Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan moratti azizden yardım istiyelim kesin sicilyada tanıdıkları vardır

Dün sormuştum ve iddia oranları açıklamıştım.

Tulun, Albayrak,Sedat Doğan ve Refik Arkan'dan sonra yeni bir tarih hedefini kim verir diye..Yönetimden bekliyordum ama ultraslandan çıktı haber:)

Artık sadece gülüyorum.

Bildiğimizden farklı bişey söyledi bence ...

Bu zamana kadar Sneijder teklifimizi kabul etcekmi karısı istiyomu EPL'den teklif bekliyo vs. vs. vs. diye bekliyoduk ... Yöneticilerimizi %95 yada büyük ihtimal diyodu ...

NTV haricinde ilk defa klübe bu kadar yakın birisi resmi olarak anlaştık dedi ... Bence bu iş olcak adam herhangi bir olumsuzluk karşısında bu kadar taraftarın tepkisini göze almış ve bunları yazmış demekki ortada cidden hiçbir problem kalmadı ...

hayatımın en yavaş günlerini yaşıyorum lan sabah akşam sneijder; perşembe cumaya kalacak belli, cumada maç var takımın konsantrasyonu vb geyikler; haftasonu resmi tatil haftaya pzt alırız artık eğreti gelinimizi.

Ulan yazık bu kulübe be haberleri kulüp basın sözüsünden değil taraftar derneği başkanımızdan alıyoruz:asd::sad007::asd::sad007:

Reklam gelirleri ile Maaş mevzusunu halledemediler demekki moratti ona atar yapıyor wesleyde ona suanki wesley ile inter arasındaki durum q7 ile bjk arasındaki durum ile aynı

Nöbet harbiden Kurtlar Vadisi'ne döndü.

Herkes bir birine atarlı tutarlı konuşuyor küfürler hakaretler havada uçuşuyor.

Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık !

Bundan sonra babanin sirtini ogluna yaslayip rahatladigi gibi bende sirtimi koltuga yaslayip beklemeye cekiliyorum .. :ayatollah:

Bari sol beki alın lan

adam G.Saray'da oynamayı lütfen kabul ediyor yazıklar olsun.başarılı olacağını zannetmiyorum çünkü adam bize kerhen geliyor. sanki başka bir adama aşıkken babasının dediği adamla evlenen kız gibi iyice soğudum adamdan inşallah q7 gibi olmaz başarılı olur.

ulan şerefsiz sanal erkek ne lan. gel ben sana nasıl bir erkeğim göstereyim adi şerefsiz. modlar beni atıyorsanızda atın ama ben şerefsiz oğlu şerefsize laf söylemeden gitmem. ergen e bak hele sen. adam olmuşta laf söylüyor. adi arif. sen bırak taraftar olmayı adam olmamamışsın şerefsiz.

kalıtesı düşük. ınsanların anasına babasına serefsız dıyecek kadar alcalmıs bırısın sen. yazık gsc ye kı senın gıbı bırını forumda barındırıyor. aslında gsc lık bısey yokda neyse.

Ultraslan'ın başkanının uğraştığı işlere bak. Adam da biraz ağırlık olur lan. Duyumculuk falanla uğraşıyor hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt