Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Sneijder transferi artik burnumdan gelmeye basladi yeter artik yaa.. Gelmiceksen gelme :S

Adam istese kendi için gider bilgisini alır,ama taraftarı aydınlatmak için açıklama yapar suçlu olur..

Bunların dışında yöneticilerin açıklama yapmasından bahseden arkadaşlar,biz düşündük onlar düşünemiyor bunu değil mi ?Belli ki açıklama yapmamaları lazım,çünkü konu o kadar sıcak ki,zurnanın son deliği Sneijder ile bir haber yapsa,anında İtalyan medyasına düşüyor haber.

Bu yüzden hem Moratti,hem de Sneijder ile ilgili olarak tarafsız gözükmeliyiz,onların arasındaki soruna ortak olmamalıyız.Kalkıp açıklamada da İnter ile Sneijder'in kendi arasında ki sorundan bahsedersek sadece misal;İnter taraftarı yönetim için belki de problem çıkarabilir..

Olayları kendi gözümüzden görüyoruz sadece,biraz geniş olmak lazım.Sabırsızlanıyoruz,haklıyız da..Ama sonuçta transfer etmek istediğimiz kişi Wesley Sneijder arkadaşlar.Sneijder değil x kişi olsaydı,ne biz bu kadar sıkıntılara girerdik,ne Oğuz Altay'a bok atardık,ne de yönetime(bence haklılar) soğukkanlı oldukları için sallardık,her zamanki gibi.

UltrAslan'in verdigi emegin 10'da birini verin sonra begenmeme hakkina sahip olursunuz belki

Yav arkadaşım Ultraslan fener maçında kareografi yapınca tüylerin diken diken olmuyor mu o adam nasıl seni temsil etmiyor anlamadım ?

Bırak da biraz ayrıcalık olsun

kardeşim Galatasaray klübünden bahsediyoruz. onlar olmasa başka insanlar yapacak.

şu anda onlar bunlar ile uğraşıyor. Galatasaray sahibsiz kalmaz merak etmeyin

Bu son zaman yeni üyelerde bi agrasiflik var niyeyse :rolleyes:

Şuandaki sıkıntımız bumu ? Burdaki konuşmamız gereken konu UltraAslan'ın görevini doğru yapıp yapmadığı mı ?

Hadi Sneijder'i boşverelim, UltraAslan nasıl bir taraftar grubu, doğru yönetilip yönetilmiyomu diye tartışalım burası Transfer forumu değil zaten ...

Yahu olayın özünü kaçırıyosunuz ... Olayın özü Sneijder transfer gelişmesi ... UltraAslan'la ilgili bişeyler yazcaksanız gidin o başlıkta yazın ...

İnanamıyorum Vallahi forumdaki herkesin psikolojisi bozulmuş 1 hafta önce Oğuz Altay böyle bir açıklama yapsa buralar yıkılırdı ama şuanda tartışılan şeye bak :asd: Hey Allah'Im sonumuzu hayret şu iş bitsede hayırlısıyla herkes normale dönse :asd:

Bold ladigim yer cok dogru, ama Oğuz Altay Televizyonlara cikip Kulüb yönetimin alacagi konularda yorum yapmasi veya "transer aciklamasi" yapmak haddi degildir. Taraftar konusunda beyanatlar verirse buna eyvallah derim ultrAslan "baskani" olarak burda bir sorumlulugu vardir.

Bir cok insanin Oğuz Altay'i elestirdigi konu ise medyaya cikmasi ve bu reyting oyunlarina dahil olmasi ( ki bir cok taraftarin Oğuz Altay hakkinda bu sekilde kendisine reklam yapiyor düsüncesi olusmasi gayet normal.)

ultrAslan'a asla karsi deyilim cok güzel ve önemli isler yapiyorlar, koreografi olsun, tribun birligi olusturulmasi, tezahürat yönlendirilmesi, Seyircilerin bakis seviyesini dogru yoldan yönlendirmek bunlara asla kimsenin lafi olmaz ;)

Ben bu transferde Sneijder'le de işlerin hep olumlu gittiğini hatta belki bi prensip anlaşması dahi yapıldığını düşünüyorum ilk KAP açıklaması yani Ünal Başkan'ın TV ye çıktığı dünden beri ...

Çünkü tüm güvenilir kişiler bu işin hep bittiğini söylediler o günden beri ve kendilerinden çok emin bir şekilde ben daha önce hiçbir transferde bu kadar kişinin aynı anda bu iş bitti dediğini duymamıştım ...

Sorun Sneijder ve İnter arasında olduğu şuanda çok açık ve buda İnşallah en kısa zamanda çözülür diye umut ediyorum az daha sabredersek hepimiz muradımıza ercez İnşallah ...

Ünal aysalın yanındaki bir kaç kişi hariç diğerlerinden cacık olmaz

Dikkatimi çekti bu aralar çok fazla yeni üye var dikkatli olmak lazım ,provakasyonlara gelmemek lazım

Resmi ağızdan da şınayderle de anlaştık, interle de anlaştık açıklamasını beklemiyorum ben, bu şekilde açıklama yaparsan, transferin zora girebileceğini bile düşünüyorum..

Bu tür haberlerde resmi olmayan kaynaklardan verilmeli, transferi sabırsızlıkla bekleyen taraftara..

Yönetimin iyi yaptığını düşünenlerdenim..

gs sneijderle anlastıgını açıklasa moratti ona bir kurus vermez :yenieek:

bizim forum uyelerine laf anlataman arkadas .. Sneijderi getirse bile baskan vay arkadas bu mu sneijder frikikten bile gol atamiyor diye baslarlar .

Bişey açıkladığı yokmu ? Yapma abi gözünü seviyim ya ...

sabahtan beri burda Sneijder ikna edildimi edilmedimi , Haldun olsa ikna ederdi vs. vs. diye konuşmuyomuyuz ?

İnter / Sneijder arasındaki durum sadece dedikoduydu ve şuanda anladıkki asıl sorun oymuş Sneijder'i ikna etmişiz ... Daha nasıl bir gelişme olabilir ki ?

Hacı yapma gözünü seveyim, Haftasonu Irmak Kazuk dedi anlaşıldığını, Pazartesi de Refik Arkan söyledi herşey bitti, kulübüyle sorunlarını çözmesini bekliyoruz diye.

Sen gerçekten de yeni mi duydun oyuncuyla anlaşıldığını.

Son oranları veriyorum;

Lise = klübün %5'i

Divan Kurulu = klübün %5'si

Yönetim = klübün %10'i

Futbolcular = klübün %25'i

Taraftar = klübün %55'ine karşılık gelir.

Hesaplarımızı buna göre yapalım yanlışlık olmasın. Eğerki UltrAslan taraftarın %20si ise klübün %11'idir. Yani yönetimden 1 puna yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt