Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

geri zekalı herif umarım yalan söylememiştir.

yoksa bu saatten sonra işi zor öyle başkan dedi bunları demekle kurtulamaz.ispatlaması lazım.hoş başkan dese bile transfer olmuyor bazen :SS:

ulan ne biçim bir transfer süreci oldu herkes konuştu.herkes her gece bitti dedi sonra tribün lideri çıktı başkanla konuştum dedi.falan filan konuşmayan yönetici kalmadı lan herşeyi yalanlıyorsunuz çıkın bir açıklama yapın transfer şu aşamada şu sıkıntı var.çok mu zor?

Bizim sneijder'den önce ciddi ciddi problemlerimiz var ,arkadaş bizim ilerisi zaten iyi biride demiyo ki ''aga arka taraf pert ora ne olucak '' adamlar dalga geçer gibi başlık atıyo sağ taraf sabriye emanet diye ,sol desen zaten allah kerim stoper desen güven vermiyo . Şampiyonlar liginde sağ sol elek olur biri görsün o kısmı allah rızası için

Defans problemi sezon başından beri var. Dany ile Semih yeni yeni uyum sağlamaya başladı. Eboue formsuz, sol bekimiz yok, Riera tüm iyi niyetiyle idare etmeye çalışıyor. Fatih hoca da durumun farkında, o yüzden olabildiğince topun bizde kalmasını sağlayacak risksiz kontrol futbolu oynattı. İlk devre oynadığımız yavan futbolun nedeni de bu.

Böyle bir futbol oynuyorsan pozisyon yaratabilmek için rakip defansın arasında yer alıp pas dağıtımını sağlayacak yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacın var. Sürekli rakibin arkasına kaçan benzer özellikte iki forvetle bu iş olmuyor. 10 numara ihtiyacı bu nedenle var.

Bir de topu kaybettiğin zaman rakibin ortadan yardırmasını engellemek, yan pasa zorlayıp defansa yerleşebilmek için orta sahayı kalabalık tutman gerekiyor. Bunu sağlamak için de kanat oyuncuları yerine sağ ve sol iç oyuncular kullanıyoruz. Geçen sezon Emre - Engin bu işi görüyordu. Bu sene Hamit ve Amrabat. Amrabat bu role evrilemediği için sıkıntı çekiyor.

Kanatsız oynayamayacağın için kanat işlevini bekler üstleniyor. Ofansif sol bek ihtiyacın da burada ortaya çıkıyor. Yerli stoper de yabancı kontenjanı nedeniyle gerekiyor. Durumun özeti bu.

Son olarak hoca açısından neden Kaka > Sneijder. Çünkü 10 numarada 3-4 rakip oyuncuyla boğuşup aralarından çıkabilecek çok teknik bir oyuncuya ihtiyacımız var. Kaka bu role biraz daha uygun.

Kusura bakmasın Başkan ama çıkıp milyonların takip ettiği resmi sitede ve TV'de tarftarın tamamını bilgilendirmek yerine, benim biat etmediğim ve asla etmeyeceğim, uyduruk bir grubun başkanına bunları söylemesi de müthiş kurumsallaşmış bir hareket gerçekten..

uyduruk grup dersen senin ve senin gibi dusunenlerin fener taraftarindan ne farki kalir ? goruyoruz iste fener gruplarinin yaptiklarini o uyduruk grup dedigin grubun yaptiklarida herkes tarafindan biliniyor hersey ortada

1. Başkan o kadar kurumsallaşmadan bahsederken ve orada resmi sitesi ve televizyon kanalı dururken, küçük bir azınlığı temsil eden bir grubun nasıl seçildiğini en azından bir Galataasaraylı olarak bilemediğim başkanına transfer hakkında konuşması: ayıptır, profesyonellik dışıdır, rezilliktir.

2. Oğuz Altay Galatasaray tarftarı'nı temsil ediyorum iması taşıyan sözcüklerden ve ifadelerden vazgeçmeli, herkese hitap edeceğim enaniyetini bırakmalıdır. O sadece ultrAslan'ın başkanıdır o kadar.

ben başkanın görüştüğünü bile sanmıyorum diğer dediklerine aynen katılıyorum

En azından bu transferle ilgili en gerçekçi haberi aldık. Ultraslan başkanına verilen haber bütün Galatasaray seyircisine verilen haberdir.

Şimdi bazı kurnazlar çıkar zaten biliyorduk kaç gündür aynı şeyler söyleniyordu falan der. Hadi ya biz sizin bildiğiniz şeyleride gördük

Kimsenin ne olup bittiğinden adam akıllı haberi yoktu şehir efsanesiydi

1. Başkan o kadar kurumsallaşmadan bahsederken ve orada resmi sitesi ve televizyon kanalı dururken, küçük bir azınlığı temsil eden bir grubun nasıl seçildiğini en azından bir Galataasaraylı olarak bilemediğim başkanına transfer hakkında konuşması: ayıptır, profesyonellik dışıdır, rezilliktir.

2. Oğuz Altay Galatasaray tarftarı'nı temsil ediyorum iması taşıyan sözcüklerden ve ifadelerden vazgeçmeli, herkese hitap edeceğim enaniyetini bırakmalıdır. O sadece ultrAslan'ın başkanıdır o kadar.

Ömer Kardeşime baştan sona kadar katılıyorum:yenieek:

Bu hakkaten çok kötüydü. Aziz Yıldırım-Samet gibi bişi oldu.

ne kadar da cimri la bu adam. transferde tek sorun ocak ayı maaşı diyorlar.

neyse toplayıp verelim aramızda ocak ayı maaşını. ben işyerinde 5'er lira toplamaya başladım:b5:

Çocuk mu kandırıyorlar anlamadım ki. O zaman Sneijdera bir protokol imzalatsınlar. Bu transfer döneminde Galatasaraydan başka bir takıma transfer olamaz diye. Sonra bu anlaşmayı açıklasınlar. Sonra Sneijderin ne karın ağrısı varsa İnterle kaç günde halletcekse halletsin.

Bu ne lan, herkesle anlaştık ama ama bekliyoruz du bakalım bilmemne falan.

Bugün resmi açıklama gelmezse çok büyük yanlışlar içine girilmiştir.Hele ki Sneijder bir sebeple gelmezse rezilliğimizin bini bir paradır artık

ahmet çakarın, Sneijder'in uçağı Çanakkale üzerinden Türkiye'ye giriş yaptı, demesinin üzerinden tam 14 saat geçti!!

Abi bugün bunu diyen adam dün tv ye çıkıp duyum veriyor sneijder uçakta diye bu nasıl bir çelişkidir. Çıktığı kanalda dün taraftarı hava limanına göndermek için yalanlar uyduran kanal kendisi de bu oyuna alet oluyor.

Dün Beyaz Tv'ye bu duyumu veren Oğuz Altay mı? Emin misin? Ben bilmiyorum o konuyu tam olarak.

ya bazılarını gerçekten anlamıyorum ...

Açıklama olur ağzınızı kapatcaksınız derler ...

Açıklama olmaz birisi çıksın taraftarı aydınlatsın derler ...

Yani yönetici olmak ya da bu tarz işlerle uğraşmak harbiden ne zor iş ya kimseyi memnun etmenin mümkünatı yok ...

UA başkanı çıkmış Sneijder'le anlaştık tek sorun İnter / Sneijder arasında oda hallolur diyo biz hala bişeyleri eleştirme peşindeyiz ... UA başkanının görevimiymiş bilmemne ... Ya boşverin detayları aldığınız bilgiye bakın benim bu bilgininin doğruluğundan zerre şüphem yok ve şuan gerçekten çok rahatladım ...

Dedigini 100% katiyliyorum .. Herseyin altini arastirmayi birakalim ..

küçük bi azınlık dediğin oluşumun hemen hemen her ülkede ve türkiyenin her ilinde temsilciliği var,boşu boşuna sallayıp durma...

senin başkanın ne lan? kuş musun sen? lafa bak senin başkanınmış. geçen sene şampiyon olduğumuzda sen sevinmedin mi ergen? sezon başında hamitler buraklar alınırkende senin başkanın mı diyordun millete? büyük başkan ünal reis deniliyordu adam için. kalkmış şimdi bana senin başkanın diyorsun. senin gibi tranfer için bu takımı tutmuyoruz biz. allah bilir bu takım için 1 lira bile harcamamışındır sen. kalkmış böyle saçma sapan konuşuyorsun.

Şu yazı tam bir ibretlik.Fakat yazan için ibretlik.Farkında olmadan ne kadar skora yönelik taraftar olduğunu açıklıyor.İşte Galatasarayın önündeki en büyük engel olan taraftar profili.Sizler zamanında Adnan Polat fanatikliği yapoyordunuz şimdi yerin dibine batırıyorsunuz.

Ünal başkan yada başka biri çıkıp biz anlaştık sadece kendi işlerin yüzünden imza gecikiyor sorun yok demek çokmu zor bu kadar insan bekliyor tv deki kaşarların laflarına kanmak zorunda kalıyoruz

Real Madrid: transfer haberlerini Perez ya da Butregenio verir.

Barcelona. Zubizeretta konuşur.

Manu: Ferguson konuşur.

Bayern: Hoenes konuşur.

Arsenal: Wenger konuşur

Sonra da ilk 10'a gireceğiz. Gireriz bu kafayla.

Seni Hıncal Uluç mu gönderdi kardeş.. :D

Espri yapıyorum ben senin gibi bakmıyorum ama bakış açını beğendim..

[video]https://www.firstpost.com/topic/place/istanbul-oguz-altaydan-sneijder-mujdesi-video-Wfc6sFEIg34-5587-1.html[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt