Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1. Başkan o kadar kurumsallaşmadan bahsederken ve orada resmi sitesi ve televizyon kanalı dururken, küçük bir azınlığı temsil eden bir grubun nasıl seçildiğini en azından bir Galataasaraylı olarak bilemediğim başkanına transfer hakkında konuşması: ayıptır, profesyonellik dışıdır, rezilliktir.

2. Oğuz Altay Galatasaray tarftarı'nı temsil ediyorum iması taşıyan sözcüklerden ve ifadelerden vazgeçmeli, herkese hitap edeceğim enaniyetini bırakmalıdır. O sadece ultrAslan'ın başkanıdır o kadar.

bence oğuz altayı yönetim konuşturuyor yoksa böyle demeç veremez futbolcuyla ilgili. çıktı konuştu perşembe cumada dedi 2 gün daha bizi oyalıyor aklı sıra ben inanmıyoru sneijerin geleceğini

Daha halen su bunu dedi diyen olursa agzina kasikla vuralim .. :asd:

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık !

Ulannnn

Biliyoruz bunu ben geriden geliyorum arkadaşlar kusura bakmayın yorumlarınızı okuyorum.

Bunu biliyoruz ancak Sneijder o tarafta sorununu aşamadıkça gelmez, gelemez.

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay ve sadece resmi açıklamayı bekleyin, bu konuda kimseyede Galatasaray taraftarı olarak prim vermeyin...

Helal olsun çok güzel yazmış.

Abi bugün bunu diyen adam dün tv ye çıkıp duyum veriyor sneijder uçakta diye bu nasıl bir çelişkidir. Çıktığı kanalda dün taraftarı hava limanına göndermek için yalanlar uyduran kanal kendisi de bu oyuna alet oluyor.

Irmak'a inanmayıp sallıyorsunuz, sonra Oğuz Altay 1. ağızdan duyduklarını anlatıyor ona da zaten Irmak demişti diyorsunuz. :D

Beyler uA'ya soğuk olduğum açık ancak ortada uA'nın Başkanın açıklaması var.. Ve ortadaki bilgi kirliliğini kaldırmak amacıyla.. ROKdan, Irmaktan, Ertemden daha güvenilir en azından Yöneticiler hariç hiçbir duyumcuya prim vermeyin diyor mesaj net..

Dün akşam düştüğümüz durum ortada Başkan ve Oğuz Altay bunun için uğraşıyor..

Başkan'ın resmi kanallarda çıkıp anlaştık demesi ne kadar mantıklı sizce? Hem niye çıkıp açık açık söylüyor diyoruz hemde neden çıkıp tvde söylemiyor diyoruz..

direk baskanla konusmus. vay anasini sayin seyirciler. kurumsallikta geldigimiz nokta.

bence oğuz altayı yönetim konuşturuyor yoksa böyle demeç veremez futbolcuyla ilgili. çıktı konuştu perşembe cumada dedi 2 gün daha bizi oyalıyor aklı sıra ben inanmıyoru sneijerin geleceğini

Ya kardes sen niye inanmakta zorluk cekiyon ? Adamin isi gucu yok seni beni mi kandiracak ? Yonetimden aldigi haberi veriyor iste sneijder bitmis imza bekleniyor nokta net .

uA baskani bile aciklama yapiyor transfer hakkinda dogru soyluyodur heralde aksini dusunemiyorum ne gibi bi bahane uydurabilirki

salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır olayı gerçek olmaya başlaadı bu ne lan bekleye bekleye ağaç olduk ha yarın ha yarın diyerek

ya bazılarını gerçekten anlamıyorum ...

Açıklama olur ağzınızı kapatcaksınız derler ...

Açıklama olmaz birisi çıksın taraftarı aydınlatsın derler ...

Yani yönetici olmak ya da bu tarz işlerle uğraşmak harbiden ne zor iş ya kimseyi memnun etmenin mümkünatı yok ...

UA başkanı çıkmış Sneijder'le anlaştık tek sorun İnter / Sneijder arasında oda hallolur diyo biz hala bişeyleri eleştirme peşindeyiz ... UA başkanının görevimiymiş bilmemne ... Ya boşverin detayları aldığınız bilgiye bakın benim bu bilgininin doğruluğundan zerre şüphem yok ve şuan gerçekten çok rahatladım ...

Biraz feyz alıyordur umarım yönetim gelecek için,bu adam iyi topçu ve umarım bizde çok başarılı olacak..Birde öbür tarafını düşünelim hadi olamadı ? Şuan ki Moratti ile çekişmesindne parasının peşinde koşmasından biraz feyz almak lazım ona göre bir sözleşme olmalı..Yoksa bizde bu sıkıntılara düşebiliriz ilerde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt