Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanlız resmi sitede şuan açıklansa fake tir beylerr timsaha gelemeyın diyenler bile olacak forumun bu ruh halinde:):):)

.

Ne diyecek? Sneider Galatasaray'da

yada

Transfer %95 bitti...

yada

Şu saatte Sneijder havaalanında...

Dünkü beyaz.tv'ye bağlanmasının saçmalığını da umarım anlamıştır. Üstüne bir de programda duyum paylaştı :D

Ideal 5- Muslera - Eboue - Dany -Semih - Riera - Melo - Sneijder - Engin - Hamit - Burak

Ha Dany nin yerine Transfer, bide Riera icin mükemmel olur ama Sneijder gelsin herseye kabul

Galatasaraylılar olarak bir dahada beyaz futbolu izlemiyoruz ,izletmiyoruz .Adamlar dün resmen dalga geçtiler Galatasaray taraftarı ile ,bide Galatasaraylı diye geçinen rasim var düşün .Sonra suç yönetime patladı ,reyting uğruna yaptıkları zavallı olay

Yönetim "biz mi dedik gitsinler" der geçer.

quote_icon.png
Batuhan SARIGÜL Nickli Üyeden Alıntı

Webaslan.com

Tahir Kum'un sitesi mi?:asd::asd:

Daha Emenike gelecekti?

SON DAKIKA! Sneijder Inter'in Tin Cup Bologna maci kadrosunda yer almiyor.

forumda yeniyim mesajım sana değildi efe ye idi kardeş :)

O zaman hoşgeldin:) Okumadan yorum yaptın sandım yada dikkatsizce okuduğun için.

10 numara eksikliği talent oyuncu eksikliği > stoper > geriye kalan herşey...

Stoper de S.Aziz, Ömer falan değil. Bize gelip cukk diye defansa oturacak adam lazım. Ujfalusi'yi bekleyeceksek de onu FT bilir. Bizim bildiğimiz sakat oluşu ve hazır olmadığıdır. Seneye Riera gider solbek gelir yabancı olur onu anlarım.

oguz altay gösterip vermeyecek gibi :asd:

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay Biraz önce sırf içinde bulunduğumuz durum için, Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt