Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder için ara transfer dönemini bitirdik

Kaka için de sezon sonu başlayıp 1 Ekim'e kadar uğraşırız

sonuçta hiçbiri gelmez...

Hoca ilk Kaka dediginde bizimkiler yoklamistir ama baktilar olmuyor Sneijdere yönelmislerdir. 10 gün icinde Kaka neden simdi evet desin? (ortaligi karistirmak icin bizim fenerli medya bunu kullanacak tabi)

Cümleten Selamun Aleyküm...

kakayıda beklersek halımiz bu olur sanrım:)
88e789723a7a14b3d05dabf6b9f4e9dd_k.jpg

arkadaş sıkıldım-bıktım bu olumsuzluktan dediniz. bende size ilgi çekecek yorum yapacak başka ibr hayal getirdimm:D

s.a taha

kaka habeirini hortlattım. sıkıldım senjderdennn. nede olsa gelen yok giden çok:D

arkadaş sıkıldım-bıktım bu olumsuzluktan dediniz. bende size ilgi çekecek yorum yapacak başka ibr hayal getirdimm:D

Eyvallah renktaş paylaşımın için sağolasın

yalnız ben Kaka değilde sol bek ve stoper ne olacak esas onu merak ediyorum ama hiç konuşulmuyor !!!

Buralar ölmüş tamamen, Oğuz Altay'ın bana kalırsa sallamasyon tivitlerine inanıp herkes terketti heralde burayı.

Eyvallah renktaş paylaşımın için sağolasın

yalnız ben Kaka değilde sol bek ve stoper ne olacak esas onu merak ediyorum ama hiç konuşulmuyor !!!

çünkü yok öyle bişey. carlinhos %95 kalıyor. hem milli takım-hem şuanda risk görüyor avrupaya gitmeyi. sezon sonu için belki.

stoper için ömer toprak-k.toure dışında hiçbiri ile ilgilenmiyoruz bence. serder t. ve serdar a. olmadı.

kerim frei olayı kapandı. en azından sezon sonu için anlaşma yapılabilirdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt