Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

UltrAslan Başkanı Oğuz Altay Ünal Aysal ile yaptığı görüşme sonrasında, Hem Wesley Sneijder hem de kulübü İnter ile anlaşıldığını duyurdu

Bu böyle olmayacak hadi beyler Sneijder'i almaya gidiyoruz.Bekle bizi #milano xxxx......

Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur.

yuh lan

Perşembe cuma mı kapatın beyler 2 gün mola zamanı

vay arkadaş herkesle anlaş sözleşmede sorun çıksın böyle bir yalan olamaz.:mad:

lan bu sorun bizimle alakalı değilki o sneijderle klüp arasında başvurur fifaya olanalar olur bize ne ... şimdi myc alıcam acayip sinirlendim :mad::mad::mad::mad:

transfer nöbeti değil sanki sneijder nöbeti başka ilgilendiğimiz adam yokmu? solbek,defans,ortasaha falan

Akşam üzeri yine olumsuz bir hava yaşanır, akşama belli olunur denir. Akşama coşar herkes, sonra açıklanmaz yine yarın belli olur bu iş, yatın uyuyun.

Klasik öğlen saati olumlu gelişmelerden birini daha yaşadık. Abi anlamadığım bir şey var neden oğuz altay açıklama yapıyor onun ne haddine ? Eğer bir şey açıklamak istense resmi siteden açıklanır.Açıklanmadığına göre demek ki uğraşıyorlar sürekli bu transferi gündem de tutmak işimizi zorlaştırıyor bu adam dün tvye çıktı trollük yaptı bugün burada açıklama yapıyor.Her şeyi geçtim neden kimse kendi işini yapmıyor her gün bir yönetici futbolla alakalı olsun olmasın tv ye radyoya vs. çıkıp açıklama yapıyor bunların işi bu mu yani ?

Şimdi de Perşembe ya da Cuma diyorlar. Huleaynn ! Yarınlar, yarınlar, yarınlar da.... Ne bitmez yarınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt