boncuğuna kadar sıkıntı yaratmaz demek adam gönülsüz.

gönülsüz işten de bir cacık olmaz

beyler benden bu kadar :) tavseyem isi olan isiyle ugrassin, dersi olan calismaya baslasin, olmayanlar acsin kitabini okusun. beklenecek gibi degil artik isin suyu cikti. bilgi kirliligi inanilmaz bir hal aldi. gelince toplanir seviniriz. kasmanin lüzumu yok artik.

Arkadaş yeter artık bir haber gördüm ve moralim bozuldu adamın ashabını bozma seninle uğraşamam...:mad:

Olumlu haberlerde hiç ortalıkta gözükmüyorsun her olumsuz haberde maşallah hemen damlıyorsun. Yıllardır böylesin sen birader bilmiyoruz sanma hiç gereksiz tepkiler de gösterme yemezler.

Modlardan rica ediyorum bir daha uçak mevzusu geçerse banlasınlar.Uçaklı duyum paylaşanları banlasınlar.Yasak olsun kardeşim.Bu kadar da olmaz ki..

Milletin diline düştük havaalanına giden gerizekalılar yüzünden amann neyse off offf....

Alın lan şu adamı artık şeref meselesi oldu.:mad::mad::mad:

Modlardan rica ediyorum bir daha uçak mevzusu geçerse banlasınlar.Uçaklı duyum paylaşanları banlasınlar.Yasak olsun kardeşim.Bu kadar da olmaz ki..

Milletin diline havaalanına giden gerizekalılar yüzünden amann neyse off offf....

Alın lan şu adamı artık şeref meselesi oldu.:mad::mad::mad:

uçak savar alıp bütün uçakları düşüresim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt