Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hahaha ya bari perşembe olaydı neyse sneijderinde maratininden maliniden tulunundan aysalında hadi ebn kaçar 1 hafta boşuboşuna sizd daa durmayın bi bok olacağı yok

Ayrica yolanthe yengenin "Bad games" kelimesi'de mantikli oluyor.

Kesinlikle bence taşlar yerine oturdu beklenen bir takımdan transfer teklifi değil interden alacaklarının ödenmesi.. Moratti Baskının artmasını istiyor ki Sneijder'i mecbur bıraktırarak bizim önümüze atmak istiyor :o

Arkadaşlar herkes Galatasarayı istemiyor mu yoksa başka takımmı var diye düşünüyordu. Ortada bilgi kirliliği vardı.Şimdi bunlar rafa kalktı.

Ünal Aysal Oğuz Altaya Sneijderle anlaşıldığını duyurdu.

İster Cuma gelsin ister 31 Ocak onu bırakında Sneijder Galatasarayda oynayacak ona bakın

Koskoca uA baskanının g.tunden sallıcak hali yokya senmi benmi daha yakın olucaz baskana omu

Kusura bakmasın Başkan ama çıkıp milyonların takip ettiği resmi sitede ve TV'de tarftarın tamamını bilgilendirmek yerine, benim biat etmediğim ve asla etmeyeceğim, uyduruk bir grubun başkanına bunları söylemesi de müthiş kurumsallaşmış bir hareket gerçekten..

Oğuz Altay'a transfer olsa da olmasa da olur olmadık laf edilirse ağır küfrederim şimdiden söyleyeyim..

Bundan sonra kriz bitti rahatça bekleyeli farketmez günü

@İntérhLée_BhééLa_10

Sneijder'in transferi tahminimce 30 ocak'a kadar iyi yada kötü sonuçlanır

Şimdi bu perşembe cuma tahminini yapan başkan mı yoksa oğuz altay mı ? Başkansa artık yapcak bişey yokta oğuz altaysa bu transfer bugün biter diye düşünüyorum.

Kesinlikle bence taşlar yerine oturdu beklenen bir takımdan transfer teklifi değil interden alacaklarının ödenmesi.. Moratti Baskının artmasını istiyor ki Sneijder'i mecbur bıraktırarak bizim önümüze atmak istiyor :o

Sherlock Holmes iki kisi olsa bizden olusurdu :b5:

5335kx.png

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2013-01-15 at 12.52.08.webp
    Screen Shot 2013-01-15 at 12.52.08.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 75

adam G.Saray'da oynamayı lütfen kabul ediyor yazıklar olsun.başarılı olacağını zannetmiyorum çünkü adam bize kerhen geliyor. sanki başka bir adama aşıkken babasının dediği adamla evlenen kız gibi iyice soğudum adamdan inşallah q7 gibi olmaz başarılı olur.

Tamam kardes gelmiyor iptal edelim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt