Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

görmedim evet. resmi ağızdan çıkandan bahsediyoruzz...

dünde hollandadan teyit ettirmeye çalıştım diyende oğuz abi idi..

yönetime yakın olması veya ünal başkanla görüştüm kısmı beni şu günlerde pek umarsamam. resmi ağız önemli..

Sneijder gelmeyecek rahatla o zaman.. :asd:

bende tam onu okuyordur

Galatasaray'da Wesley Sneijder ile ilgili açıklamaların ardı arkası kesilmiyor.

Sarı-kırmızılı taraftarları sevindirecek haber Ultraslan Taraftar Grubu Başkanı

Oğuz Altay'dan geldi.

Altay, mikro blog sitesi twitter'dan yaptığı

açıklamalarda, Wesley Sneijder ile anlaşıldığını taraftarlara müjdelerken,

transferin önünde bir engel bulunmadığını belirtti.

Anlaşmanın imza

aşamasında olduğunu belirten Oğuz Altay, uzamanın sebebinin Hollandalı yıldızın

Inter ile onal sözleşmesiyle ilgili olduğunu ifade etti.

Ultraslan'ın bir

numaralı ismi, Başkan Ünal Aysal ile görüştüğünü de vurgularken, perşembe ya da

cuma günü transferin sonuçlanacağını açıkladı

ÜNAL REYİS kuluble anlaştım diyor. futbolcu ile anlaştım demiyor..

hz77m.png

dakikalar ingilizce olduğu için "Minutes" olarak yazıyor

Röportaj kafamızı karıştırdı yine :D Yok böyle bişey ya! Her saat değişiyor. Tam geldi diyoruz hooop bir haber geliyor tekrar başa sarıyoruz.... Muhasebe işine girmeyi sevmeyiz ama 6m nedir arkadaş ya? Primler+menajerlik ücreti+bonservis+özel madde ödemeleri=10m'den fazla yapar. E o zaman buna vereceğimiz paraya her sene top class olmasa bile bir alt düzeyde futbolcu transfer ederiz... Valla bu durumda yönetime inanmak zorundayız; "İnter'de aldığından çok daha azına anlaştık" ... Haber bence doğru bilgileri içermiyor. Adam kendi görüşlerini söylemiş diye düşünüyorum.

oyuncunu tek derdi inter ile olan sözleşme detayları yani kalan parası vs :)

mustafa, barış, ayhan'lı ortasaha, sabri, servet ve hakanlı defansı sen yöneteydin keşke.

oynatmsaydı ozaman çok biliyorsa. elanoyu ön libero gibi oynatan benmiydim. niye ısrar etti ozaman. şimdi nerde napıyor bana anlat. oturmuş barcelonayı babamda yönetir.

Rijkaard yerine De Boer'e sorsaymış daha hayırlı bi iş yaparmış Sneijder

Bazilarimiz anlamiyor nedense

Gelecek adam SNEİJDER

Elbet naz yapip para kopartacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

anlamazlık değil yönetime tepki aslında madem adam daha tam kararını belirtmemiş ne diye hergün bir yönetici çıkıp 24 saat kaldı pazartesi açıklayacak diye demeç veriyor

Röportaj kafamızı karıştırdı yine :D Yok böyle bişey ya! Her saat değişiyor. Tam geldi diyoruz hooop bir haber geliyor tekrar başa sarıyoruz.... Muhasebe işine girmeyi sevmeyiz ama 6m nedir arkadaş ya? Primler+menajerlik ücreti+bonservis+özel madde ödemeleri=10m'den fazla yapar. E o zaman buna vereceğimiz paraya her sene top class olmasa bile bir alt düzeyde futbolcu transfer ederiz... Valla bu durumda yönetime inanmak zorundayız; "İnter'de aldığından çok daha azına anlaştık" ... Haber bence doğru bilgileri içermiyor. Adam kendi görüşlerini söylemiş diye düşünüyorum.

yok usta arkadasımıs ama adam gazeteci ona interden paramı alamıyom diyemez gs ile anlastım diyemez. desede böyle demistir ve bizim hakkımızda olumlu konusmus gleicek adam parası alsın banko bak

mustafa, barış, ayhan'lı ortasaha, sabri, servet ve hakanlı defansı sen yöneteydin keşke.

Rijkaard'ı bende çok severim ama bu çok komik bir savunma biçimi.

Servet gelsin Fatih Terim varken öyle efelensin bakalım. Arda 80 kiloya vurmuştu göbeği kendinden önce gidiyordu.Fatih Terim varken bunları yapabilir miydi?Rijkaard otorite konusunda net sıkıntılı bir isimdi.Bu taktik anlayışına da yansıyordu çünkü kimse onu ciddiye almadı.Şu an içerisinde bulunduğu durum ortada zaten.5 alıyor Arabistan'dan en büyük hedefi yarın Rusya'dan,Katar'dan 7-8 alabilmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt