Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya arkadaş Galatasaray gibi takımız. Hiçmi b planımız yok bizim yaaa. Nedir bu naz. Diego ile bi haber atın medyaya bakın nasıl kabul ediyor .

Bu saatten sonra Sneijder gelsede vallahi sevinmeyeceğim o kadar midem bulandı..

O zaman hoşgeldin:) Okumadan yorum yaptın sandım yada dikkatsizce okuduğun için.

10 numara eksikliği talent oyuncu eksikliği > stoper > geriye kalan herşey...

Stoper de S.Aziz, Ömer falan değil. Bize gelip cukk diye defansa oturacak adam lazım. Ujfalusi'yi bekleyeceksek de onu FT bilir. Bizim bildiğimiz sakat oluşu ve hazır olmadığıdır. Seneye Riera gider solbek gelir yabancı olur onu anlarım.

Önemli değil hoşbulduk. onu alıntı yapıcağıma seni yapmışım durum bu :)

Ya adam Sneijder'in transferi bitti veya bitmedi diye bişey demiycek ... Dünkü ROK olaylarından , taraftarın havalimanına gitmesinden , klübün neden bir açıklama yapmamış olmasından falan bahsetcek ...

Oğuz Altay yardırmaya başladı şimdi twitter hesabından.

Kreim Frei'den cacık olur mu?Videodan izlyenler cvp atmasın pls

Sneijder ciddi anlamda gelmek istemiyor bence. Basının gazıyla bu noktalara geldik ama adamın arkadaşları RVP, Robben gibi adamlar CL finaline oynarken, sırf para uğruna gelmez bu taraflara. Daha hedefli bir lige gider en azından diye düşünüyorum.

Keşke gelse de , ben de oturup şu lafları çatır çutur yesem. Ama gelmeyeceğini düşünüyorum...

Bu saatten sonra Sneijder gelsede vallahi sevinmeyeceğim o kadar midem bulandı..

Arkadaşlar sabırsız olmayalım. Dünya yıldızı diye tabir ettiğimiz oyuncuyu 1 hafta da transfer ettirceksiniz neredeyse. :) Heyecanınızı anlıyorum ama biraz sabır olacak inşallah.

Lig tv de başlığa gel '' Sağ kanat sabriye emanet ''

Tamam

Asil varya morratti'ye inat sneijder sülalesine inat duricici aciklicaksin. ne halleri varsa görsünler!

Birincisi bizim meydamiz mahalle karilarindan beter !! O yuzden herkez yazar cizar arkadas .. Demokrasi altinda bizi kandirip , dunyaya rezil etmekten baska bir hedefi yok medyamizin .

haklısın kardeşim bende bizim medyayı düşünerek rezil oluruz diyorum . yoksa gayet normal şeyler bunlar futbolcu ile ilgilenmek anlaşırsın anlaşmazsın kolay bir isim değil çünkü. ama medya öyle bir hale getirdiki transferi bunda bizim yönetiminde payı var alamazsak şimdi birçok taraftarımız için yıkım olacak. eziklerin makarasıda cabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt