Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:o hiç iyi durumda değilim abi bu işin sonu kötü gelmeyecek gibi duruyor :(

valla gelmesin artık Nurullah bunaldım la 1 haftadır.

takımın en çok ihtiyacı olan bölge hala aynı hatta daha kötü durumda Eboue siz.

yol geçen hanı gibi olacak bizim sol ve sağ taraflar

[h=1]'Baroni'nin ayağını kırın' [/h]diye manset atiyorlar haberin iceriginde hic oyle bir yazi gecmiyor ne satilik medyamiz varmis arkadas anlamadim gitti .. :SS:

Hakatten senin şampiyonlukta, transferlerde, olumlu haberlerde hiç görmüyorum. Aksi durumlarda ama mutlaka burdasın. Kusura bakma da bir değil iki değil çok kişi böyle düşünüyor.

Üstteki mesajım senin içinde geçerli canım benim ..yani şöyle

YAV HE HE..:lol:

yine bir kıpırdama yine bir gelişme yok herkes baksın işine gücüne arkadaşlar bu iş olmayacak..nasipde olsaydı çok sevinirdik ama ne yapalım hayırlısı herşyin :sad007:

Demek ki bir daha oyuncunun rızasını alıp kulube oyle teklif yapmak gerekiyormuş NOKTA.

Ben Fenerbahce´nin transferi bitirmeden aciklama yaptigini görmedim arkadas. Bu kural sadece bizim icin gecerli herhalde.

Gerci bizim Baskanin ve yöneticilerin de sucu büyük. Is bitmeden aciklama yapiyorlar, hasta ediyorlar insanlari.

Kardesim, sen isi komple bitir, sonra 1-2 gün beklet ve acikla. Bu nasil bir sacmalik böyle ya?

Çıkıp televizyona ndn açıklama yapıyor ki başkan yöneticiler böyle transfer mi yapılır iş kesinleşince açıklarsın yoksa böyle rezil olur taraftar,adam gelse kimse sevinmiycek o hale geldi iş.

merak onlarda bizim kadar biliyor, gezetelerden tvlerden bekliyolar sneijderin cevabını

başakn tv de açıklamasa ne oalcaktı?? haberler çıkıp dururdu. çıakrdı yönetime yakın biri böyle bir durum var gibi. sussalar olmuyormuydu. haberler çıksın ne olacak? niyek konuşmuyorlar-niye bişeyler dmeiyorlar diyip kızardık ama en azından böyle dalga geçilcek mevzulara yol açılmazdı.

arkadaş bu soruyu git Sneijder' e sor.

transfer görüşmesini ben yapmıyorum.

bu adam transferini istiyorsa bu kadar incik boncuğuna kadar sıkıntı yaratmaz demek adam gönülsüz.

gönülsüz işten de bir cacık olmaz

Ya adam tabiki para için geliyor brolar. Sen olayı şöle düşün birine bi iş yapmışın 1000tl lik işi teslim ettikten sonra adam sana 800tl veriyor. Sen demezmisin aga bu 200tl nerde? Adamda hakkını istiyore

Bugünden sonra zerre inancım kalmadı gerçekten, bu iş uzar uzar ve olumsuz sonuçlanır. Çok istedik, çok bekledik ama olmadı. Nasip değilmiş, solbek ve stoper transferleri yapıp önümüze bakmalıyız artık. Kendimi avutmak gibi olacak ama Sneijder gelse de çok faydalı olacağına inanmıyordum nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt