Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forum sıyırdı iyice ulan sneıjder ne çektirdin be 1 haftadır

Levent Doğanay'ın bizden olduğu konusunda ciddi şüphelerim var.

Bu forumda insanlara hakaret etmenin bir cezası yok mu ? Eğer yoksa bizde ona göre yazalım..

küfür kısaltması yazarken bile direk ceza veriyorsunuz , burda adam ağır hakaret ediyor hala yazmaya devam ediyor..

1. İsim duyurmadığında vizyonsuzlukla suçlayacak olurdun
  2. İnter kulübü başkanı biz Galatasaray'la anlaştık dedi. Oyuncunun gelip gelmemesi yönetimin suçu mu?
  3. Tarih sözleri başka sebeplerden dolayı tutmuyorsa burda suç yönetimin mi yoksa oyuncuların mı? (Melo, Hamit için de söylüyorum bunu)
  4. Aynı şeyler
  5. Beklenti sadece transferden ibaretse zaten hata en başında yapılmış
  6. Amrabat, Hamit, Melo, Yiğit, Riera, Dany, Muslera, Eboue
  7. Konu Shaqiri ise Bayern'e kaçmasını kimse engelleyemezdi.
  8. Bu konu hakkında bir yorum yapmak doğru değil. Uğraşıp uğraşmadığını bilemeyiz. Bence Kaka'nın alternatifi ile uğraşıyoruz şu anda.
  9. Hamit ve Melo transferlerinde yaptıkları olumlu söylemleri de bu şekilde tartışıyorduk burada. Sonuçta bu iki isimde şu anda bizde.
  10. Neyse transfer taraftarı olduğunu kendin belirtmişsin zaten :)

1-isim duyurmak vizyonsa bişey demiyorum. bir sürü oyuncu deklare edip, kaçını aldılar.??

2-ben genel olarak bahsettim, günlerce kapta duran isimler gördük. menajer cart curt bu benim sorunum değil. o ismi günlerce orda bekletirsen maaş-elbisesi her tarafını böyle milletin ağzına laf verirsin.

3-tarihi oyuncular yüzünden diyorsunda. arkadaş 1-2 kere anladıkda sürekli tarihmi verilir? sonuç peki??

4-çok çektik bu yüzden.

5-ben konuyu yazarken ne demişim, transfer politakası. diğer şeylere bok atmaya gerek yok.

6-alınamayanları sayalım peki. podolski-shaqiri-klose-reyes-forlan-ersan gülüm-mustafa pektemek vs. liste dşında para etmez denilen suarez. riera-yiğit son dakika

7-engeleyemezmiydi. herşey bize yakındı. almadı.. okadar etmez o yaşta diyin benmiyim.

8- nerde uğraşmışlar. ben buna inanmıyorum işte. günlerce uğraşırlar.diğer mevkilerdeki adamlarıda kaçırırlar. kaka nın alternatifinden banane. son dakika sercan-riera, necati yi getiren kim? oda mecburiyetten.

9-birşeyi söyleniyorsa onun devamı gelir. günlerce oöyle idi-böyle idi demekle olmaz.

10- evet bir yönetimin transfer politakasını eleştirmek böyle bişey işte.

1-2-3 değil. hep aynı hata-hep aynı umut vermeler. ben diyormuyum snejderi niye almadınız diye. olmuyorsa diğer mevkileri bakın bari olursa olur.. sol bek veya diğer mevkiler için olan oyuncu da kaçmasın. snejder büyük isimde. carlinhos ile ilgili veya diğer oyuncular ile daha önce planlama yapılamazmıydı..

diyeceksiniz bunları yapsak zaten çok farklı yerlerde oluruz. bunları yapmak 10 kulup içine sokacağız diyerek bir yönetimin transfer politakası hoşuma gitmiyor. büyük düşünüp en dipteki adamı almak arasındaki izahh nedir? snejder olmadı veya başka isim, diego vs.. genç birini al..

ekonomik durum iyi değil hala ise, niye beklenti yaptrıyosun? eksik yerleri tamamla. kreatif oyuncuyu seneye bırak. hoca zaten önce kulbun maddi çıkarları demiyormu? tur atlarken veya iyi top oynarken snejder vs mi vardı. saha içinde oyuncuların performansları yükselmiyorsa-yalnış taktik varsa onuda eleştiririm. yönetimi değil.

saha içi hocanınsa,saha dışıda yönetimin.

ayrıcaa başkaları gibi sövmüyorum. kendimce eleştiriyorum. doğru ise doğru -yalnış ise yalnış.

son olarakta saolasın. en azından fikrime fikrinle cevap verip öküzlük edenlerden olmadığın için

Ya bende inanmak istiyorum problemin interle şınayder arasında kaynaklanan parasal mevzunun olmasına ama

Bilenler anlatıversin şınayder bize imza atsa, alacağı sözleşme ile sabit zaten interden, daha sonra alamıyor mu parasını??

31 Ocak dediğimde kızanlar vardı..Gün içinde haber çıkmazsa son güne kadar uzar bu iş..

uçaklı duyum :trollface:

Çok ciddi söylüyorum bugün de açıklanmazsa nöbet falan tutan aveldir, saftır. Bunlar bizi net yiyor, zamanınıza, işinize gücünüze yazık.

cuma gunu kasımpasa macı var umarım takım hazırdır kımsenın takımı taktıgı yok su ara ....

cok onemlı ıyı baslamak lıge hoca muslera-sabrı-dany-semıh-rıera-hamıt-melo-selcuk-emre-burak -elmander ıle cıkacaktır kesın ....engın aydın yekta umut gokhan hakanda yedek olacaktır su an en mantıklı kadro bu duruyor heralde..

kasımpasada ılk yarı bıze gantepde gol atan ıbrıcıc denen elemana ozerınhoya uche kalu ya dıkkat etmelı..en onemlı adamları djalma kampos afrıka kupasında ayrıca sol bek sancak ve stoper ılhan eker cezalı ...

Hadi ya bak sevindim djalma yok ve defansın en önemli adamları bence dinamizm açısından sancak ve ilhan yok. Bunlar güzel haber. Artık maça yoğunlaşalım derim. İlk iki hafta alıncak 6 puan çok önemli.

Sneıjdere bu kadar baglanıp dıger mevkılere transferı unutmayalım ,adamın kararını beklemeyelım dıger oyuncularla gorusmelere baslayalım

O ucagı bide takip edenler var düşünün :(

Çıkıp televizyona ndn açıklama yapıyor ki başkan yöneticiler böyle transfer mi yapılır iş kesinleşince açıklarsın yoksa böyle rezil olur taraftar,adam gelse kimse sevinmiycek o hale geldi iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt