Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dün geceden beri rasim'e ne oldu? Yeni birşeyler atmadıl mı acaba:asd:

Bizim niye hep transferimiz hep böyle bitsede gitsek moduna sokularak yapılıyor anlamıyorum:o uçakla degil kanıyla geliyo herifler sanki kervanla falan

Kimi alıyoruz şimdi

Sag bek sol bek stoper transferı bızım oncelıgımız olmalıydı sneıjder ıyı hos ama gol yedıkten sonra neye yarar

bülent tulunun olduğu iş ne zaman doğru bitmiş??:lol:

Bence Sneijder bu saatten sonra faydalı olamaz. Adamı daha gelmeden tükettik. Satıp yerine başkasını almak lazım.

Ya adam tabiki para için geliyor brolar. Sen olayı şöle düşün birine bi iş yapmışın 1000tl lik işi teslim ettikten sonra adam sana 800tl veriyor. Sen demezmisin aga bu 200tl nerde? Adamda hakkını istiyore

renktaş sen, ben hayatımızı idame ettirmek için çalışıyoruz ona göre para alıyoruz yani biz 3-5 i ararız ama bu adamlar elit kesim. bir şehri doyuracak kadar para kazanıyorlar yılda

bu arada yönetim oyuncuyu ikna edemedim derse bana göre bunda kendilerinin payıda yüksektir.

haldun üsütünel transferleri tartışılır oyuncuların verdiği katkıdan dolayı ama bir gerçek vardır ki h.üstünelin ikna kabiliyeti bunu kimse es geçemez.

gelen her oyuncu şunu söyledi hiç unutmam.Gözlerinden beni takımına ne kadar çok istediğini anlıyorsunuz.Bana göre bu çok önemli transferlerde oyuncularla görüşen kişiler bence haldun üstünel tarzı adamlar olmalı.

şimdi yazacaklarım benim kendi gözlemlerim.Bunlar gerçek diye iddaa etmiyorum ama bu ali dürüst (kendisini severim) bülent tulun falan görüşüyorsa direk futbolcuyla geleceği varsa bile gelmez.Bu benim fikrim çünkü adamlar zaten hep negatif gibi duruyor ve bir tarafları hep havada..

Bu transferlerde klübüyle anlaşmaktan çok oyuncuyu ikna etmek daha önemli bana göre eninde sonunda klübü bırakır.O yüzden yok ikna edemedik yok bilmem ne bunlar bahane olamaz.Ha maddi imkanlarda anlaşamazsın sınırlarını zorlarsın olmazsa yapacak birşey yok tıpkı birçok Galatasaray transferinde olduğu gibi..Biz yine en önde takımımızı desteklemeye devam ederiz.

Hazır Kaka kırmızı kartı görüp iyice gözden düşmüşken bir daha zorlasaydık bari.

Sneijder e türkü yapmışlar cimbom a gel diye :sad007:

ünal aysalı anlamıyorum gerçekten.. kendini bitirmek içinmi uğraşıyor ne??

andan öztürk-ali dürüst var bu konularla ilgilenecek..

farkıdaysanız bu iki adamda bir tek laf etmedi...

Bizim yönetimde de strateji eksiklikleri var..Çıkın İtalya'dan başka oyuncularla ilgilenin bu haberler basına düşsün..Bakın o zaman Sneijder'in niyeti nedir..Ses gelmiyorsa adam zaten sizi takmıyordur ve bu haberlerle birlikte menajeriyle muhattap olurken en azından karşıya ben sana muhtacım izlenimi vermezsin..Şu an bir tek Sneijder transferine odaklandık dersen..Böyle beklersin..

Üsüyoruz Ali Dürüst Reis. En tecrübelisi, en akillisi sensin yemin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt