Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oğuz Altay'ın Ultraslan başkanı olarak yalan söyleyecek hali yok herhalde.

Baki Mercimek-Mehmet Ali Birand-İtalyan gazeteciler-Ahmet Hakan-Irmak Kazuk ve en sonunda Oğuz Altay..Transfer olduğunu öğrendiğimiz kişiler..İlginç:))

Oguz altaya ne oluyor ki? Dün tvde geliyor ucakta diye mesaj atmis roka.

Yönetim ne açıklaması yapacak yahu, adamlar zaten Inter ile anlaştık, Sneijder ile görüşmeler sürüyor açıklamasını yaptılar, imzalar atılmadan Sneijder ilede anlaştık diyemezler heralde.

ırmak kazuk bunları cuma söylemişti..demek ki sneijder bizim teklifi baya önce kabul etmiş

Çok zayıf bir yönetimimiz var o zaman.

Bu Ömer T. Dany'den fazlası yok ama eksiği çok

Alınıyorsa sağlam ve tecrübeli biri "kiralansın". Chivu bile olur ne durumda bilmiyorum. Dany-Semih tecrübeleninceye kadfar bu şart. Ancak önce önde top tutmamız lazımki bu handikapı yarı yarıya indirelim o yüzden talent bir oyuncu şart. Atılan top anında geri dönebiliyor önde top tutma fukarası forvetlerimiz ve kanatlarımız oldukça bu böyle.

149080_112529848812269_100001657639868_79088_7113243_n.jpg

REIS !

@İntérhLée_BhééLa_10

Sneijder'in transferi tahminimce 30 ocak'a kadar iyi yada kötü sonuçlanır

bizim başkanda kusura bakmasın çok boşboğaz.fatih hoca kızmakta haklı kendisine bu nasıl profesyonellik anlamadım.t.direktör hariç herkese alacağı oyuncunun ne zaman geleceğini ne kadar para alacağını söyleyip duruyor.hani seçildiğinde beni her gün gazetelere beyanat verirken görmeyeceksiniz diyordu ne oldu

Kusura bakmasın Başkan ama çıkıp milyonların takip ettiği resmi sitede ve TV'de tarftarın tamamını bilgilendirmek yerine, benim biat etmediğim ve asla etmeyeceğim, uyduruk bir grubun başkanına bunları söylemesi de müthiş kurumsallaşmış bir hareket gerçekten..

108 senelik kulubu bi anda kurumsallastırıcak hali yokya hocam adamın Zamanla olacak işler bak borsa mevzusuna daha kimse oturtamadı rayına en oturtamayan kulupte biziz 10 adam bildirdik 5ini aldık:asd: Dediginde haklısında Oguz altayın yapmaya calıstıgı sey taraftarı bilinclendirmek ota b.ka inanmalarını saglamak ki dedigim gibi kücümseyicek bi roldede degil adam dediklerinde dogruluk payı cok fazladır

Açıkçası perşembe cumaya kalmayabilir bu iş. Çünkü yönetim ve hoca karşılamaya gidilmesini istemiyor. Daha erkende olabilir.

Tamam bekleyelim beklemesine de bir tek sneijder'e bağlanmayın stoper ,sağ bek sol bek transferlerini halledin o arada ,sağ sol elek olur şampiyonlar liginde

adam bizi bilgilendirmek için başkanla görüşmüş en azından biz elimizden geleni yapıp adamı ikna etmişiz iki gün daha bekleriz senijder lan bu boru mu :cool:

Oğuz altay bu işlere girmese daha iyi olur

O da girmezdi ama bizi namerte muhtaç etmemek için Başkan'ı aramış sormuş.. Kibarca fırça da yiyebilirdi.. o riski bizim için aldı..

Hani olur da transfer olmadığı zaman inşallah saçma sapan iftiralara hedef olmaz bu iyi niyetinden dolayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt