Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaka gitti Real Madrid'in karın ağrısı bitti.

kaka türkiyeye gelmez. olmadı döner brezilyaya

Ben süreci gördükten sonra Fatih Terim'e sonuna kadar hak veriyorum.

Sneijder'in isminden dolayi Terim'e kizanlar oldu (ben dahil), ama adam.sonuna kadar hakli.

Sneijder'in bizi oyaladigi apacik ortada. Inter'le zaman kazanmak icin anlasmiyor.

Bizi de sicak tutuyor bu arada. Adamin resmen son tercihiyiz. Belli bu.

Hem yillik 5-6 Milyon alacaksin hemde isteksiz olacaksin. Tükürürüm senin kel kafana.

Sen hakliydin hocam. Gaza geldik. Böyle adamlar zarar da verebilir.

Sen gel Djuricic. Vallahi sen gel

Muslera

Eboue Serdar T Semih Carlinhos

Hamit Melo Selcuk

Sneijder Kaka

Burak

:asd:

"sorun belli olmuştur.

sneijder'in inter'den alacağı 500 bin avroluk son ay maaşıdır.

halledildiği an resmi olarak galatasaray'lıdır.

hayırlı olsundur.

aslan kraldır."

Hadi Moratti yatır şu parayı adamın hesabına!

hayır bide adama almasın diyorlar

sen bi ay maasını alma bakıyım nasıl geçiniyosun bu adamında ona göre bi gideri vardır almak istiyor ama alamıcak bence biz verebiliriz o parayıda

moratti tam pust gibi bisey vermez hayatta :b5:

Şimdi düşününce. Bedava aldığı Hamit'i bile para ile sattı. Kaka'yı beleşe vermezler.

muslera

eboue urfa semih carlinhos

melo selçuk hamit

sneijder kaka

burak

şampiyonlar ligi kadrosu​

Ben süreci gördükten sonra Fatih Terim'e sonuna kadar hak veriyorum.

Sneijder'in isminden dolayi Terim'e kizanlar oldu (ben dahil), ama adam.sonuna kadar hakli.

Sneijder'in bizi oyaladigi apacik ortada. Inter'le zaman kazanmak icin anlasmiyor.

Bizi de sicak tutuyor bu arada. Adamin resmen son tercihiyiz. Belli bu.

Hem yillik 5-6 Milyon alacaksin hemde isteksiz olacaksin. Tükürürüm senin kel kafana.

Sen hakliydin hocam. Gaza geldik. Böyle adamlar zarar da verebilir.

Sen gel Djuricic. Vallahi sen gel

Olayın uzaması sıkıntı değil. Bu büyüklükte bir transferi kolay kolay bitiremezsiniz. Adam son güne kadar beklerse, sen de beklersin. Bu bir fırsattır, biraz oyuncunun suyunda gidersin. Ama sorun bu süre içerisinde hocanın ısrarla vurguladığı stoper ve sol bek mevkilerine yönelik girişimlerin bir yandan sürdürülüp nihayete erdirilmemesi. BJK maçına bile yetişmeyecek gelenler. BJK maçına, sakatlık olmazsa Eboue ve Amrabat da olmadan çıkacağız bırakın yeni takviyeyi. Yanlışı Sneijder'i beklemekte değil, bir yandan diğer eksikleri tamamlamamakta yapmıştır yönetim.

Oguz Altay in twitine göre bitmis...baskan ile konusmz en gec cuma aciklaniyor... CEP ile yazdim..twit baskasi atsin :D

"sorun belli olmuştur.

hayırlı olsundur.

aslan kraldır."

Ben yinede Sneijderin Ingiltereden gelecek bir tatmin edici teklifi beklemesidir, bu teklifleride anca Manchester kulüblerinden veya Chelsea belkide Arsenal takimlarindan kabul eder digerleri sampiyonluga oynamiyor. Arsenal bunlarin arasinda o parayi hayatta vermez... kaldi Chelsea bir cok genc oyuncu aldilar büyük paralar Sneijderi alip kendi bacaklarini keserler, City yine oyuncu bollugu, United kaldi o da kadro gayet iyi ve yillik net 6 milyona yakin para verecegini hic sanmiyorum en fazla (tahmin) 3-4 Milyon arasi para önerirler eger isterseler o da.

Sneijderin tek niyeti büyük bir kulüpten dev liglerden simdiki aldigi paraya yakin olan bir teklifi beklemek. 2 hafta daha sürer (bu takimlara bu teklifi yapmak icin zaman taniyor)

şpl oynayan ve snejder haberleri ile ortalığı kavuran bir takımızz :) istersen verirsen parasını gelir..

fatih terim: snejder-diego hayır... kaka evet. hoca isterse ne yapıcann. zaten bize kaka da snejder hayal gibi..

:D Hangi dünyada yaşadığınızı bilmiyorum ama kimse altı maç Cl'de oynayacağım diye Elazığ'ın, Sivas'ın, Antep'in stadında oynamaya razı olmaz. Kasıp kavurmak çok farklı şey, biz kıvılcım çıkardık daha kavurmaya çok.

Bu arada canım çok çekti; kavurma

IMG_5918.jpg

"sorun belli olmuştur.

hayırlı olsundur.

aslan kraldır."

Do you know what Nemesis means ?

" A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me."

SNATCH-300-PI.jpg

Kaka bizim ülkeye gelmek istemedi. Adam açıkladı ya 3. dünya ülkesine göndermek istiyorlar beni dedi.

Nerden cıkarıyorsunuz bunu ya :) Akıl var mantık var, biz 3.dünya ülkesiysek Brezilya nasıl bir ülke? Bunlar Fenerlilerin uydurması, gecelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt