Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kişi de ingiltereden gelcek teklifi bekleyecek diyor. İmza atması için 6 milyon net vermen gerekiyor diyor.

O zaman Ünal Aysal nasıl anlaştı? İnter ile arasındaki para sorunu yalanmı?

bence sneijder o gazeteciye bizimle anlastıgını el sıkısıtıgını söylememistir.

ona inter paramı vermiyor dese 1 numaralı haber olur ve olay iyice inada biner sonuçta o arkadasıda olsa gazeteci bundan dolayı bence.
bizim hakkımızda olumluda konusmus

beyler bence biz solbek stopere bakalım, bu iş arapsaçına döndü bu sneijder yarın aniden çark edebilir güven olmaz.

son gelişmeler neler arkadaşlar takip edemedim bugün ?

Galatasaray başkan'ı konuşmuş arkadaşlar daha neden 1-2 kişinin sözüyle moralinizi bozuyorsunuz?

hayallerimi yıktı vicdansız

yıkılcak bisi yok aga adam gs'la anlastım diyemez.

inter paramı vermiyo diyemez.

bu adam arkadasıda olsa gazeteci ve sneijder interden para koparmaya çalısırken bunları diyemez .

vede bizim hakkımızda çok olumlu konusmus parayı alsın imzalıcak kesin eminim artık

500.000 euroya kaldı işimiz, biri A.Albayrağı dürtsün :o

Transfer Nöbeti

beyler bence biz solbek stopere bakalım, bu iş arapsaçına döndü bu sneijder yarın aniden çark edebilir güven olmaz.

Şu anda bakmıyorsak işimiz var zaten... Bence birileri de Carlinhos ve Ömer Toprak gibi adamlarla görüşüyordur. Umarım...

Bu kişi de ingiltereden gelcek teklifi bekleyecek diyor. İmza atması için 6 milyon net vermen gerekiyor diyor.

O zaman Ünal Aysal nasıl anlaştı? İnter ile arasındaki para sorunu yalanmı?

Şöyle anlaşmıştır..

3.750 garanti para ,

Maç başı 30 bin euro'dan senede 40 maç yapsa 1.2 milyon da ordan

İmza parası 6 milyon euro ( söylenen ve yalanlanmayan rakam )

3.5 yıllık imza atsa ..seneliği 6'yı bulur..

yıkılcak bisi yok aga adam gs'la anlastım diyemez.

inter paramı vermiyo diyemez.

bu adam arkadasıda olsa gazeteci ve sneijder interden para koparmaya çalısırken bunları diyemez .

vede bizim hakkımızda çok olumlu konusmus parayı alsın imzalıcak kesin eminim artık

sneijderin kafasından neler geçtiğini emin ol başkan da bilmiyordur okadar güvenmemek lazım sneijderin sözlerine. belki de gerçekten ingiltereden talip bekliyor, yarın bigün başka bi takım çıkarsa bu anında bizi satar. yeter artık bu iş uzadıkça saçmalaşıyor

Frank Rijkaard: "Sneijder might have problems at Galatasaray. They have great fans but the management sometimes doesn't pay wages on time"

Kıvırcık salata ne demiş bakın

Oğuz Altay'ın açıklamalarını görmedin galiba ?

görmedim evet. resmi ağızdan çıkandan bahsediyoruzz...

dünde hollandadan teyit ettirmeye çalıştım diyende oğuz abi idi..

yönetime yakın olması veya ünal başkanla görüştüm kısmı beni şu günlerde pek umarsamam. resmi ağız önemli..

Stoper lazim

radyo spor canlı dinleyınn yönetici var şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt