Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dün kendisi duyumculuk yaparken nerdeydi bu iyi niyeti

Dün onu yapmışsa yanlış yapmış onu tartışmam. Zaten ben adamı korumaya çalışmıyorum, ama tribün lideri olarak şu yaptığı yanlış değil. Hepimiz duyumcuların maskarası olmuş durumdayız, adam da resmi açıklamayı bekleyin diyor.

hvw4t.gif

çok iyi :asd:

dün kendisi duyumculuk yaparken nerdeydi bu iyi niyeti

Adam havaalanına gidin mi dedi? Böyle bir duyum var ama kesinleşmeden heyecan yapmaya gerek yok, kimse sokaklara dökülmesin dedi. Bunu anlamakta güçlük çeken varsa kimsenin problemi değil açıkçası.

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Az önce TV'de söylediğim gibi Kulübümüzün bu kadar iletişim kanalı varken "duyumlarla" hiç bir hareket yapmayın.

Elin gazetecisi başkanı aradım diyor inanıyorsunuz adam kötü bişey demedi beyler ayıp :sad007:

Bir taraftar grubunun başkanının koskoca kulübün başkanıyla görüştüğü(nedeni de transfer için) dünyanın neresinde görülmüş?

Ne için görüştü kardeşim ne için görüştü ?

Transfer konusunda SABAHLAYANLAR bile var...

Gecenin birbuçuğunda HAVAALANINA gidenler bile var...

İte puşta olur olmadık twitler atarak duygularınızı sömüren kansızlara muhtaç olmayın diye GÖRÜŞTÜ...

Bu ne Çekememezlik arkadaş ? bu ne hazımsızlıktır ?

Çok abartmayın yahu, adamın bunları söyleme amacı sağa sola inanıp kendinizi rezil durumlara düşürmemek için. Yoksa adamın söylediği her kelimeyi şimdiye kadar 500 kere duyduk, adamın bişey açıkladığı yok yani.

Bişey açıkladığı yokmu ? Yapma abi gözünü seviyim ya ...

sabahtan beri burda Sneijder ikna edildimi edilmedimi , Haldun olsa ikna ederdi vs. vs. diye konuşmuyomuyuz ?

İnter / Sneijder arasındaki durum sadece dedikoduydu ve şuanda anladıkki asıl sorun oymuş Sneijder'i ikna etmişiz ... Daha nasıl bir gelişme olabilir ki ?

Tüm kuş camiası diken üstünde adamlar nereye sataşacaklarını şaşırdılar..Gerçek Galatasaray taraftarını kışkırtanlarda onlar bu forumda da faaliyet halindeler..Heryerde sadece pislik yapmak için uğraşıyorlar..

Yav arkadaşım Ultraslan fener maçında kareografi yapınca tüylerin diken diken olmuyor mu o adam nasıl seni temsil etmiyor anlamadım ?

Bırak da biraz ayrıcalık olsun

15 Ocak Salı günü menajer Soren Lerby ile Inter başkanı Moratti arasında yapılacak olan görüşmelerin ardından noktalanacağını belirtti.

la konusun anlasın :mad::mad:

olan sneijderle galatasaray taraftarına oluyor

Resmi ağızdan da şınayderle de anlaştık, interle de anlaştık açıklamasını beklemiyorum ben, bu şekilde açıklama yaparsan, transferin zora girebileceğini bile düşünüyorum..

Bu tür haberlerde resmi olmayan kaynaklardan verilmeli, transferi sabırsızlıkla bekleyen taraftara..

Yönetimin iyi yaptığını düşünenlerdenim..

Adam havaalanına gidin mi dedi? Böyle bir duyum var ama kesinleşmeden heyecan yapmaya gerek yok, kimse sokaklara dökülmesin dedi. Bunu anlamakta güçlük çeken varsa kimsenin problemi değil açıkçası.

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Az önce TV'de söylediğim gibi Kulübümüzün bu kadar iletişim kanalı varken "duyumlarla" hiç bir hareket yapmayın.

tamam kardeşim peygamber ilan ettiniz adamı

Oğuz Altay aynı zaman Galatasaray kongre üyesi değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse görüşmesi yada bu süreci bilmesi bence doğal

İyi niyetli bi haber paylaştı biraz sakin olun neden bu kadar üstüne gidiliyo ,inanmıyosan okuma sevmiyosan yazma bişey

Oğuz altay duyumculara inanıp kendimizi rezil ettiğimiz için kısa ve öz açıklama yapmış bu kadar basit bir mevzu nerelere geldi helal

Suç bu açıklamaları yapan Oğuz Altay'ın değildir zaten. Adam Başkan'In söylediklerini tabiki aktarır. Ama bence Başkan bunu yöneticileri dahi bilmiyorken UA başkanıyla paylaşıyorsa, her kişiden ayrı sesler çıkıyorsa, Hoca hiç gündeme gelmiyorsa bu aralarda bu bir sıkıntı işaretidir. Şimdi siz bunu medya etkilenmesi filan olarak niteleyebilirsiniz ama inanın değil. Yönetim arasındaki bu iletişimsizlik iyiye işaret değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt