Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim yönetimimiz gerçekten çok acemi. çekersin restini interde de istenmiyo. tıpış tıpış gelir..

Yuh nerdeyse 50bin mesajı devirmişiz !

Dün akşamki hareketlerinden sonra benim için güvenilirliğini yitirdi.

Ayrıca başkan veya herhangi bir yönetici çıkıp bunları söylemeyi bilemiyor mu, niye Oğuz Altay duyursun herkese.

net bir durum yoksa yönetim konuşmaz atayda bekleniyor demiş zaten uydurma haberlere ihtiyacı yok bence

Idare edecez artik :lol:

619777_Galatasaray_SK.jpg

bu hafta sonuna kadar bu iş olmazsa, fatih terim çıkar kaka yı istiyoru mderse ne olacak, belki görüşür bi yorum alır..

ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay Sneijder transferine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Kişisel twitter hesabından taraftara mesajlar yollayan Altay, transferin bittiğini belirtti.

Oğuz Altay, "Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm. Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Transfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık. Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık." ifadeleri kullandı.

Taraftara rahat olunması yönünde mesajlar veren Altay, "Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter Kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar, Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz. Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur. Yazdıklarım birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır." sözlerini kullandı.

Bunu daha şimdi gördüm. Doğru mu ?

Vay arkadaş 1 haftada ben neler yaptım nerelere vardım adam daha gelemedi :asd:

ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay Sneijder transferine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Kişisel twitter hesabından taraftara mesajlar yollayan Altay, transferin bittiğini belirtti.

Oğuz Altay, "Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm. Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Transfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık. Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık." ifadeleri kullandı.

Taraftara rahat olunması yönünde mesajlar veren Altay, "Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter Kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar, Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz. Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur. Yazdıklarım birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır." sözlerini kullandı.

Doğru twiterdan açıkladı.

Sabah twitter dan yapti aciklamalari .. Daha halen twitter dan buluna bilir dogru 100%

SON DAKİKA: Sneijder havalimanına gitmek üzere taksiye binmeye karar verdi!!:troll:

bizim yönetimimiz gerçekten çok acemi. çekersin restini interde de istenmiyo. tıpış tıpış gelir..

Ya bu engin transfer bilgilerinizi neden yönetimden mahrum bırakıyorsunuz arkadaşlar.

Sneijder gibi kolay bir transferi yüzlerine bulaştırdılar. Şimdiye kadar siz bunun üstüne carlinhosu bile almıştınız.

Son Salise | Sneijder hapşurdu. Ntvspor

Ya Sneijder bizimkileri oyalıyor ya da yönetim bizi yok.İmaj hakkı muhabettinin doğru olduğu sanmıyorum

biktim laaa bu ne cekilmiyor daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt