Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Tranfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.

oğuz altay ayak parmaklarıyla yazıyor herhalde. 10 dakıkada bır cümle kuruyor:trollface:

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Tranfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.

Oğuz Altay@Oguz_Altay Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Tranfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.

Dün SE ve ROK gibi karakter yoksunlarının sözüne inanıp da hava alanına giden taraftarın aklıyla ilgili de sorunlarım var. Ajan, provakatör olabilirler. Çünkü aklı başında bir insan bunların sözüne inanıp gitmez yani oraya.

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Tranfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.

Bu saatten sonra Sneijder gelsede vallahi sevinmeyeceğim o kadar midem bulandı..

malesef katilmamak elde degil. 1 haftadir gina geldi banada. ne sneijdermis arkadas cididen ya. Hayatimda ben bukadar birisini bekledigimi hatiramiyorum.

Bize bilmedıgımız şeylerle gelin pls

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

senın başkanın çıktı shakırı konusunda yanıldı şeref abi yanılmış çokmu??

senin başkanın ne lan? kuş musun sen? lafa bak senin başkanınmış. geçen sene şampiyon olduğumuzda sen sevinmedin mi ergen? sezon başında hamitler buraklar alınırkende senin başkanın mı diyordun millete? büyük başkan ünal reis deniliyordu adam için. kalkmış şimdi bana senin başkanın diyorsun. senin gibi tranfer için bu takımı tutmuyoruz biz. allah bilir bu takım için 1 lira bile harcamamışındır sen. kalkmış böyle saçma sapan konuşuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt